Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

egyedul

Ha ezt a videót megnézed soha többet nem mersz egyedül maradni

Dátum: 11.03.2015

Gyakran feledkezünk meg hétköznapjaink során arról, hogy a világ kerek, inkább csak a bajainkkal foglalkozunk. Amellett szemet hunyunk az felett, ami körülvesz minket, ami úgy történik, hogy látjuk ugyan, de inkább nem beszélünk róla. Időnként, vagy inkább úgy írom napjainkban, egyre inkább tagadhatatlan az, hogy van valami a sötétben, vannak olyan éjszakai lények, amelyek igencsak komoly hatással lehetnek ránk.  Az éjszaka bármikor megkísérthet minket, tapasztalják ezt azok, akik olykor egy-egy ismeretlen furcsa zajra felriadnak, majd amilyen gyorsan megébredtek, olyan gyorsan is alszanak vissza.

Marcus Mágus, kód 993, kártyajós, sorselemzés

A videón egy irodaház látható éjjel, ahol egy erre szakosodott csoport, kamerákkal figyeli meg, történik-e valami furcsa, valami szokatlan. Egyik percben még minden csendes, aztán az éjszaka mélyében, egyszer megelevenednek a tárgyak, a papírok önálló életre kelnek. Az irodaszék lendületesen gurul át az irodán, miközben a másik két kamera egy ajtót figyel meg, ahol valaki, vagy valami, játszik a kilinccsel. A közeli kamerafelvételen lehet látni egy árnyat, amely része az éjnek, amely kísértheti az irodaházat, vagy éppen hasonló otthonainkat.

Egyre több meghökkentő bizonyíték lát napvilágot arról, hogy bizony a szellemvilág testközelben van, szinte a mindennapjaink részévé válhat. A szakértők szerint, szaporodnak a szellemjelenségek, amelynek oka az, hogy hit nélkül, megfelelő szellemi vezetés nélkül élnek az emberek, akik haláluk után, óriási pánikba esve, maradnak itt kísértetnek. Egy ilyen szellem már nem önmaga, egy ilyen szellem már veszélyes lehet, nem csak az éjszakai nyugalmunkat nézve, hanem egészségünkre is kártékony hatással lehet, hiszen energia szintünket bármikor megcsapolhatja.

A videó önmagáért beszél, megmutatja milyen erős is egy ilyen kísértet, megmutatja, hogy bizony bármit a fejünkre ejthetnek, vagy éppen képesek minket meglökni egy lépcsőn, ami komoly balesetünk is lehet. Nagyon óvatosnak kell lennünk, nem szabad esélyét sem adni annak, hogy kopogó szellem legyen az otthonunkban, mert lehet kezdetben csak éjjeli apró jelenségek történek meg, de később nagyobb bajok is adódhatnak.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

 

A szellemjárás káros az egészségre

 

Nagyon komoly egészségi tünetei vannak annak, ha egy szellemmel egy fedél alatt élünk. Már azok a dolgozók is veszélynek vannak kitéve, akik a videón látható irodában dolgoznak, mivel kisugárzásuk, károsan hat ránk. Már egy szellem kisugárzása baj okozhat.  Kezdetben csak gyakori megfázás, vagy migrén lehet a baj, esetleg furcsa szúrások a csontozat környékén, de később ezek a bajok állandóvá vállnak. Minél többet vagyunk egy fedél alatt velük, légzőszervünk annál inkább romlik, asztma, vagy súlyosabb tüdőbetegség is alakulhat ki. Akár csak a radioaktív sugárzás esetében, a szellemekkel együtt élő emberek életében is magasabb arányban fordulnak elő daganatos megbetegedések. Férfiak esetében a tüdő és a hasnyálmirigy, emésztő szervek vannak kitéve ilyen ennek a veszélynek, míg hölgyeknél a női szervek és az agyi rész van veszélybe, mivel hölgyek agya több jelet érzékel, mint az uraké a szellemvilágból.

Nem vicc ez, a két világnak nem kellene érintkeznie, mert egy szellemnek tovább kell haladnia. Ha valami nincs a helyén, ott valami baj van a háttérben, amit meg kell oldani. Az ember ezzel szemben tehetetlen, ezért megfelelő rituáléval vissza kell küldeni a szellemet az Isteni ítélőszék elé. A szellem elküldhető, nem szükséges vele együtt élnünk, ha többet szeretne erről tudni, keressen minket telefonon.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák

 

Fizikális sérülések, titokzatos szívmegállás

 

Azok a szellemek, amelyek tárgyakat képesek mozgatni, gyakran fizikai sebeket is ejtenek. Ha úgy ébred, hogy zúzódásai vannak, karmolás nyomokkal kell fel álmából, ami gyakran ismétlődik, biztos lehet abban, hogy egy szellem veri Önt. Gyakori az is, hogy a szellem fellök minket, elgáncsol, tehát otthonában gyakran esik el, mondjuk havonta egyszer, akkor már biztos, hogy van szellem. A legrosszabb viszont még hátra van, mert ha szellem van és nincs védelem, teljesen a markában vagyunk. Látta, hogy széket mozgat a videón, látta ahogy a kilincset rángatta. Egy szellem, amely már gyufásdobozt képes a levegőbe emelni veszélyes lehet, hiszen annyi energiával már benyúlhat a testünkbe és megállíthatja a szívünket, azzal, hogy elszorítja a billentyűt.

Nagyon sok olyan halál van, amelynek titokzatos szívmegállás az oka, gondoljon csak bele hány ilyen esetet hall. Egy szellemnek, amelyik tárgyakat képes mozgatni, semmiség belenyúlni a testünkben, és megállítani a szívünk verését.  Bármit is tapasztal, tegyen meg mindent a szellem ellen, mert vele együtt élni, nem egészséges. Még léteznek mágusok, még nem halt ki az ősi tudás, sőt, ma már csak telefonálnia kell, és itt a segítség. Sokan ezt a  múltban nem tehették meg, magukra voltak utalva a szellemekkel szemben.

Szeretnél egy INGYEN JÓSLÁST Karolától?Mit kell ehhez tenned?! 3 egyszerű feladat vár Rád!1. Az alábbi képet oszd meg…

Posted by Asztro Show on 2015. június 9.

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 01.10.2015

Kedves Józsefné! Ez valóban egy nagyon érdekes téma, ha szeretne erről többet tudni, akkor az Asztro Centerben magával a szerzővel is tud beszélni. Hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot, és kérje Marcus Mágust a 993-as kódon.

Józsefné a 10.06.2015

Engem nagyon érdekel ez a téma.

Hagyj hozzászólást

*