Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gyógyító kövek 2.

A gyógyító kövek 2.

Dátum: 09.04.2012

A gyógyító kövek  hatásáról,tisztításáról olvashattunk már a korábbi cikkünkben. Megtanultuk azt, hogyan ápoljuk, hogyan vegyék fel a gyógyító kövek , a mi rezgéseinket. A most következő cikkben egy pár ismert ásvány használatáról, és a beteg rész diszharmonikus rezgésének megváltoztatásáról olvashat, amivel megszűnhet az adott testrész, vagy szerv működésének zavara.

A gyógyító kövek, azaz a megvásárolt féldrágakövek hordhatók amulettként, marokkőként, nyakláncon medálként, karkötőként is. Amelyik kő megszólít minket és megvesszük, annak üzenete van, és rászánhatjuk az időt annak a megértésére, hogy mit akar mondani nekünk.

A gyógyító kövek leírása

Ametiszt: epilepszia, hasnyálmirigy, mandulák, alvási zavarok, memória javítása. Szerencsekőként is ismert.

Citrin: belek, emésztési gondok, máj, vese és  méregtelenítés. Alkalmazható öngyilkossági hajlam esetén is. A citrin követ szerencsekőnek is használják, főként az anyagi helyzet javítására.

Hematit: gyulladások, lép, máj, vérkeringés, görcsös lelkiállapotok, labilis lelki egyensúlyok.

Jáde: sav-bázis egyensúly helyre állítása, lép és máj betegségeinek gyógyítása. Mentális gondok, problémák esetén életkedvet ad, felerősíti a szeretet képességét.

Hegyikristály: fekélyesedés, negatív földsugárzás, idegek zavara, tüdő, túlérzékenység, kimerült lelkiállapot esetén segít.

Gyémánt: idegrendszer, izmok, szemek, nyak, méregtelenítő hatás, félelmek, túlzott idegesség leküzdése.

A drágaköveket, mint esszenciát, a kineziológia is használja blokkoldásra. A pozitív energiát vagy szándékot erősítik.

Az első gyógyító, aki a növények és a gyógyító kövek esszenciáinak az alkalmazásáról írt, Imhotep volt, 1500 évvel ezelőtt. Imhotep így fogalmazott: “A drágakövek megteremtik a test, a lélek és a szellem egységét, előkészítve a  jelent a jövőre.”

Ne feledjük, hogy a köveket minden használat után tisztítsuk meg folyó víz alatt, majd töltsük fel a Nap és a Hold energiájával.

A gyógyító kövek

A felhasználók hozzászólásai (4)

ildikó a 12.09.2013

Nagyon tanulságos a Gyertya mágia! Sokat tanulmányozom! Csak a jeleket,még nem igazán értem.Kis körök rajzolodnak ki ,kérdésem az mit jelent? Hol tudnám tanulmányozni,a gyertya le égése,utáni jeleket?? Köszönöm;Segitségüket; Nagy tisztelettel,és szeretettel;ildikó

  Asztro Show a 23.09.2014

  Kedves Ildikó! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 340. Tapasztalt szakértő. Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

zsanett a 19.10.2012

azt szertném megtudni hogy igazán szeret e engem a lacika meg hogy igazán szert e engmet meg hogy mit várhat az életemben

  Asztro Show a 23.09.2014

  Kedves Zsanett!
  Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Szerelmi jóslással is foglalkozik, párkapcsolat szakértő is.
  Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*