Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyógyítás színekkel 7. rész

Gyógyítás színekkel 7. rész

Dátum: 15.11.2012

A színekkel való gyógyítás mostani részében a narancssárga szín hatását vizsgáljuk meg.

Aki kedveli ezt a színt az törekszik a boldogságra és a kreativitásra. Érzelemgazdag és termékeny, az élet minden területén. Szereti az élet áramlását, bátor, aktív és kezdeményező, szereti a társaságot és a dinamizmust ezért a csoportos munkát részesíti előnyben. A narancssárga szín növeli az agy oxigén szintjét, ezáltal a hangulatunkat is javítja, azaz hatásos terápia a depresszió ellen. Az erő és a kitartás színe.

Aki túl sok narancssárgával veszi magát körül, annak feszültté válik a viszonya a másik nemmel, elfojthatja a szexuális vágyait, rideggé válhat, önbizalomhiánnyal, kisebbségi komplexussal küszködhet. A hozzá rendelt testrészeknél, csakráknál (szexcsakrák, a medence, a hólyag, vese, petefészek, here, prosztata) különböző működési zavarok léphetnek fel.

E szín kedvelőjét jobban érdekli más sikere, mint a sajátja.

A narancs szín növeli az erőnlétet, a fizikai állóképességet, mert jótékonyan hat a mellékvesékre is.

Az alábbi problémák esetén célszerű használni a narancssárga színterápia gyógyítást: Emésztési zavarok, depresszió, immunrendszer gyengeség, lép, vese, epe kedvezőtlen működése esetén. Erősíti a méhet és segít a székrekedés megszüntetésében is.

Aroma terápiája : ylang-ylang, narancsvirág

Narancsszínű gyümölcsök fogyasztása ( narancs, sárgabarack, sárgarépa), séták a holdfényben és rendszeres úszás szintén a terápiához tartoznak.

A bátortalan emberek erőt meríthetnek ebből a színből, használjanak tehát nyugodtan narancssárgát a környezetükben, akár a szoba falát is festhetik narancs színűre, de csak óvatosan, vigyázzanak, hogy ne használják túl nagy felületen, mert a narancssárga nagy mennyiségben feszültséget is teremthet. Mivel étvágy növelő hatása is van a konyhából nem árt mellőzni ezt a színt. Akiknek hízókúrára van szüksége, vagy étvágytalanságban szenved, nyugodtan alkalmazhatja olyan helyen, ahol étkezni szokott pl. asztalterítő formájában.

Ne feledjük, a színterápia jótékonyan hat ránk, de az orvosi kezelést nem helyettesíti.

 

Gyógyítás színekkel   1. rész

Gyógyítás színekkel  2. rész

Gyógyítás a színekkel  3. rész

Gyógyítás színekkel  4. rész

Gyógyítás színekkel   5. rész

Gyógyítás a színekkel 6. rész

 

Hagyj hozzászólást

*