Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Havi horoszkóp - január

Havi horoszkóp – január

Dátum: 20.01.2012

A havi horoszkóp szerint januárban a csillagoknak három fontos üzenete van számunkra. Az első egy figyelmeztetés, ami a túlzó pazarlás ellen szólít fel, a második a pesszimizmusról, a sorsszerűség túlzott elfogadásáról beszél, amikor nincs elég hitünk a saját tehetségünkben, és a változtatásra való képességünket lekicsinyeljük, a harmadik a szerelemhez, a szeretethez, és ezáltal az önbecsüléshez kötődik.

Természetesen a havi horoszkóp szerint mindhárom jelenség összetetten hat ránk. Például, ha ebben az időszakban igyekszünk nagyobb kölcsönhöz folyamodni cégünk vagy önmagunk gyarapodása érdekében, valószínűleg nehézségekkel találjuk szemben magunkat. Bár megkapjuk az akadályok elhárításához az újszerű lehetőségeket, mi nehezen tudunk majd a jól berögzült vagy megtervezett utunktól, szokásainktól eltérni, ezért valószínűleg ragaszkodni fogunk a másoktól tanult mintáink betartásához, és bátortalanabbak leszünk mint általában. Ami enyhülést adhat ebben az időszakban, az a szépre és jóra vonatkozó álmaink. Jól teszi, ha mindezt nem a múltban keresgéli, mert az csupán pillanatnyi feszültségoldást hoz, és a jelen időszakot veszteségként élheti meg.

A havi horoszkóp alapján viszont, akinél viszont a pozitív gondolatok és az érzések a jövőbe való hitet erősítik, annak sikerülhet legyőzni a csillagok állása miatt jelenleg bennünk feszülő pesszimizmust, és ezzel továbbléphetnek a boldogság felé vezető úton. Talán Ön is saját bőrén érzékeli a havi horoszkóp hatását és a csillagállások energiáit, melyek az országot is érintik. Szakértő szemnek sajnos az asztrológia is ezt mutatja. A magyarokat szimbolizáló bolygó már egy ideje ki van téve a feszítő hatásoknak. Magyarország a Nyilas jegyhez tartozik, a Jupiterrel mint uralkodó bolygó, amellyel most az öreg bölcs, a Szaturnusz áll szemben. A bolygó éppen azon fáradozik, hogy a túlzó pazarlásra is hajlamos, növekedni vágyó Jupitert megrendszabályozza. Reméljük sikerül neki…

A felhasználók hozzászólásai (2)

Évva a 25.04.2013

a “Szerelmi horoszkóp”-ok között nem tudtam megtalálni a Halak-at. Talán kimaradt?