Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Június havi egészség horoszkóp!

Dátum: 02.06.2017

KOS

Kos jegy

A hónap első felében az immunrendszered nem lesz a legerősebb az egészség horoszkóp alapján. Sajnos, a jó idő ellenére a megfázás és a tüsszögés a mindennapok részévé válhat. A hónap második felében jobban alakulhatnak a dolgok, de vigyázz a hideg italokkal, ételekkel! Javasolt, hogy kérj egy védelmi mágiát Mattől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), mert a balesetek is gyakorinak mutatkoznak ebben a hónapban!

BIKA

Bika jegy

A hónap első felében nagy az esély egy légzőszervi megbetegedésre. Ez nagyon legyengítheti az immunrendszered. A hónap második fele sem lesz gondtalan, mert az energia szinted nagyon merülőben lesz. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Kérj energia feltöltést Machitától a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

 

Angyali üzenet, mely megváltoztathatja az életminőséged! El kell olvasnod! Kattints IDE

 

IKREK

Ikrek jegy

A hónap elején jó lehet az egészséged, és úgy érezheted, hogy dúl benned az energia. De ne bízd el magad, mert balesetek történhetnek veled. Annak érdekében, hogy ezeket elkerüld, keresd fel Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), aki elmondja, hol kell résen lenned! Ügyelj a folyadék bevitelre is, és ne pörgesd túl magad. A pihenés csak jót tesz!

RÁK

Rák jegy

Nagyon figyelj oda az egészségedre, mert az ízületi fájdalom, valamint a lázzal járó betegségek nagy kihatással lehetnek Rád. Ügyelj az étkezésedre és az alvásra, mert ez nagyban befolyásolhatja a kondíciódat. Xalen a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p) tanácsot adhat, hogy hogyan tudod az egészségedet megőrizni! Óvatosan fogyaszd a zsíros ételeket, mert az emésztőrendszered is rendetlenkedhet.

Minden csillagjegynek meg van a saját életfeladata, hiszen mindannyian valamilyen személyes küldetéssel jöttünk erre a világra. ITT  elolvashatod, hogy mi a te feladatod! 

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Ebben a hónapban szinte büszke lehetsz az egészségedre. Semmilyen komolyabb betegség nem áll az utadba az egészség horoszkóp alapján. A legfontosabb az, hogy figyelj a kellő mennyiségű pihenésre. Ügyelj a szemeidre, mert nagy az esély a látáskárosodásra, főleg, ha számítógépen végzed a munkád. Ha úgy érzed, fáradtabb vagy, mint általában, keresd fel Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), mert lehet, hogy sok a negatív energia körülötted!

SZŰZ

Szűz jegy

A hónap elején azt érezheted, hogy a közérzeted és az egészséged nem a régi. Ez nem kell, hogy testi eredetű betegség legyen, lehet lelki oka is. Érdemes lenne több időt fordítani a kikapcsolódásra és a pihenésre. Ha bármilyen allergiád van, nem lesz túl kellemes ez a hónap. Mindenképpen keresd fel Happyt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), most fontos, hogy felderítse problémáid lelki eredetét!

 

Jobb egészségi állapotra vágysz? Itt az ideje, hogy tégy is érte! Kérj gyógyító energiát, aminek segítségével feltöltődhetsz és egészségedben is jelentős javulás léphet fel! Eliza vagy Virág  jósnőket keresd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), akik sok embernek segítettek már, mind energetikailag, mind anyagilag egyaránt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

MÉRLEG

Mérleg jegy

Az egészség horoszkóp azt mutatja, ebben a hónapban jó egészségnek örvendhetsz, de a hónap végére nagy fordulatot következhet. Ügyelj az életmódodra és az idegrendszeredre, mert a túlzott munka és a pörgés idegessé, feszültté tehet. Ágnes segítségével a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p) hatásos meditációkat végezhetsz, és ennek köszönhetően kiegyensúlyozott maradhatsz!

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Ebben a hónapban fokozottan figyelj az egészségedre. Nagy az esélye annak, hogy az immunrendszered hirtelen legyengül. Ha vérnyomásoddal van problémád, ezek a meleg hullámok csak gyengíthetik állapotod. A fog- és a fülfájás szinte mindennapos probléma lehet az egészség horoszkóp szerint. Erre a körülötted lévő negatív energiák is kihatnak. Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), aki könnyedén eltávolíthatja  ezeket az energiákat Rólad!

Az angyalok fontosat üzennek a mindennapokban, csak vedd észre a jeleket! ITT megtudod, hogyan lehetnek bármiben a segítségedre!

egészség horoszkóp

NYILAS

Nyilas jegy

Ebben a hónapban egyre sűrűbben érezheted magad kimerültnek. Szükséged lenne pihenésre és kikapcsolódásra! A túl sok hajtás lemeríti az energia tartalékaidat, így az immunrendszered is gyengébb lehet. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p) , aki alternatív módszerekkel gyorsan és hatásosan segíthet megerősíteni az immunrendszered!

BAK

Bak jegy

Ebben a hónapban a depresszív és a rossz hangulaton lehet a hangsúly a havi egészség horoszkóp alapján. Erre egy megoldás lehet. Legyél azokkal, akiket szeretsz, és egyél sok csokit! Az egészségeddel nem lesz baj, de a lelki problémáid megoldása érdekében keresd fel Boszi Katát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)! Együtt megoldhatjátok a problémákat!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

A nagy melegek komoly problémákat okozhatnak számodra. Ügyelj a helyes táplálkozásra, és a pihenésre. A vérnyomásoddal is problémák adódhatnak, ezért kerüld a zsíros ételeket. Figyelj arra is, nehogy balesetek érjenek, mert Őrangyalod védelme legyengült. Hívd Zeuszt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), segít megerősíteni a védelmet körülötted!

HALAK

Halak jegy

Fordíts nagy figyelmet arra, hogy mit kíván a szervezeted. Ne hajtsd túl magad, és a pihenésre is szánj időt. A hónap vége felé várható megfázás, illetve rosszullét. A túlzott hajtás, illetve stresszes életmód kárt tehet az egészségedben. Ebből adódóan más problémákkal is szembenézhetsz. Hívd Kamillát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), kérj részletes egészség elemzést erre a hónapra, hogy elkerülhesd a problémákat!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*