Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kérd a legerősebb ÚJHOLD MÁGIÁT a 06 90 633 991-es számon (485 ft/p)!

Ha így kívánsz, az Újhold teljesíti

Dátum: 16.06.2015

Semmilyen hókuszpókusz varázslatra nincs szükséged ahhoz, hogy az Újhold teljesítse a kívánságod. Csak az kell tudnod, hogy mikor, hol és hogyan kell kívánni, hogy a bolygók és az univerzum a segítségedre legyenek. Vannak olyan dolgok, amelyeket Újholdkor nem szabad kérni, mert a visszájára fordulhatnak és pont az ellenkezője történik annak, amit szeretnél. Ezeket a kívánságokat jobb a Teliholdra bízni, vagy kivárni, amíg egy tízmilliószoros nap, vagy más ezoterikus nap ereje segít a megvalósításukban.

 

Milyen kívánságokat teljesít az Újhold?

 

Minden olyan vágyadat, ami új kezdetre vonatkozik, például új kapcsolat, új szerelem új munkahely.

Olyat érdemes kívánnod Újholdkor, ami kevésből sokat szeretne teremteni, például, ha kevés pénzed van és többre lenne szükséged, akkor az Újhold fényénél kell elmondanod a kívánságod. Ez a legjobb időszak a pénzmágiák, bőség rituálék elvégzésére is.

mágia, pénz bevonzás, pénz, szerencse, energia, pénz energia, ezo, jóslás

Milyen típusú kívánságokat nem teljesít az Újhold?

 

Ha fogyni szeretnél, vagy az alakodon szeretnél változást, azt ne Újholdkor, hanem Teliholdkor kérd, mert a fogyó hold segít ebben. Ha Újholdkor kívánod, akkor pont az ellenkezője történik, és még több kiló mászik fel rád.

A negatív energiáktól, rontástól, átoktól az Újhold nem tud megszabadítani. Ilyen kéréssel érdemes megvárni a Teliholdat és a fogyó hold erejével egy hold-ciklus alatt megszabadulsz minden negatív, gátló energiától.

 

Így kívánj, hogy az Újhold teljsítse a kérésed:

 

Ahhoz, hogy a kívánságod teljesüljön, szabad ég alatt kell lenned egy olyan helyen, ahol látszik a Hold. Ha felhők vagy bármi más eltakarja a Holdat, akkor a kívánságod nem fog teljesülni. Fontos, hogy csak egyet kívánj, és ha lehet, akkor próbáld minél rövidebb mondatba sűríteni. A kívánságban nem szerepelhetnek a de, hát és nem szavak!

 

Az Újhold kívánság így kell, hogy kezdődjön: Újhold, kérlek segíts hozzá…

Ha például nincs munkád és szeretnél egy új munkahelyet, akkor ne így kívánj:

Egy új munkát szeretnék, ami sok pénzt hoz.

Az univerzum értelmezésében: Te munkát szeretnél és nem munkahelyet, a sok pénz pedig relatív, bármit jelenthet.

A kívánság helyes megfogalmazása:

Újhold, kérlek segíts hozzá egy munkahelyhez, ahol olyan munkát végzek, amit szeretek, és ahol elégedett vagyok a fizetésemmel.

ezo, jós, jósnő, ezotéria, számmisztika, angyal kártya, angyalszám, angyaliszám, szerencseszám

Mikor kérd az Újhold segítségét?

 

A válasz egyszerűnek és egyértelműnek tűnik, hiszen elég felnézni az égre, vagy megnézni egy holdnaptárat és máris tudjuk, mikor van az Újhold. Nagyon sok  rituálé amiatt hiúsul meg, hogy senki nem nézi meg, hogy pontosan hány órakor kezdődik az a csillagászati együttállás, ami a rituálét segíti. A júliusi Újhold 5-én 03:45-kor kezdődik. A legoptimálisabb időpont bármilyen Újhold rituálé elvégzésére a hajnali 03:45 és 05:45 közötti időszak.

Hogy Neked személyre szabottan melyik hónapban érdemes kérned az Újhold segítségét, megtudhatod, ha ide kattintva kiszámítod a sorsfordító dátumod. Ha abban az időszakba kéred az Újhold segítségét, amikorra a sorsfordító dátumod esik, akkor a kívánságod egészen biztosan teljesül!

 

Mit tegyél, ha több kívánságod is van?

 

Az Újhold egyszerre csak egy kívánságot teljesít, de létezik sok más bolygó-együttállás és ezoterikus nap, amikor szintén teljesülhet egy-egy kívánságod. Jósaink elmondják, melyek azok a napok, hiszen minden rituálét és mágiát más és más időszakban érdemes elvégeztetni. Sikermágiát szeretnél? Tudd meg, mikor kell elvégezned ahhoz, hogy sikeres legyél és sok pénzed legyen.

Ha bizonytalan vagy a kérésed helyes megfogalmazását illetően és anyagi gyarapodást szeretnél, esetleg családi békét és harmóniát, akkor Ágnes és Tündér Lili segíthetnek megváltoztatni az életed! Csak kérned kell a 0690 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p)! Amennyiben szerelmi jóslás érdekel, vagy szerelmet szeretnél bevonzani, abban is segítenek Neked!

Lehet, hogy jók a megérzéseid  és pontosan tudod, melyik a legerősebb mágikus nap, de ha nem vagy benne biztos, akkor mi segítünk!

Elérhetsz minket a nap 24 órájában, külföldről is:

Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (2)

eva a 14.11.2016

nem szeretnek ferjemtol elvalni.lehetseges e ez 196o.o4.28 an szulettem szabadkan 13h45kor ferjem 1948.o5o1 en vorosmarton (horvatorszag) 12h utan o beadta a valast es en 3 eve huzom .sikerul e nem el valni o nagyon beteg mi var rank van talan joval fiatalabb eletarsa edekbol. koszonom a segitseget. kelcs eva

    Asztro Show a 12.01.2017

    Kedves Éva! Jósainktól bármikor segítséget kap ebben a témában. Keresse bizalommal Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), kiváló tisztánlátó, és a nap legnagyobb részében elérhető! Köszönjük: Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*