Kos
21.03 - 20.04

A heti horoszkóp alapján bármit elérhetsz, megoldhatsz, amit csak akarsz. Mindig csak egy lépést akarj előrehaladni, ne akarj azonnal végkifejletet. A héten felmerülő akadályokat is leleményesen győzheted le. Mindezek ellenére gyengébbnek és fáradtabbnak érezheted magad. Különleges égi hatások érnek, amikor rejtett jelek, akár álmok formájában figyelmeztetéseket, üzeneteket kaphatsz a jövőddel kapcsolatban. Hívd Sárát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mindenképp kérd el égi üzenetedet, mert az egészség horoszkóp is intő jelet hordoz! Ha tilosban jársz és harmadik fél is van kapcsolatodban, légy óvatos, mert a héten a lebukás veszélye fenyeget!

Sára
3

Sára

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  351
Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

A túlzott nosztalgikusság nagyban meghatározhatja az előtted álló hét hangulatát. Bizonyos dolgokat ideje lenne elfelejteni és elengedni. A karriered során ért sérelmeket pedig főleg, mert ezek akadályoznak igazán. Az életed irányítását vedd a kezedbe, mert olyan időszakban vagy, amikor jóval hatékonyabban lehet felderíteni, milyen karmikus terhek miatt akadt meg az életed. Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj karma elemzést és oldást, hogy az életed abban a mederben folyjon mostantól, amelyben eredetileg kéne! A túlzott rosszkedv megbélyegezheti a párkapcsolatodat is. Jobb lesz, ha a héten kicsit magadba fordulsz és megpróbálod rendbe tenni a lelki világod, különben egészségedbe is gond jöhet!

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Munkádon kívül is jól meg tudod állni a helyed, ami a héten nagy szerencse. Igen kedvező lehetőség jöhet a heti horoszkóp szerint, ami lehet egy másodállás vagy bármilyen más üzleti lehetőség is, ami plusz pénzt hozhat. Nagyon sok szerencse energia kerülget ezekben a napokban, kár lenne elmenned a heti lehetőségek mellett. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert fontos tudnod, hogyan is nyerhetsz sokat, és mikor! A nagy sürgés-forgásban párod igényeiről se feledkezz meg, több időt szeretne veled tölteni. A csillagok még azt is üzenik, lehetőleg foglalkozz többet az egészségeddel, ugyanis kilátásban lehet egy betegség, ha nem figyelsz oda jobban magadra.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Mostanság könnyen ki tudnak hozni a sodrodból, ami nem biztos, hogy szerencsés lesz rád és a környezetére nézve. Túl komolyan vehetsz mindent, és ebből fakadnak a nézeteltérések. Már azon is megsértődhetsz, ha valaki nem ért veled egyet. Pénzügyek terén könnyen csaphatnak be, erre is figyelned kell. Ezen a héten igazán védtelen leszel a negatív energiákkal és a kóbor lelkekkel szemben. A legjobb, ha hívod Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérsz egy védelmet, mert ha most bármelyik hozzád tapad, negatív irányt vehet életed! Ha egyedülálló vagy, egyenesen megközelíthetetlen lehetsz a héten morcos viselkedésed miatt, sikeresen elüldözheted a közeledből a potenciális partnereket.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

A munkahelyeden most nem kerül el a szerencse és a harmónia. Kifejezetten éreztetni fogják feletteseid, hogy nem csak meg vannak elégedve veled és a munkáddal, de hosszú távra is terveznek veled. Anyagiakban is jó lenne, ha ez meglátszana. Arra ráférne az erősítés, mert a horoszkópodban olyan jelek látszanak, amik arra engednek következtetni, hamarosan nagy kiadással, vagy veszteséggel gyűlhet meg a bajod. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a júniusi nagy pénzmágiát, mert az most nagy összeget hozhat jegyednek! Meghitt családi hangulat uralkodhat a napokban otthon. Nagy lehet a szeretet és a béke közted és társad között. Most semmi sem ronthatja el a családi boldogságot, hacsak nem kezdesz értelmetlen vitába!

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Ezen a héten érdekes felfedezéseket tehetsz. Kezdve azzal, hogy rádöbbensz, néha túlságosan visszaélsz a hatalmaddal, vagy mások türelmével. Figyelj arra, hogy kire milyen hatást gyakorolsz, mert emberek léphetnek ki az életedből. Pénzügyekben légy megfontolt, csak a legszükségesebbekre költs! Ha egyedülálló vagy, most nagyon fontos az önbizalom és a bátorság, mert a heti horoszkóp azt jelzi, végre rád találhat a várva várt szerelem! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, a boldogságod múlhat rajta! Az egészség horoszkóp alapján becsapós lehet most a kinti meleg idő. Ha az otthonod hűvösebb zugaiban tartózkodsz, könnyen fázhat meg a veséd!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Nem várt akadályokba ütközhetsz a héten. Amerre csak nézel, szinte mindenütt problémákkal szembesülhetsz. A sors ismét bekeményít egy kicsit, hogy tettekre sarkalljon. Anyagiakban is érdemes a tettek mezejére lépni, hiszen ha mozdulsz most valamilyen irányba, pozitív változást érhetsz el. A csillagok állása alapján egy régi vágyad ezen a héten könnyen teljesülhet, de egyáltalán nem mindegy, hogyan is kéred az univerzumot! Még ezen a héten hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki a legerősebb kívánság mágiával segítheti célod megvalósulását! Figyelj oda jobban az egészségedre és ne halogasd tovább a kötelező vizsgálatokat. Ess túl rajta és előzd meg a bajt!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Kellemes élmények és meglepetések várhatnak rád a hét folyamán. Bár rengeteg feladatod lehet, szánj időt önmagadra és a kapcsolataid építésére. Ha saját vállalkozással rendelkezel, akkor különösen, mert olyasvalakivel kerülhetsz bizalmasabb kapcsolatba, aki neked jelentősebb gyarapodást hozhat. Az egészségedre jobban figyelj oda, mert nagyon sok figyelmeztető jel mellett mehetsz el. Tudnod kell, tested mikor üzen, mert komoly gondokat előzhetsz meg. Hívd Gabit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd egy személyre szabott horoszkópot, mert segítségével arra is fény derül, milyen betegségekre vagy hajlamos! Ha szingli vagy, egy új partner érkezhet az életedbe, aki felülmúlhatja az elképzeléseid.

Gabi
3

Gabi

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  985
Ha szeretnél végre szülői örömök elé nézni, ne késlekedj tovább! Diplomás asztrológus lévén megtalálom a megfelelő időpontot a fogamzásra és segítek abban is, miként neveld gyermeked a lehető legjobban! Más életterületeken is kérd bátran a segítségem! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

A napokban azt érezheted, rezeg alattad a léc. Ha így van, nem sokat tehetsz ellene, mert nem rajtad múlik a dolog. Ezt a bizonytalanságod a jelenlegi anyagi helyzeted is tovább tetőzi, nem is érted, hogyan fajultak idáig a dolgok. Ha már jó ideje folyik ez így, hogy hiába igyekszel, mintha megálltak volna a dolgok körülötted és nem tudsz pozitív változásokat elérni, hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj generációs átokvizsgálatot, mert arra nem mindig derül fény egy egyszerű negatív erő vizsgálat során! Manapság jóval ingerlékenyebb és feszültebb lehetsz a párkapcsolatodban és emiatt adódhatnak kisebb nézeteltérések a mindennapokban.

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz ezekben a napokban, mert egy félreérthető mondat akár lavinát is elindíthat. Légy egyértelmű, röviden és tömören közöld, hogy mi is az, amit valójában mondani akarsz. A karrier horoszkóp is fontos dologra hívja fel a figyelmed, kihagyhatatlan lehetőség mellett mehetsz el, ha nem tudod meg időben a részleteket! Munkahelyi sikerek árán szeretnél jóval több havi bevételhez jutni? Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), látóként megnézi, hol kell résen lenned, hogy el ne menj az anyagi gyarapodás mellett! Eljött a változások ideje a szerelmi életedben. Ha már régebb óta élsz kapcsolatban, akkor most minden körülmény adott ahhoz, hogy elkötelezd magad és összeköltözz a társaddal.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Izgalmas hét előtt állsz. A csillagok azt üzenik, hogy a napokban érdemes lenne minden létező lehetőséget megragadnod, amit felkínálnak neked. Anyagiakban is erősödés várhat valamilyen formában. Csodásak a hét energiái, jegyed élheti meg a legjobb napokat. Ha mégsem a horoszkóp előrejelzése szerint alakulnak a dolgaid, okkal gondolhatod, hogy valamilyen negatívum kihatással van az életedre. Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj átok- vagy rontáslevételt, hogy többé ne kelljen gondok sűrűjében élned! Mostanában érezhetően szorosabb lehet a családi vagy a párkapcsolati kötelék, ami annak is köszönhető, hogy kikéred szeretteid véleményét és hajlandó vagy támaszkodni rájuk.

Aurethiel
3

Aurethiel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  530
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy véletlenül se menj bele kétes ügyletekbe. Semmi olyat ne vállalj most, ami kockázatos. Könnyen lehet, hogy a becsületed vagy a pénztárcád látná kárát az ígéretesnek tűnő lehetőségek miatt. Lesznek még szerencsés időszakaid, de kísérletezned nem most kell. A szerelmi horoszkóp valami olyan dolognak az elindulását jelzi, ami a közeljövőben elronthatja a szerelmi életedet, és ez akkor is érvényes, ha jelenleg egyedülálló vagy. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj részletes szerelmi jóslást, hogy el tudd kerülni a gondokat időben! Egészséged miatt nem kell különösebben aggódnod, de figyelj arra, hogy eleget pihenj, és hogy rendesen ki tudd magad aludni.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc