Kos
21.03 - 20.04

Érdemes lenne egyszerre csak dologra koncentrálnod. Túlságosan elaprózhatod a feladatokat, a célokat, ha túl sokat vállalsz. Inkább haladj egy bizonyos sorrend szerint és akkor szinte biztos a siker. A csillagoktól sok jó hatást kapsz anyagi helyezted rendezésére is, melyre ráerősíthetsz egy mágiával. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/p), nála van a leghatékonyabb pénzbevonzó szertartás! Több empátiával kellene viszonyulnod a párodhoz. Ez a kulcs ahhoz, hogy jobban megértsétek egymást, és megoldást találjatok a problémáitokra.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

A napokban többször is igazságtalanok és túlzottan kritikusak lehetnek veled a munkahelyeden. Érthető, ha emiatt stresszes leszel. Mostanában túl érzékeny vagy, folyamatosan hullámzik a kedélyállapotod, ami veszekedésekhez is vezethet. Ráadásul minél tovább haragszol, annál rosszabb lesz. A harag olyan tettekre sarkall, amiket később csak bánni fogsz. Kerüld annak lehetőségét, hogy hirtelen felindulásból hozz meg döntéseket! Higgadt fejre lesz szükséged, mert egy helyes döntés most akár sok pénzhez is hozzásegíthet. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485Ft/p), elárulja, hogy miről van szó!

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Fékezd magad a héten, mert többször is elönthet hirtelen a düh, és olyankor nemcsak meggondolatlan dolgokat mondhatsz, hanem cselekedhetsz is, aminek utána kellemetlen következményei lehetnek! Túlságosan bizalmatlan vagy a pároddal is, aki egyre rosszabbul viseli a gyanakodást és féltékenykedést. Vedd észre, hogy ezzel csak eltávolodtok egymástól! Nem neki, hanem neked kellene változtatnod, ráérezni, miért is vagy oly elégedetlen mostanában. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj karmaoldást, ami egyensúlyba hozza a lelked, sikerek felé vezethet és jóval több pénzhez is!

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Nem olyan tempóban haladsz céljaid megvalósítása felé, mint szeretnéd. Legyél türelemmel, hiszen csak késlekedik a siker, és nem arról van szó, hogy egyáltalán nem jön el. Végezd továbbra is lelkesen a feladatokat, szorgoskodj, és ne csak az eredményt lesd. Kérj inkább sikermágiát Aurethieltől a 0690633991-es számon (485Ft/p), hogy sokkal könnyebben megérkezhessen az életedbe minden, amire vágysz!Rengeteg figyelmet és szeretetet kapsz párodtól, aki a napokban kimondottan a jobb kezed lesz. Sokat köszönhetsz majd neki, mert nem egyszer veszi majd le a vállaidról a terhet.

Aurethiel
3

Aurethiel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  530
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

A következő napokban mindent túlbonyolíthatsz, és olyan dolgoknak is túl nagy jelentőséget nyilváníthatsz, ami valójában szinte semmit nem jelent. A hét első felében nemigen bízhatsz a megérzéseidben, de hétvége felé igen, mert fontos álom jöhet az égiektől pénzzel kapcsolatban! Jegyezd le, mit álmodtál a hét közepétől és hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj álomfejtést, ami sorsfordulatot hozhat neked! A szerelmi horoszkóp szerint csak akkor oldódhatnak meg a problémák, ha képesek lesztek egymással őszintén beszélni. Kezdésnek nem ártana, ha legalább önmagaddal őszinte lennél.

Eta
3

Eta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  875
Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Lehet, hogy komoly döntést kell meghoznod a héten. Úgy dönthetsz, hogy ideje továbblépned és munkahelyet váltanod. Még az is megfordulhat a fejedben, hogy másik városban vagy országban vállalsz állást. Mondjuk elég sokan így döntenek mostanában. Aki mer lépni és változtatni, jólétben élhet. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj jóslást, hogy kiderüljön, megéri-e lépned és mikor! Társad akarva-akaratlanul is felbosszanthat. Ahelyett, hogy letámadnád, mutasd meg, hogy megy ez másképp is. Igyekezz higgadtan és éretten viselkedni!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Boszi Kata jósnő vagyok és már több, mint 20 éve jósolok! A családban, amelyben felnőttem, nem voltak ismeretlenek a láthatatlan dolgok. Azokról szólok most, amelyeket csak a tisztánlátás és a tisztán érzékelés útján lehet megtapasztalni.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Ha valakinek ígértél valamit, akkor azt feltétlenül tartsd be! Másképp ne csodálkozz azon, hogy magadra haragítod az illetőt. Fontos még, hogy ne erőltesd a változásokat, mert hamarosan úgyis bekövetkeznek maguktól és akkor új irányt vehet majd az életed. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485Ft/p), tudd meg a jóstól, hogy mikor és hogyan érkeznek meg életedbe a remélt fordulatok!Ha vitás helyzet adódna kapcsolatodban, hallgasd meg a társad. Ne csak a saját véleményed fújd! Próbálj kicsivel empatikusabban állni hozzá. Nem az a megoldás, hogy abbahagyod az evezést a csónakban, mert úgy érzed, idáig is egyedül eveztél.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Úgy érzed, nem becsülnek eléggé a munkahelyeden. Sem anyagi, sem más szinten, márpedig eleget tettél le az asztalra, és egész eddig szorgalmasan dolgoztál. Eljött az idő a heti horoszkóp szerint, hogy kiderítsd, miért rekedt meg az életed. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj egy karmaelemzést, mert lehet, hogy az előző életekből hozott terhek oldása szükséges lesz!Van néhány párkapcsolati probléma, aminek megoldása nem tűr további halasztást. Jó volna, ha mielőbb rászánnád magad arra, hogy megoldd, különben egyre jobban eltávolodhattok egymástól a pároddal.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Olyan érzésed van, hogy még nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. De nincs okod aggódni, mert ami késik, nem múlik. Hamarosan beérnetek a céljaid és megvalósulnak, vagy pedig zöld utat kapsz a hozzájuk felé vezető úton. Lehetőleg ne ezen a héten hozz nagy döntéseket a jövőt érintően, mert nem látsz még eléggé tisztán és később csak kellemetlen helyzetbe kerülnél. Hívd inkább Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj egy jóslást sikerekre, pénzre, hogy időben reagálhass majd a jó és fontos lehetőségekre a jövőben! Ha friss kapcsolatban vagy, aggódhatsz párod érzései miatt, de semmi esetre se siettesd, hogy szerelmet valljon!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

A napokban az érzékenységed miatt könnyen megbánthatsz másokat. Olyan dolgokkal vádolhatod meg őket, ami nemcsak sértő, de valószínűleg még csak nem is igaz. Inkább arra kellene törekedned, hogy fejleszd a kapcsolataid, és arra, hogy rendet tegyél végre pénzügyekben. A heti horoszkópban erős energiák uralkodnak jegyednél pénzvonzásra, ezért hívd Andynát a 0690633991-es számon (485Ft/p), mert egy pénzmágia nálad most nagyon hatásos lehet! Ha a szingli Bakok közé tartozol, figyelned kellene arra, hogy ne azonosítsd a potenciális partnereket az exeddel. Érdemes esélyt adni nekik, mert kellemesen csalódhatsz!

Andyna
3

Andyna

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  408
Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Lehetőséged nyílhat vágyaid megvalósítására. Csak ne legyél olyan kishitű, hogy elutasítsd! Akármilyen nehézkesnek vagy összetettnek is tűnjön, megéri a rögös út, hiszen semmi sem hullik csak úgy az ölünkbe! Vágyak és kívánságok bevonzására nagyszerű hét ez a Vízöntő csillagjegyeknek, ezért érdemes lenne kérned az angyali kívánság mágiát a héten Sárától a 0690633991-es számon (485Ft/p), ha úgy érzed, eddig nem sikerült semmi! A hetet érzelmi viharok is jellemezhetik. Talán azért is, mert a napokban alkalmad lesz arra, hogy tisztázd az esetleges félreértéseket, kellemetlenségeket a családtagokkal vagy a pároddal.

Sára
3

Sára

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  351
Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

A napokban kétszer is gondold meg, kivel kívánod megosztani a titkaid, érzéseid, gondolataid, nehogy csalódás érjen! Valaki visszaélhet a bizalmaddal, akár olyan is, akiről nem feltételeznéd. Ellenben a napokban többször is lényeges dolgokra döbbenhetsz rá. Nemsokára meg kell hoznod néhány fontos döntést, és a siker érdekében bizony áldozatokat kell hoznod. Hívd Bettinát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj jóslást, hogy minden jól sülhessen el!Ugyanakkor elbizonytalanodhatsz a kapcsolatod illetően. Talán nem vagy biztos a saját és kedvesed érzéseiben. Találd meg a legjobb időt és helyet arra, hogy tisztázd vele a dolgokat!

Bettina
3

Bettina

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  494
Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc