Kos
21.03 - 20.04

Munkádban is megmutathatnád önbizalmad, és hogy bízol a képességeidben. Ne félj kinyitni a szádat és megvédeni magad, vagy legalábbis elmondani a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban. A heti horoszkóp szerint nagyobb pénzösszeg érkezhet hozzád a héten. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485Ft/p), tudd meg a legjobb látótól, hogyan ragadhatod meg! A Kos jegy szülöttei folyamatos kísértésnek lesznek kitéve a héten. Persze ha egyedülálló vagy, akkor ez nem okoz akkora kellemetlenséget, bár akkor is figyelj oda, kinek mit ígérsz, és hány vasat tartasz a tűzben. Ha van párod, akkor kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Ha szeretnél munkahelyeden vagy karrieredben előrelépni, nem ártana kapcsolatokat építened, mert most ez lehet a kulcs a sikerhez. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell játszanod magad, egyszerűen találd meg a módját annak, hogy kölcsönösen segíthessétek egymást azzal, akitől a segítséget várod. Ha jó üzletet kötsz, jól ügyeskedsz, akkor az anyagi helyzeteden is segíthetsz. Ha már rég nincs elég pénzed, akkor pedig jobb, ha kérsz egy pénzátok vizsgálatot Aurethieltől a 0690633991-es számon (485Ft/p)! Nagyon fontos a héten, hogy rendbe tedd a kapcsolataid. Sokkal jobban meg kellene becsülnöd azokat, akik igazán részt vesznek az életedben és segítenek, támogatnak!

Aurethiel
3

Aurethiel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  530
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

A héten nehézségekkel találhatod szembe magad, de ne ijedj meg, mert egyik sem lesz megoldhatatlan. Légy türelmes és kitartó, akkor nem marad el a jutalmad! Nagy lehetőségek várnak rád a következő napokban, de az a baj, hogy nem hiszel eléggé önmagadban és a sikereidben, így nem mered megragadni őket, pedig pontosan ezt kellene tenned. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/p), és tudd meg tőle, mi az, amiről héten semmiképp se szabad lemaradnod! Amíg nem vagy teljesen őszinte magaddal és társaddal, ne is várd, hogy szerelemi életed kedvező fordulatot vesz. Engedd el korábbi csalódásaid, sérelmeid és akkor ráléphetsz a változások útjára!

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

A saját képességeidben kell megbíznod és egyedül kell tudnod megoldanod a felmerülő problémákat. Ellenben egy ismerősöd vagy valaki a munkahelyeden felajánlhat neked egy kivételes lehetőséget, de lehet, hogy ahhoz munkát kéne váltanod, vagy tovább kellene tanulnod. Fontold meg, mielőtt elvetnéd! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérdezd meg, mi lenne most a leghelyesebb lépés számodra karrier és pénz szempontjából! Az egyedülálló Rákok legyenek óvatosak, mert hajlamosak hiú ábrándokat kergetni egy bizonyos személlyel kapcsolatban, aki csak ámítja a jegy szülötteit!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

A héten megérkeznek az újabb lehetőségek az életedbe, amelyekkel elérheted, hogy fejlődésnek indulj. Valósággal újjászülethetsz a következő napokban, ha képes vagy elengedni a rossz szokásaid, és nyitottá válsz arra, hogy aktív szereplője legyél az életednek. Viszont azt el kéne felejtened, hogy görcsösen igyekszel megfelelni másoknak és a kedvükben járni! Párkapcsolatodba nyugalmas időszak köszönt be, de ha szingli vagy, össze lehetsz zavarodva egy bizonyos személy kapcsán és nem tudod, merj-e vele kezdeni vagy sem. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485Ft/p), tudd meg, közeledben van-e az igazi, vagy hol keresd!

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Jelentős változások várnak rád a héten, aminek köszönhetően megszilárdul az önbizalmad és a biztonságérzeted is, mert sikerül stabilizálnod életed több területét is. Ám ehhez szükséged lesz arra, hogy változtass az életszemléleteden, és hogy levonj bizonyos következtetéseket, szembenézz a hibáiddal. Törekedj arra, hogy ne bonyolítsd feleslegesen az életed. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj egy sorselemzést, hogy tudd, milyen irányba kell indulnod a bőség felé! Ha esetleg azon jár az eszed, hogy szakítasz pároddal, akkor ne keress kifogásokat, hanem lépj! Viszont ha csak bizonytalan vagy a kapcsolatodban, akkor arról beszélned kellene vele.

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Olyan rendkívüli dolgok történnek veled a héten, amelyeknek hatására azt mondhatod, hogy fordulóponthoz érkezett az életed. Igyekezz megőrizni lelki egyensúlyod a következő napokban, ami próbára lesz téve! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485Ft/p), tudd meg, milyen fordulattal kell számolnod, mert erre most fel kell készülnöd! Sokkal érzékenyebb leszel a héten, aminek köszönhetően kifejezetten ráhangolódsz társadra. Tele leszel szeretettel és megértéssel iránta. Hatalmasat fejlődhet a kapcsolatotok, ha képes leszel őszinte maradni hozzá és megmutatni neki valódi érzéseid és ki mered mondani gondolataid.

Matt
3

Matt

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Újabb lehetőségek várnak rád, és mivel meg is lovagolod őket, boldognak és elégedettnek érezheted magad. Kezded végre meglelni az egyensúlyt az életedben. Szeretteid a napokban kimondottan éreztetik veled, hogy számíthatsz rájuk és megbízhatsz bennük. Legyél nyitottabb velük kapcsolatban és igyekezz ápolni a családi kapcsolatokat! Ha úgy érzed, a lehetőségek mégis elkerülnek már jó ideje, hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj rontásvizsgálatot! Meglepő fordulatra számíthatsz a héten a szerelmi horoszkóp szerint. Hiszed vagy sem, de összetalálkozhatsz a lelki társaddal. Ha úgy érzed, megtaláltad, akkor ne kételkedj, hanem merj kezdeményezni, véletlenül se engedd el!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Olyan feladatot bízhatnak rád, ami teljesen új, esetleg még nincs gyakorlatod benne. Ne rémülj meg, mert ki fog derülni, hogy kiváló érzéked van hozzá, sőt, sokkal jobban értesz hozzá, mint azt remélni merted volna! Még az is lehet, hogy új hivatást, szenvedélyt találsz magadnak. Hívd Imolát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj egy karrier-elemzést, megdöbbentő dolgokra derülhet fény! Sokkal jobban meg kellene becsülnöd párodat. Ne hidd, hogy magától értetődő a szereteted iránta. Nem ártana néhanapján kicsit látványosabb módon is a tudtára adnod. Azt pedig mindenképpen kerüld el, hogy türelmetlenül állj hozzá, mert azzal csak veszekedést idézhetsz elő!

Imola
3

Imola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  386
Ha párkapcsolati problémákkal küzdesz, vagy anyagiakban észlelsz elakadást, ne ülj tétlenül! Egy közös elemzéssel felfedjük problémáid forrását, és megoldjuk azokat! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Olyan dolgok kezdenek foglalkoztatni a héten, amikre korábban sosem, vagy csak elvétve gondoltál. Most viszont erős késztetést érezhetsz arra, hogy egy-egy ilyen életszemléletben, cselekvésben elmerülj. Ne riadj meg tőlük, hiszen ezek is a fejlődésedet szolgálják! Jó esély van arra, hogy ha rálépsz erre az ösvényre, minden megváltozik körülötted. Hívd Sárát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj karma elemzést, sorsod még sok titkot rejt! Jót tenne a kapcsolatodnak, ha több időt töltenétek együtt a pároddal. A te lelkednek is kifejezetten jót tenne. Sokkal jobban vágysz a szeretetre és megértésre, mint azt gondolnád. Párodtól megkaphatnád a vágyott megerősítést és segítene neked ott, ahol esetleg elakadtál

Sára
3

Sára

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  351
Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Minden gondolatod az anyagiak körül forog. Azon jár az eszed, hogyan oldd meg gondjaid és szerezz több pénzt. Ráadásul így a jövővel kapcsolatos terveiddel is kétségeid támadnak, hogy hogyan fogod tudni őket így megvalósítani. Viszont nem ártana, ha a testi és lelki egészségedre is gondolnál, amit nagyban elhanyagoltál mostanában és ezért már kellemetlen tünetek is jelentkezhetnek. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj kártyavetést egészségedre, hogy még időben fény derülhessen arra, ha gond van! Egyszerűen add társad tudtára, hogy mire vágysz, nem kell nagy feneket keríteni neki. Romantikus napok várhatnak rátok, ha elég nyitott vagy és képes vagy átadni magad a pillanatnak.

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Résen kell lenned, mert sorsszerű változások vannak megírva erre a hétre, és ha nem figyelsz, nem csak lemaradsz, de még a káosz is eluralkodhat életeden! Bármi is történjék, ne felejtsd el, hogy minden a te érdekedben történik. Viszont nem ártana az egészségedre is jobban odafigyelned, ami mostanában meggyengülhet, ezért ne feszegesd a héten a határaid! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérd az angyalod üzenetét erre a hétre, hogy sorsod a jó irányba változzon! Problémák adódhatnak szerelmi életedben, de a héten nem vagy a legjobb formádban, nem bírsz a megfelelő módon reagálni a helyzetre. Kérj egy kis időt a párodtól, várd meg, amíg lenyugszik, helyreáll a lelki állapotod a komolyabb beszélgetésekhez.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc