Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Havi horoszkóp - március

Havi horoszkóp – március

Dátum: 01.03.2012

A havi horoszkóp szerint március elején fokozatosan érezhetjük majd, hogy megszűnnek belső feszültségeink. A fokozatosság azért lesz jellemző, mert az előző hónapban több csillagállás is gerjesztette ezeket a lobbanékony energiákat. Így fordulhatott elő az is, hogy oly sok ember érezte egyszerre a hatását, nem korlátozódott bizonyos horoszkóp jegyekre. Akik nem tudták ezeket az erőteljes feszültségeket fizikai mozgásokkal levezetni, kitenni, azoknál a közelmúltban fejfájásos, fogfájásos, torokgyulladásos betegségtünetek jelentkeztek, vagy rosszabb esetben kisebb nagyobb baleseteket szenvedtek el. Sőt még az ebből fakadó műtétek valószínűsége is magasabb volt az átlagosnál.

Örömhír, hogy a havi horoszkóp szerint március második felére a negatív energiák teljesen megszűnnek, így szép lassan lecsendesedhetünk, s figyelmünket, ismét a hétköznapibb dolgok köthetik le, mint a szerelem, család, gyarapodás, munka, ráadásul kedvezőbb hatásokkal. Talán a szerelem tekintetében a havi horoszkóp szerint márciusban most azok a nők lesznek kivételek, akik szeretik uralni társukat, vagyis teljesen szeretnék énhatárukat kiterjeszteni a társukra. Ebben az esetben most könnyen előfordulhat náluk csalódás, csalódottság érzése, mely akár a becsapottság átélését is eredményezheti náluk. Segíthet nekik, ha mélyen magukba tekintenek, majd igyekeznek megfigyelni, van-e valódi, reális okuk érzéseiknek? Tényleg adott-e okot jelenlegi partnerük arra, hogy bizalmatlansággal büntessék őt.

Akiknek sikerül ezeken az érzéseken úrrá lenni, vagyis nem vesznek el az érzelmi sikertelenség érzetének sűrűjében, azoknak csodálatos időszakot hoz el a március a havi horoszkóp szerint, és nem csak a szerelem, hanem az anyagiak tekintetében is. Megindulhat a gyarapodás, amihez sokan kapnak majd váratlan külső segítséget. Lehet ez új munkahely, előléptetés, megegyezés a bankkal, és még sorolhatnám. Egyszóval a márciusi csillag jóslás pozitív energiáit igér mindenkinek, amit érdemes kihasználni eddig döcögősnek tűnő, vagy ellenállásba ütköző céljai megvalósítására. Ráadásul új lehetőségek, vagyis új utak is nyílnak hirtelen előttünk. Legyünk tehát figyelmesek!

 

Hagyj hozzászólást

*