Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Havi egészség horoszkóp 2018 Januárra!

Dátum: 02.01.2018

KOS

Kos jegy

Bár a téli időszak nem éppen a kedvenced, mégis nagyon jó formában érezheted magad végig. Betegségektől nem kell tartanod, hacsak egy kis vírusos megfázást össze nem szedsz. De még ez is megelőzhető megfelelő vitaminfogyasztással, valamint jó lenne, ha nem éreznéd szégyennek, hogy konditerembe mész. Ez most csodákat teh4t a testeddel, lelkeddel!

Nem csak januári, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), profi asztrológus!

 

Mihály arkangyal ITT most abban segít neked, hogy védelem kerülhessen rád és családodra!

 

 

BIKA

Bika jegy

A megszokottnál kicsit mozgalmasabbnak ígérkezik a január számodra, főleg a hónap második fele. Itt kulcsfontosságú, hogy elég időt szakíts az elegendő mennyiségű alvásra és pihenésre, különben tested is jelezni fogja, hogy lassítanod kell a tempón. Légy mértékletes, a szervezetedbe bevitt kalóriákkal is!

A hónap legvége már borúsabb jeleket mutat, ezért hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy megnézze, nem leselkedik-e rád komolyabb betegség február folyamán!

 

IKREK

Ikrek jegy

Ha mostanában túl sokat voltál hidegben, vagy nem öltöztél fel megfelelően, ez bizony kifoghat rajtad, január folyamán. Egyébként is magas esélyt mutatnak a csillagok arra, hogy olyan betegség következhet, ami ártalmatlannak tűnhet, mégis nagy károkat okozhat, ha nem fekszed ki, illetve nem kezelteted időben!

Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), segítségével elejét veheted a komolyabb egészségügyi gondoknak!

 

Elképesztő információkra bukkanhatsz születési dátumod alapján, IDE kattintva!

 

 

RÁK

Rák jegy

Alapján véve egészséges januári hónap elé nézel, fizikailag és lelkileg is sokkal jobb hónapra számíthatsz a decembernél. Csillagjegyed egyedüli figyelmeztető jele a magas balesetveszély. Nagyon kell vigyáznod a csúszós utakon, főleg a közlekedésben. Még otthon vagy munkahelyeden is érhet kisebb baleset, ha nem figyelsz oda.

Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert néhány Rák jegynek komolyabb szerencsétlenséget kell majd megelőznie januárban, megnézi, rád mi vár!

csillagjegy

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Az ünnepek alatt, ha kerülted a mértékletességet, ennek most meg lehet a böjtje. Nem csak plusz kilók szaladnak most gyorsan fel rád, hanem a gyomrod is rendetlenkedhet, gyakrabban fájhat és még a savval is meg kell küzdened. Jól teszed, ha figyelsz ezentúl arra, hogy mit és mennyit eszel!

Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj éves cigánykártya jóslást, mert az minden lehetséges betegséget megmutat 2018-ra!

 

SZŰZ

Szűz jegy

Ha van olyan betegséged, illetve visszatérő problémád, ami eddig nem igazán enyhült, most könnyen találhatsz rá alternatív megoldást. Ne zárkózz el az újdonságtól, a legprofibb megoldás nem mindig a hagyományos orvoslásban van! Jó hír, hogy új probléma most nem jön.

Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), profi megoldásokat kínálhat meglévő egészségügyi problémáidra!

 

Szeretnél rálépni a gyógyulás útjára? Vagy csak szeretnéd tudni, mely betegségekre vagy hajlamos, hogy elkerülhesd a komolyabb gondokat? Hívd Edit jósnőt vagy Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd látói és gyógyítói segítségüket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

MÉRLEG

Mérleg jegy

A havi egészség horoszkóp intenzív fejfájásokat vetít előre. Rád most nagyon rossz hatással lehet a stressz, akár munkahelyed által ér ez, akár a környezetedben élők által. Próbáld kerülni azokat az embereket, akik rossz hatással vannak lelkedre vagy idegrendszeredre.

Ha nem tudod kikerülni a negatívumokat, hívd inkább Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérj tőle védelmet!

 

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Január a te hónapod egészség szempontjából. Míg másokat a stressz, vagy éppen a megfázás kerülgeti, te nagyon jó formában indítod az évet. Akár nyugodtan mehetsz tömegbe is, a vírusok nem fognak ki rajtad, szervezeted ellenállóképessége most valóban nagy.

Azért jó, ha nem bízod el magad teljesen! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj horoszkópot a következő három hónapra, mert azok tartogathatnak veszélyeket!

csillagjegy

Tudod, melyik arkangyal segítségét kérd, ha elakadsz? ITT kiderítheted!

 

 

NYILAS

Nyilas jegy

A kialvatlanság jelenti a legnagyobb veszélyt csillagjegyedre, a havi horoszkóp szerint. A karikás szemek senkinek sem állnak jól, így jobban teszed, ha legalább 7 órát alszol naponta, és figyelsz arra, hogy legalább 2,5 liter vizet elfogyassz. Ha ezt soknak találod, készíthetsz magadnak gyógyteákat is, azok még az emésztésedre is jól hatnak.

Nem csak attól int óva a horoszkópod, hogy kerüld a fáradtságot! A balesetveszély is igen magas nálad, itt a hónap legelején! Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), segíthet kikerülni minden bajt!

 

BAK

Bak jegy

Egészség horoszkópod arra hívja fel a figyelmed, hogy kerüld az alkoholfogyasztást, valamint más káros szenvedélyeket, mert most azoknak rossz hatása január folyamán jegyednél megsokszorozódik! Fogyassz zöld turmixot vagy gyümölcsleveket, hogy minden méreganyagtól megszabadulj!

Ha van függőséged, és úgy érzed, önerőből képtelen vagy szakítani vele, hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hihetetlen energiákkal képes segíteni neked!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

A változékony időjárás nagyon rosszul hat csillagjegyedre január folyamán. Lehet, hogy már a hónap elején érezni fogod, hogy nincs minden teljesen rendben. Köhögés, tüsszögés, fáradtság jellemezheti a napjaidat. Ezt mielőbb kezelned érdemes, különben olyan nátha foghat ki rajtad, ami szövődményekkel is járhat!

Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/p), rövidke mágiája segíthet a komolyabb gondok megelőzésében!

 

HALAK

Halak jegy

Izmaidnak és csontjaidnak hatalmas szükségük lesz január folyamán arra, hogy megmozgasd őket! Mindenki tudja, hogy a mozgás mennyire fontos, mégis kevesen vesznek erőt magukon. Most azonban lépned kell! Irány az edzőterem, vagy akár olcsóbban, napi fél órás futás vagy torna.

Más figyelmeztetés is van a csillagokban, de ehhez személyre szabott elemzés szükséges! Hívd Jós Katit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), megnézi, mit kell elkerülnöd mindenképpen!

Hagyj hozzászólást

*