Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Havi horoszkóp - december

Havi horoszkóp – december

Dátum: 07.12.2011

A havi horoszkóp szerint ez a nagy szerelmek,nagy találkozások és nagy szakítások időszaka. Alaposan megtréfál bennünket a havi horoszkóp és a csillagok. Annak sem lesz sok esélye, hogy ebben az időszakban higgadtan leüljünk és megbeszéljük a problémáinkat bárkivel is. Hisz a legkisebb ellentmondást, akadályt óriássá dagasztjuk, s az ebből gerjedő feszültségek szinte kirobbannak belőlünk.

Ne felejtsük el, embertársainkra is hatnak ezek az energiák, ráadásul érzékenyebbek leszünk az átlagosnál. Így számítanunk kell akár nagyobb vitákra, veszekedésekre is. De a havi horoszkóp szerint most nem segít az igyekezetünk sem, hogy ezeket visszafojtsuk, sőt könnyen testi tünetként mutatkozhat a feszültség, vagyis ezek elnyomása miatt, gyulladásos és lázas betegségek karmai közt találhatjuk magunkat. Mivel mindez, még figyelmetlenséggel is párosul, kerüljük a balesetveszélyes helyzeteket, az éles szerszámokat, mert könnyen megsérülhetünk. Szerencsére gyors gyógyulást és végül szerencsés kimenetelű baleseteket mutatnak a csillagok. Feszültségeink enyhítésére és fölösleges energiáink levezetésére mozogjunk sokat a szabadban, de közben lehetőleg figyelmesen közlekedjünk. Jótékony lehet a szexszel és a művészetekkel való foglalatosság, továbbá a zenehallgatás.

Mivel itt a karácsony időszaka, elkezdődik a vásárlási láz. Legyünk mértékletesek, mert a havi horoszkóp pazarlásra buzdít bennünket, s ha ennek anyagi okokból nem tudunk eleget tenni, szorongásunk csak fokozódhat. Igyekezzünk mérlegelni ezt, és semmiképp ne vásároljunk ajándékokat hitelre, bármekkora késztetés is érzünk erre, mert a későbbiekben a kifizetésük komoly fejtörést okozhat.

Hozzászólások lezárva