Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

gyogyitoenergia

Gyógyító energiák – valóban léteznek?

Dátum: 28.07.2015

Az energia létezéséről ma már komoly tudományos értekezések is születnek, és a tudományos világ sem vitatja, hogy az energia körül vesz minket, fölöttünk, alattunk, bennünk mindenhol különböző energiák, különböző teremtő erővel és rezgésszinttel folyamatosan formálják, alakítják az egészségünket, az anyagi helyzetünket és az emberi kapcsolatainkat. A homeopátia, amely széles körben elterjedt és az újkori gyógyító tendenciák egyik legfelkapottabb ága, működési elve szintén az energiákra és rezgésekre épül.

Hallottál már a híres Grabovoj számsorról? Olvasd el IDE kattintva, hogyan gyógyulhatsz meg a segítségével!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, anyagi segítség, szerelmi jóslás, egészség

Hány féle energia létezik?

 

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz. A tévhitekkel ellentétben nem létezik ötvenféle energia. Csak egyetlen egy energia létezik, a legerősebb teremtő energia, amelyet rengeteg mindenre lehet használni.

Ha anyagi gyarapodásra használjuk, akkor pénzenergiának hívjuk, ha gyógyításra használjuk, akkor gyógyító energiának, ha konfliktusok elsimítására, akkor pedig konfliktuskezelő energiának. Teljesen mindegy, hogy milyen címkét ragasztunk rá, az energia akkor tudja hatékonyan kifejteni a hatását, ha a megfelelő szakember a megfelelő módon irányítja!

 

Az Univerzum energiái végtelenek és kiapadhatatlanok. Soha nem fogy el és soha nem lesz belőle több. Az energia állandó, de az energiaszint az változhat. Legtöbbször az energiaszint ingadozás okozza az anyagi és egészségügyi problémákat is.

Függőséggel küszködsz? Szabadulj meg tőle IDE kattintva!

Honnan tudhatod, hogy csökken az energia szinted?

Ha fáradékony vagy, gyakran fáj a fejed és szédülsz, mindenképpen kérj egy energetikai felmérést. Akkor is érdemes megnézetned az energiaszinted, ha hullámzóan alakul az anyagi helyzeted, egyszer jobb, máskor meg az indokoltnál sokkal rosszabb, és a hangulatod is hasonló módon, nagyon változékony.

Hogyan működik a gyógyító energia?

 

A gyógyító energia nem csak betegségek gyógyításában segít. Bármilyen “beteg” élethelyzet javítására, depresszióra vagy emberi kapcsolatok “gyógyítására” is ugyanúgy használható.

Működik a gyógyító energia telefon keresztül is?

 

Az energiák útjában csak a negatív blokkok állhatnak. A tér és idő az energia számára nem akadály. Tehát telefonon keresztül is ugyanolyan erősségű, mértékű és hatékonyságú energiát kaphatsz, mint egy személyes találkozás alkalmával. Viszont, ha negatív blokk vagy rontás van rajtad, akkor az energia abban az esetben sem tud rajtad segíteni, ha személyesen találkozol a kezelőddel.

Rengeteg gyógyító technikát alkalmaznak az energiagyógyászatban. Lehet ez a reiki, prána nadi, szellemgyógyászat vagy bármi más, hiszen ezek a technikák mind az Univerzum energiáit állítják a gyógyulás és gyógyítás szolgálatába.

asztrológia, asztrológiai elemzés, horoszkóp, jóslás, előrejelzés

Szeretnél Te is megszabadulni a betegségeidtől, bármelyik negatív élethelyzettől, illetve szeretnéd tudni, hogy számodra mi a legmegfelelőbb gyógyítási technika? Akkor hívd Ágnest jósnőt vagy Xalent, ők majd elmondják Neked a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Ők a legjobb szakembereink gyógyítás terén, segítenek Neked abban, hogy az életed a lehető legjobban alakuljon!

Telefonálhatsz nekik külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 30.09.2015

Kedves Éva! Erre a kérdésére választ csak szakemberünk tud Önnek adni. Ha felkeresi Xalent a 453-as kódon, 06 90 633 991-es számon (485 ft/p), pontos választ kap!

eva a 29.09.2015

196o o4 28 an szuledtem ferjem 1947 o5 1 en ket eve kulon elunk lessz e valas most csutortokon oktober 1 en 2o15 ben. vagy kiegyezzunk e es nem valunk.

Hagyj hozzászólást

*