Kos
21.03 - 20.04

A heti horoszkóp alapjában véve nagyon jó. Egyre inkább kezdesz rutinból dolgozni, nem okoz gondot az, ami másnak komoly fejtörést. Ha előmenetelre vágysz, ezen a héten komoly lavina indulhat el a pozitív változások felé, ami leginkább anyagiakban látszik majd meg. Forrófejű Kosként azonban sokszor fejjel mész a falnak, és ez a párkapcsolatodra is igaz. Megeshet, hogy többször mondtál vagy tettél olyan dolgot, melyeket később megbántál, és melyek a kapcsolatod kárára mentek. A heti horoszkópod szerelmi téren támogat legjobban, ezért hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, mert esélyed van most helyrehozni minden párkapcsolati gondot!

Aurethiel
3

Aurethiel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  530
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Nem épp a lehetőségek hete ez számodra, ha Bika a csillagjegyed. Könnyen jöhetnek össze a dolgok, összecsaphatnak a fejed felett a hullámok, akár karrier, akár anyagiak szempontjából is. Általában bármennyire is igyekszel, nem éred el a kívánt dolgokat. Talán belefáradsz lassan mindenbe, és nem is reméled a változást. A hét energiáit viszont most bizony ki kell kihasználnod, mert elszalaszthatatlan lehetőséged van! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a sorsfordítást, mert most valóban esélyed van a nagy szerencsére általa! Szerelmi téren elakadás látszik, magányosnak érezheted magad. Itt az idő elgondolkodni, hol romlott el, és még megjavítható-e?

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Vitáktól nem lesz mentes számodra ez a hét, előfordulhat, hogy nem csak kollégáiddal, de közelebbi ismerőseiddel is összerúghatod a port. Alapjában véve nem szeretsz olyan emberek társaságában lenni, akik nyomasztóan hatnak rád, de ezen a héten nehezen kerülheted ezt ki. Heti horoszkópod alapján vigyáznod kell most minden negatívummal. A negatív energiák, amik a héten tapadnak rád, azok véglegesen rajtad maradhatnak! Inkább hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), egy erős védelemért, mert sok gondot előzhetsz meg segítségével, anyagiakban is! Párod előtt most ne legyen semmilyen titkod, mert, ha valamit utólag tud meg, abból nagy baj lehet!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Igyekszel okosan gazdálkodni a pénzzel, mégis néha, mintha magától kifolyna a kezeid közül. Nagy a valószínűsége a heti horoszkóp szerint, hogy a napokban sem úszod meg plusz kiadás nélkül. Nem csak pénzügyekben léteznek akadályok, hanem karrierben is. Ha eddig nem találtad még meg azt az állást, mely elegendő jövedelmet biztosít, akkor biztos lehetsz abban, hogy ez a terület blokkolva van. Hívd Eugéniát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj rontáslevételt, mert ez a munkahelyi és anyagi gondokat is megoldhatja jegyednél! Heti egészség horoszkópod egyedül akkor rossz, ha szív problémáid vannak, bármilyen kicsi jelre érdemes felkeresned házi orvosodat!

Eugénia
3

Eugénia

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  486
Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Heti horoszkópod alapján negatív események sorozata várható a hét közepétől. Igen stresszes lesz a munka is, és a pénzügyek sem úgy alakulnak, ahogy kell. Ezek miatt meglévő párkapcsolatokban is nagy feszültség várható, könnyen mondhatsz ki most olyan dolgokat, melyek párodban megmaradnak. Bármilyen negatív dolog történik a héten, ami nyomot hagy benned, az később fizikai tünetként jelentkezhet. Jobb, ha hívod Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), felkészít mindenre, és segít, hogy minden helyzetet jól tudj kezelni! Most a legjobban akkor jársz, ha meg tudod fékezni az indulataidat, és ha hétvégére tudnál magadnak egy kis nyugalmat teremteni.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Alapjában véve erre a hétre nem lehet panaszod, a heti horoszkópod ígéretes jeleket mutat. Ha most nincs munkahelyed, sikerrel bukkanhatsz rá a megfelelőre, meglévő helyen pedig elismerés várhat. Anyagiakban valamilyen váratlan pozitív fordulat következhet be. Az egyetlen intelem az, hogy a hétvégén ne adj ki pénzt! Vásárolj be időben! A Szűz csillagjegyek ezen a héten tudják sikerrel bevonzani azt az embert is, akik boldoggá teheti őket életük végéig! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), akinek a szerelmi mantrája sokaknak vonzotta be az igazit! Ne hezitálj, ha szingli vagy, mert most valóban tehetsz a saját boldogságodért!

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Ha olyan munkahelyed van, ahol nem dolgozol túlságosan régóta, akkor heti horoszkópod nagyon jó. A fiatalabb Mérleg csillagjegyek most esélyt kapnak arra, hogy bizonyítsanak, és olyan tettet vigyenek végbe, mely megalapozza az előrelépéseiket. Vannak azonban aggasztó jelek is. Leginkább az egészséged az, amit ki kell emelnem, mely körül olyan energiák vannak, amik további problémákhoz vezethetnek. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérj szellemvizsgálatot, mert lehet, hogy ez lesz a megoldás most minden bajodra! Szerelmi horoszkópod őszinteséget és harmóniát jelez előre, ezért kiválóan alkalmas ez a hét arra, hogy néhány megoldatlan problémára pontot tegyetek.

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Alaposan fontold meg, hogy kinek mit mondasz a hét folyamán, mert könnyen sérthetsz meg másokat, vagy juthat vissza az információ olyan személyhez, akihez nem kéne. Munkában is vigyázz, mert felettesed egy hibát most könnyen vehet észre. Szerencséd munkában nem lesz, de anyagiakban már annál nagyobb, a héten jegyednek van legnagyobb esélye főnyereményre! Hívd Sárát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd ráhatásként a lottómágiáját, mert az nem egy személynek segített már sokat nyerni! Szerelmi téren az lesz fontos, hogy ne rendezz féltékenységi jelenetet, mert erre hajlamos leszel, de nem lesz semmi értelme. Kapcsolatod stabil, őrizd meg a békét!

Sára
3

Sára

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  351
Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Bár nem könnyű mindig higgadtnak maradni, mégis erre kér a heti horoszkópod. A héten bármin is kapod fel a vizet, az a kapcsolataid rovására mehet. Párod kitűnően alkalmazkodik a kirohanásaidhoz, de nála is könnyen húzhatod ki a cérnát. Figyelj arra, hogy legalább vele légy mértékletes. Türelmed a munkádhoz lesz legkevesebb, és az otthoni rutinfeladatokhoz. Ha nem tudod, mitől is vagy ennyire ideges mostanában, jobb, ha kérsz egy átokvizsgálatot Lunczer Judittól a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert az nem csak a dolgaid alakulásán javít, de anyagi gondjaidat is megoldhatja! Ez rád is fér, mert pénzhoroszkópod igen aggasztó jeleket mutat erre a hétre is.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Heti karrier horoszkópod alapján munkában valamilyen jutalomban részesülhetsz. Nagyon céltudatos vagy, ha a karriered építgetéséről van szó, éppen ezért a motiváció ezen a héten sem marad el. Amennyiben azon Bakok közé tartozol, akiknek soha nem volt sikerélménye szakmai téren, érdemes elgondolkodni az okán. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj blokkoldást, de a fekete mágiát is érdemes megnézetni, nehogy az okozza a gondokat! Szerelmi téren vegyes lesz a hét, olykor nagyon jól meglesztek, olykor pedig indokolatlan vitákra lehet számítani. Sokat tehetsz a béke megőrzésért, ha kivételesen nem a tiéd lesz az utolsó szó.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

A csillagok lehetőséget adnak neked az érvényesülésre karrierben, arra, hogy lenyűgözhesd a feletteseid. Amennyiben pedig azon töröd a fejed, hogy munkahelyet váltasz, több lehetőség is kínálkozhat majd. Egészségeddel kapcsolatban viszont valami nagyon fontosat kell tudnod. A bolygók állása alapján egészségi állapotod további alakulását meghatározó hét ez! Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert az is lehet, hogy egy meglévő betegségnek tehetsz pontot a végére, de az is lehet, hogy meg kell előznöd valamit! Szerelmi horoszkópod jó, összhangban lesztek a társaddal, szinte mindenben egyetértetek. Ha szingli vagy, az új ismeretségektől ezen a héten óvakodnod kell!

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Ami nem megy, azt ne erőltesd! Ne légy erőszakos önmagaddal és másokkal szemben. Túl sokat vársz el magadtól, és ez a maximalizmus most mások számára is kényelmetlenné válhat. Folyton törekszel, de pénzed még mindig nincs sok, vagy épp csak a legszükségesebbre elég. Néha már annyira negatív tudsz lenni, hogy te magad is elhiszed, hogy valóban a rossz sorsra születtél. Megragadtál egy pontban és nem látod meg a kínálkozó lehetőségeket. Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a szegénység tudat törlését, mert esetedben ez lesz a megoldás mindenféle anyagi gondodra! Ha egyedülálló vagy, szánj időt a héten a kikapcsolódásra, mert egy mozgalmasabb helyen futhatsz össze most azzal, aki a jövőben a társad lehet.

Eta
3

Eta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  875
Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc