Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Halak - A csillagjegyek és az álmok

Halak – A csillagjegyek és az álmok

Dátum: 21.11.2011

A halak a legérzékenyebb és a legérzékibb csillagjegy,  tudják mit jelent az “szenvedni”, de azt is, hogy mit jelent szerelmet és megértést nyújtani. A termékeny képzeletük sok jós álmot képez ami teli van fájdalommal és szenvedéssel. De a másik oldalról, menekülést nyújt a való világtól, mert ilyenkor sok vágyuk válik valóra.

A halak álmai

AZ ÁLMAIK TÉMÁJA: Teljesen irreálisak és egy lelki, egy ideális világot képeznek ami csak az álmokban létezik. A túlérzékenységük és a kifejezett intuíciójuk teszi azt, hogy az álmaiknak okkult jellegzetessége is legyen. Az összes csillagjegy közül az halak álmai leginkább látnokiak, előrelátják és figyelmeztetnek a jövőbeli eseményekre és ezért soha nem kell azokat figyelmen kívül hagyni.

JELKÉPEI: A víz, minden formájában, a halak, a teknősbéka, a barlangok, a szakadékok, az öblök, a tavirózsák stb.

RÉMÁLMAIK: A legtöbb rémálom, a hala esetében valamilyen vizes környezetben játszódik le, melyben sokszor fuldokolnak, elmerülnek vagy olyan érzésük van, hogy tengeri vihar közepette vannak és óriási hullámokkal küzdenek. Gyakran látnak a halak baleseteket is amelyeket nem tudnak megakadályozni, valamint gyakoriak azok az álmok  is melyben valamilyen nyitott térségbe, a földbe vagy barlangba lépnek, még ha tudják is, hogy benne valamilyen félelmetes és rossz dolog lakozik.

Hozzászólások lezárva