Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Havi horoszkóp – Október

Havi horoszkóp – Október

Dátum: 28.09.2012

Kos  (március 21. – április 20.)

A Kos csillagjegy számára ez a hónap, teli lesz energiával. A hónap második hetében érdemes az olyan ügyeit intéznie, amelyektől nagyobb jövedelmet vár. Ez az időszak ezen kívül megfelelő lesz az adás-vételi ügyek intézésére vagy lezárására is. A siker fényében az önbizalma is megnő a hónap második felétől, de ne hagyja, hogy az egója túlságosan elszabaduljon, mert ebben az esetben a környezetéből negatív visszajelzéseket kaphat. A hónap végén, Teliholdkor, a havi horoszkóp szerint, egy kedvező ajánlatra számíthat a munkahelyén, ami mindenképpen kedvező pozícióba helyezi Önt, de ne hozzon meggondolatlan döntéseket, jól vizsgálja meg milyen feltételek mellett kellene elfogadnia, hogy a profitáljon is az új helyzetből.

Bika   (április 21. – május 21.)

Sok elintéznivalója lesz a hónap első felében, hivatalos ügyek, amelyeket már régóta halogatott, most mindenképpen napirendre kerülnek. Ennek köszönhetően, rossz kedvű és stresszes időszak lesz a hónap első harmada. Miután megoldja ezeket, fellélegezhet és a hónap második felében a kreativitása szárnyalni fog, valamint az önbizalma is megnő majd. A családi- és párkapcsolatára is a jó kommunikáció lesz jellemző, könnyeben fejezi ki majd az érzéseit, gondolatait. A hónap utolsó néhány napja, a Hold hatása miatt, hozhat kisebb gondokat az otthonában, de ezeket sikerül gyorsan és könnyedén megoldania.

 

Ikrek  (május 22. – június 21.)

Mindenekelőtt anyagi és üzleti téren számíthatnak előrelépésre az Ikrek jegy szülöttei, ami az egész életükre pozitív kihatással lehet. A májusi Ikrek számára, az október igazán sikeresnek mutatkozik. A szerelemben is nyugodt vizeken eveznek, ha viszont még nincs párjuk éppen ebben a hónapban lelhetnek rá a jövőbeli társra. Sok új ismeretség kötése is jellemző lesz erre a hónapra, és ezekből az ismeretségekből  akár új szerelem is születhet. Zajlik majd az élet körülöttük, ezt a környezetük is örömmel veszi, végre kimozdul otthonról. A hónap vége kedvezni fog még a merész ötletek megvalósításának is.

Rák  (június 22. – július 23.)

A Rákok számára ígéretesen indul az ősz második hónapja. Igaz, hogy sok papírmunka vár rájuk, de ezt sikerülni fog  könnyedén megoldani.  Szerelmi téren, azonban konfliktusokkal indul ez a hónap, ami napokig fogja gyötörni Önt, mindaddig amíg végre el nem dönti, hogy le kell ülni és meg kell beszélni a gondjaikat. Miután ezt sikerül megoldani, a hónap második fele romantikával teli lesz, amikor újra udvarolni és bókolni fognak egymásnak a párjával. Sajnos, anyagi helyzetét nézve sincs minden a legnagyobb rendben, ebben a hónapban a pénz szinte kifolyik a kezéből.

 

Oroszlán (augusztus 24. – szeptember 23.)

Októberben a az érzelmek kerülnek középpontba az Oroszlán csillagjegy szülötteinek az életében. Több szeretetre van szüksége, mint amit jelenleg kap, így a hónap második hetében a párkapcsolata uralja majd a gondolatait. Ez a szituáció, a hónap vége felé, semmilyen konfliktus nélkül, szinte magától fog megoldódni. A Telihold időszaka kikapcsolódást, új ismeretségeket, valamint anyagi nyugalmat hoz. Azonban semmiképpen se kezdjen bele új üzletbe, mert kockázattal jár és figyeljen oda amikor aláír valamilyen iratokat. Mozogjon többet.

 

Szűz  (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Szűz csillagjegyben születettek számára mozgalmas lesz az október, főleg a hónap első fele. Hivatalos ügyek sokasága vár rájuk, melyek megoldása alatt konfliktusok várhatóak, amelyek még a párkapcsolatára is hatással lehetnek. A feszültséget próbálja tudatosan is kordában tartani, mert ellenkező esetben komoly következményei is lehetnek. Legyen nyitott a kompromisszumok megkötésére. A hónap második fele, már békésebb lesz, kevesebb lesz a feszültség. Pihenésre és kikapcsolódásra csak a hónap végén számíthat, amikor is sikerül majd feltöltődnie energiával.

 

Mérleg  (szeptember 24. – október 23.)

Rendkívüli kommunikáció lesz jellemző ebben a hónapban a Mérleg jegy szülötteire, amely nagy hatással lesz a megjelenésére és az önbizalmára. Meghívást kap számos örömteli ünnepségre melyre alig várja majd, hogy elmenjen. A szórakozási vágya októberben megnő, ne habozzon használja ki ezt az időszakot. A hónap második felében egy olyan hírt kap amely pozitívan befolyásolhatja az anyagi helyzetét. Mindenféle vételnek és eladásnak kedvez az a hónap. Figyeljen azonban oda, hogy mire és hogyan költi el a szerzett összeget, könnyedén ki is csúszhat a kezéből. Munkahelyén is elismerések sorozata vár Önre.

 

Skorpió  (október 24. – november 22.)

A hónap első felében sikerülni fog kipihenni magát, több ideje lesz a párjával és a családjával eltölteni a szabadidejét, helyreáll Önben a belső harmónia. Sugárzik majd Önből a békesség és a szeretet. A hónap harmadik hetében, kisebb nehézségek jelentkezhetnek a munkahelyén vagy valamilyen hivatalos üggyel kapcsolatosan, amit ha tud halasszon el a következő hónapra. A Mérleg jegyűek, október végén rá is találhatnak a társukra ezért figyeljenek oda a hónap harmadik hetében. Legyen türelmes egyes ötleteinek a kivitelezésében, mert a mostani időszak nem a legmegfelelőbb erre.

 

Nyilas  (november 23. – december 21.)

A Nyilas számára nagyon jól indult az ősz, csak úgy pezseg körülötte az élet. Megbeszélések, intézkedéssek, találkozók várnak rá, azonban semmilyen problémája nem lesz ezekkel kapcsolatosan, hiszen rendkívül motivált lesz a munkájában. A környezete is észre fogja venni ezeket, hiszen kicsattan az optimizmustól.  Ráadásul október harmadik hetében egy jó hírt kap, amitől még boldogabb lesz. A szerelem háttérbe kerül ebben a hónapban, de a párját ez nem fogja zavarni, hiszen az ön elégedettsége, őt is boldoggá teszi majd.

 

Bak  (december 22. – január 20.)

A Bak októbere felemásra sikeredik, hiszen már a hónap elején egy olyan döntést kell meghoznia amitől már hónapok óta rettegett.  Most elérkezett a cselekvés időszaka, és kicsit kedvét szegi, amikor ezt belátja. Fáradt és letört lesz teljesen a Telihold időszakáig, amikor végre a bolygók pozitív hatása alá kerül, és feltöltődik új energiákkal amelyek a szerelmi életét is felledítik és ami bizakodással tölti majd el. Ez mutathat egy új kapcsolat kialakulására is. Anyagiak szempontjából sem lesz könnyű, de elég ha csak oda figyel arra, hogy mire mennyit költ.

 

Vízöntő  (január 21. – február 19.)

Az október első fele konfliktusokat tartogat a Vízöntők számára, mivel az utóbbi időszakban túlhajtotta magát, keveset pihent és ez a feszültség most jelentkezik. Ennek a feszültségnek a levezetésére a legjobb terápia a mozgás lehet. Az Újhold időszaka, azaz a hónap második hetétől egyre kedvezőbb körülmények várnak majd a Vízöntőkre.  Párkapcsolatában romantikus időszakok váltják egymást. Leginkább a hónap harmadik hetére tervezzen közös programokat párjával, vagy ha még nincsen párja, akkor ezen a héten mozduljon ki, így nagyobb lehetősége van arra, hogy beköszönjön a szerelem az életébe! Ne kezdjen kockázatos vállalkozásba októberben.

 

Halak  (február 20. – március 20.)

Feszülten lép be ebbe a hónapba, igyekezzen visszafogni kirobbanó haragját az első hetekben. Tanúsítson önmérsékletet, hogy sikerüljön bepótolni az elmaradt ügyeit, amelyek már régóta húzódnak. A Telihold (október 29.) nyugodtságot hoz a Halaknak, és feltölti energiával. Előtérbe kerül a pozitív hozzáállása és optimizmusa, ami egyébként nem jellemző Önre. Párkapcsolatában nagyon romantikus időszak következik. A hónap utolsó hetében szerencsés időszak vár Önre, legfőképpen anyagi helyzetét illetően. Most van itt az alkalom, hogy fizetésemelést kérjen!

A felhasználók hozzászólásai (8)

lona a 18.10.2012

Ica! Szeretném minden hónapba olvasni a horoszkópomat a rák jegyébe születtem.

  Asztro Show a 18.09.2014

  Kedves Ilona!
  Köszönjük szépen. Hamarosan lesz új cikk ezzel kapcsolatosan. Addig viszont Tamara jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 513. Nála lehet erről a témáról többet megtudni .
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Jánosné a 17.10.2012

Anna 55.03.27. születtem
Kérdésem 2005-ben meghalt az édesanyámhosszú ideig ápoltam eltemetettem sirkövet csináltatam azóta is szeretettel gondozom a sirját, és az apámét is. négyen vagyúnk testvérek.a hagyétéki tárgyaláson lemondtak aról a lakásról ami egy önkormányzati lakás volt,de a két testvérem egy év mulva meggondolta magát ée Birósághoz fordult hogy kérik a részüket.7-dik éve megy a per és olyan egyoldaluan dölt el a Birósági per hogy engem még csak megsem halgatott a tisztelt Buróság és most már 5-ődszöre árverezi el a lakásomat és ugy,hogy én és a fiam az utcára kerülök,és még én tartozom 2800.000.-frt-al.Hol ott mi behoztuk ebbe a lakásba egy másik lakás árát is. Sajnos a férjem emíatt akasztotta fel magát 2-éve amit a mai napig nem tuduk feldolgozni,a fiamat azota is pszihiáterhez hordom és az életünk katasztrofálisá vált . Most oktober 29-én utcára akarnak megint rakni. +-rom hete volt egy tárgyalás egy per ujra felvétel amit ezidáig mindig elutasitott a tisztelt Biróság,ott azt mondta a Bíró hogy fizesem ki a testvéreimet és utána meg pereljem vissza az én pénzemet amit behoztunk a házba. Csak anyit szeretnék megtudni hogy kiraknak-e benünket az utcára mert az már az életünk végét jelentheti.Várom válaszát SÜRGÖS köszönöm Anna

  Asztro Show a 18.09.2014

  Kedves Jánosné! Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Anyagiakban és ingatlan területén kiváló szakember. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Tünde a 13.10.2012

tunde! Szeretném ha minden hónapban a horoszkópomat a bika jegyébe születtem.

  Asztro Show a 18.09.2014

  Kedves Tünde!
  Köszönjük szépen. Hamarosan lesz új cikk ezzel kapcsolatosan. Addig viszont Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Nála lehet erről a témáról többet megtudni .
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

mária a 30.09.2012

szeretném ha ninden honapba elküldenék ahoroszkopomat aszüz jegyébe születtem

  Asztro Show a 18.09.2014

  Kedves Mária!
  Köszönjük szépen. Hamarosan lesz új cikk ezzel kapcsolatosan. Addig viszont Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Nála lehet erről a témáról többet megtudni .
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*