Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Halak nap és a 12 aszcendens

Halak nap és a 12 aszcendens

Dátum: 20.11.2015

 Kos Aszcensdens

 

Víz és Tűz, teljesen ellentétesek egymással, ezért jól ki is egészítik a személyiséged. A Halak Nap érzelmessé tesz, míg a Kos Aszcendens cselekvővé. Nem esel bele a tipikus Halak sodródásba, magad is teremtesz lehetőségeket. Érdemes is kihasználnod ezt, hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki megmutatja, mikor lesz a következő sorsfordításra alkalmas pont az életedben! Szerelemben szenvedélyessé tesz ez az összeállítás, és bár továbbra is hajlamos lehetsz a plátói szerelemre, képes vagy arra is, hogy kimutasd, mire is vágysz. Egészséged terén sajnos megnő a Kos jegyével a balesetek veszélye is, mert felgyorsítja a mozdulataid, így kevésbé leszel óvatos.

 

Bika Aszcensdens

 

Csendestársak a horoszkópodban ezek a jegyek, remekül működnek együtt, bár a Bika Aszcendens miatt kicsit szkeptikusabb és materialistább lehetsz. Fontosabbá válnak általa az anyagi dolgok, és csak akkor érzed magad biztonságban, ha jó állás van a hátad mögött és stabil otthon. Ezért javaslom, időnként kérj egy karrier elemzést, hívd Aurethielt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki ezt egy erős szerencse- és sikermágiával is ki tudja számodra egészíteni! Szerelemben és kapcsolatokban azt kell mondanom, hogy remek barát vagy és együttérző partner, de talán túlságosan is passzív, és elvárod, hogy a másik fél irányítson.

 

 Ikrek Aszcensdens

 

Nyitottá tesz a szellemi és a lelki dolgok felé is ez a párosítás. Szinte minden megragad az elmédben, ami egy kicsit is érdekel, igaz, a részletek felett gyakran siklasz át. Kapcsolatok terén rendkívüli kommunikációs érzékkel rendelkezel, ezért remek közvetítő lehetsz a földi és égi csatornák közt. Ha úgy érzed, hogy volna mit átadnod, fontos, hogy először tanulj. Hívd Karma Emmát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki egy karma elemzéssel megnézi, mi a legfontosabb sorsfeladatod! Munkában, a horoszkóp szerint, rendkívül egyedi és kreatív vagy, sajnos ezeket a tulajdonságokat sokszor nem tudod kihasználni, ha csak a pénzkereset a cél.

jós, jóslás, jósnő, ingyen jóslás,telefonos jóslás, aszcendens, aszcendens horoszkóp, aszcendens kalkulátor, 12 aszcendens, halak, halak nap, halak aszcendens

 

 Rák Aszcensdens

 

Két erős Víz jegy olyan spirituális képességek birtokosává tehet, hogy szinte előre megérzed fontosabb események bekövetkezését, vagy tudod, ha valaki éppen rád gondol. Szenvedélyes és mély érzésű a horoszkópod, mely érzelmeket sokszor nehéz lehet a helyükön kezelned. Hívd Ágnest éa 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki energiákkal fel tud tölteni a nehezebb napokon, és tarot kártyájával a jövőbe is betekintést nyújt számodra, visszaigazolást ad! Munkában a szenvedélyed jó hajtóerő lehet, de miatta sérülékenyebb is leszel, ezért fontos, hogy lelkületednek megfelelő környezetben tudj elhelyezkedni.

 

 Oroszlán Aszcensdens

 

Érdekes, de jó párosítás, mert míg a Halak Napjegyed érzelmessé és intuitívvá tesz, addig az Oroszlán Aszcendesed pedig kedvessé, igazságossá és jó fellépésűvé. Úgy ragyogsz, mint a tavaszi napsugár, sokan irigylik is a lendületed, de sajnos könnyen törik az, ami ritka egyensúlyon nyugszik. Érzékeny vagy minden, a környezetedből érkező igazságtalanságra és sokszor nehezen viseled el az emberek önzését és butaságát. Kérj időnként egy kis energia feltöltést, hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki tisztánérző, és tudja, mire van szükséged! Munkában ez a horoszkóp nagyon sikeressé tehet, mert pozitív energiákkal haladsz előre a ranglétrán, csak ne hagyd magad kihasználni!

 

 Szűz Aszcensdens

 

Visszafogottá és kicsit önbizalom hiányossá tehet ez a horoszkóp párosítás, viszont erős akaratúvá és kitartóvá is. Munkában utolérhetetlen a teljesítményed, igaz, meg van a magad tempója, szinte teljesen bele is tudsz feledkezni abba, amit csinálsz. Sajnos azonban ez nem mindig jár anyagi erősödéssel, ezért, ha úgy érzed, nem ott tartasz, ahol kellene hívd Marcus Mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és kérj egy sikermágiát csillagjegyedre, az segíthet! Kapcsolatokban vagy jobban bizonytalan, sokszor nem mered kimutatni a mélyebb érzéseidet. Kevés embert engedsz magadhoz igazán közel, másokkal pedig sokszor lehetsz kritikus.

 

Mérleg Aszcensdens

 

A szellemi erő egyesül a lelki erővel, így egy olyan különleges személyiséggel ruház fel téged, hogy képes vagy nagyon sok emberre hatással lenni. Bár nem vágysz rá tudatosan, de könnyen kerülhetsz mindig a középpontba munkádban és magánéletedben egyaránt. Fontos feladattal születtél, valamit át kell adnod az emberiségnek! Ha nem tudod, hogyan kezeld ezt a karmát, hívd  Machitát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki felszínre hozza benned előző életeid tudását, és jövőd lehetséges útját is! Munkában nem biztos, hogy sikeres leszel, mert sorsfeladatod más irányba is vezethet, míg kapcsolatokban nagyon fontos számodra, hogy legyen egy megbízható és szerető társad, akihez bármikor hozzábújhatsz.

jós, jóslás, jósnő, ingyen jóslás,telefonos jóslás, aszcendens, aszcendens horoszkóp, aszcendens kalkulátor, 12 aszcendens, halak, halak nap, halak aszcendens

 

Skorpió Aszcensdens

 

Bár itt is két Víz jegy találkozik, a Skorpió egészen más oldalát képviseli, mint a Halak. Mivel utóbbi a Napjegyed, így a Skorpió inkább csak a céljaid meghatározásánál lesz mérvadó, melyek többnyire mások szemében szinte lehetetlenek. Képes vagy a semmiből felépíteni egy saját birodalmat, ha nem hátráltatnak negatív erők. Sajnos a Skorpió Aszcendenssel világíthatsz a szellemlények számára, mert van egy erős képességed is. Ha sikertelennek érzed magad, hívd  Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki rontás- és szellemszakértő és megnézi, hogy mi a helyzet nálad! Kapcsolatokban szenvedélyes vagy, de egyben elvárod, hogy párod levegyen a lábadról, különben unalmasnak találod.

 

Nyilas Aszcensdens

 

Erős ambíciókat ad a Nyilas Aszcendens a Halak Napjegyedhez, melynek hatására egyáltalán nem lesz jellemző rád a sodródás, folyamatosan keresed a fizikai és szellemi kihívásokat. Kalandkereső lelkületednek köszönhetően életed során folyton vágyhatsz az utazásra, de hogy elindulsz-e egyszer is, az személyes horoszkópodon múlik. Kapcsolatok terén összeütközhet benned a Nyilas függetlenség igénye, és a Halakra jellemző összetartozási vágy. Ha úgy érzed, nem tudod, mi lenne a helyes, hívd Eugéniát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki cigánykártyája segítségével útba tud téged igazítani! Munkában arra kell figyelned, hogy ne kockáztass túl sokat!

 

Bak Aszcensdens

 

A Víz és a Föld összehangolása spirituális értelemben nem könnyű. A benned lévő ellentétes energiák hatására hol optimista lehetsz, hol pedig pesszimista. Aszcendensed hatására fontos lesz számodra a világi előrejutás, ám Napjegyedből eredően nehezen tudsz azonosulni az erre jellemző korrupcióval és elnyomással. Sokszor érezheted úgy, hogy egy helyben állsz, mert nem vagy képes azonosulni a jelennel. Ilyenkor hívd Tamarát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és kérj egy sorsfordítást, mert csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy nagyon sikeres lehess! A kapcsolatok terén fontos, hogy magadhoz hasonlóan érzelmes, de visszafogott társat válassz, mert csak így lehetsz igazán nyugodt és boldog!

 

Vízöntő Aszcensdens

 

Nagyon különleges személyiséged van, ha ez a két jegy ilyen módon szerepel a horoszkópodban! Újító szemléleted és zseniális ötleteid lehetnek, ám a Halakon keresztül oly módon valósítod ezt meg, hogy az mindenki számára hasznos legyen. Fontos számodra a fejlődés, de nem vagy a konvenciók rabja, ezért életutad igen s0zerteágazó lehet. Ha úgy érzed, régóta bolyongsz már a világban, és szükséged lenne egy fix pontra, hívd Sádet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki feltárja neked a sorsfeladatod! Horoszkópod alapján rengeteg ismerősöd lesz életed során, de azt, aki mellett otthon érzed magad, csak nagyon nehezen fogod tudni megtalálni.

 

 Halak Aszcensdens

 

Erősen érzelmi beállítottságú vagy, akit főleg a lelki dolgok motiválnak. Más területeken, például munkában, hajlamos vagy sodródni az árral, ezért itt a szerencse vezethet el a sikerhez. Ha úgy érzed, ez hiányzik, hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki csillagjegyedre írt speciális szerencse mágiával készült a számodra! Kapcsolatokban nagyon jólelkű vagy, a szeretet energiáival építesz ki akár örök barátságokat is. A segítség, a jó szándék akár egész életed meghatározhatja, munkádban is jelen lehet. Számodra azonban kell, hogy legyen valami, vagy valaki, aki időnként visszaránt a valóságba, és nem hagyja, hogy kihasználjanak.

Hagyj hozzászólást

*