Kos
21.03 - 20.04

Ennek a hétnek az energiái bonyodalmakat hozhatnak karrieredbe, vagy pedig pénzügyeidbe. A heti horoszkóp szerint a most fellépő problémák tartósak is maradhatnak. Lépj időben! Hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elvégez egy rontásvizsgálatot, mert lehet, hogy ez okozza az anyagi és munkahelyi problémáidat! A szerelmi horoszkóp arra figyelmeztet, hogy ne dőlj be olyan pletykáknak, melyek párodról kapnak szárnyra, mert a bizalmatlanságod komoly konfliktusokat szülhet! Egészség horoszkópod szerint lábaid lehetnek érzékenyek a héten, visszeres problémáid felerősödhetnek, ha van ilyen gondod.

Marcus Mágus
3

Marcus Mágus

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  993
Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Heti horoszkópod a lassításra hívja fel a figyelmed. A kapkodás nem vezet téged előrébb, inkább hátráltat. Ne szóljon az egész heted a munkáról, inkább próbálj lazítani többször egy forró tea mellett, és kezdd el tervezgetni az évedet. A lehetőségek csak azt csak találják meg, akik nyitottak rá. Vedd számba, hogy mi az, ami boldoggá tenne a jövőben, és tűzd ki magad elé célként. Még többet tehetsz vágyaid teljesüléséért, ha hiszel a mágia erejében. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd még ezen a héten azt a kívánság mágiát, ami jegyednél egyedül most lesz igazán hatásos! Hormonháztartásod kicsit felborulni látszik, ami jelentősen nagyobb étvágyban nyilvánulhat meg.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Ha tartani szeretnéd a munkatempót, akkor jól meg kell szervezned a napjaidat. Sok olyan kisebb feladatot kaphatsz, amelyek időigényesek is. Azonban van egy nagyon fontos pontja heti horoszkópodnak, méghozzá azok az égi hatások, melyek érni fognak ezekben a napokban. Lesz az álmaid között olyan, melynek nagyon nagy lesz a jelentősége a jövődre nézve! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj álomfejtést, mert vagy elkerülhetsz egy negatív, jövőbeni eseményt, vagy megálmodhatod nyerőszámaidat! Kapcsolatodban úgy érezheted, hogy nincs minden teljesen rendben. Kicsit felerősödhet a függetlenség utáni vágyad, de el kell döntened, hogy mi az igazán fontos és jó a számodra.

Eta
3

Eta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  875
Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Egy fontos dolgot felejthetsz el a hét elején, ami nem jellemző rád, de a bolygók hatása elől te sem menekülhetsz.  Ez a mulasztás anyagi károkat is okozhat, ezért fontos lenne, hogy a munkahelyed bebiztosítsd. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy karrier-elemzést, ami felkészít téged minden munkával kapcsolatos fordulópontra! Sikerkódot is adhat, amit kiszámol neked személyre szabva, ha kéred! A szerelmi horoszkóp nagyon kedvező abban az esetben, ha nincs párod. Az is meglehet, hogy leendő partnered épp ezen a héten néz ki magának. Ha észreveszed a jelzéseket, szinte biztos, hogy a következő időszakot már nem egyedül fogod tölteni.

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Boszi Kata jósnő vagyok és már több, mint 20 éve jósolok! A családban, amelyben felnőttem, nem voltak ismeretlenek a láthatatlan dolgok. Azokról szólok most, amelyeket csak a tisztánlátás és a tisztán érzékelés útján lehet megtapasztalni.

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Arra vágysz, hogy jó legyen a kapcsolat közted és munkatársaid között, mert nem szeretsz olyan közegben sokat tartózkodni, ahol ellentétek és rivalizálás folyik. Igyekszel is, hogy ezt békés hangulatot megteremtsd, de a héten valószínűleg csalódnod kell. Ha alacsonyak a bevételeid, a tízmilliószoros nap megoldást kínál a te problémáidra is, mert mikor máskor vonzhatunk magunkhoz nagy erővel pénzt, ha nem ennek a napnak a csodás erejével? Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd el gyorsan a pénzteremtő mantrát! Kapcsolatodban elmélyülésre számíthatsz, de ha nincs párod, jó eséllyel találkozhatsz az igazival, még ha egy futó pillanatra is. Tartsd nyitva a szemed!

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Meghatározó hét lesz ez a számodra, egy nagyon fontos döntéssel. Most esélyt kapsz a sorstól egy olyan határozott lépésre, amire a múltban is meg volt az esélyed, mégsem éltél vele. A heti horoszkópod alapján egy fontos pont jött el az életedben, és lehetőséged adódik új irányba terelni az életed. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elkészíti karma horoszkópodat, és segít a helyes irány megtalálásában! Ha jó útra lépsz, olyan életet élhetsz, amire mindig is vágytál, sőt még anyagi gondjaid is megoldódhatnak, ha vannak! Magánéleted nagyon jól alakulhat, sok jó hatás éri párkapcsolatod. Szingliként kalandot vagy akár egy új kapcsolat kezdetét is mutatja a horoszkóp.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Jól indul a heted, munkában kiválóan fogsz tudni teljesíteni. A sikerélmények ellenére sokat foglalkoztat a gondolat, hogy valahogy növeld a bevételeid. Egy kis szerencsével ez most sikerülhet is. Egy nagyon erős mágiát kérhetsz most jegyedre szabva, ami nem egyszerre teremt neked nagy összeget, hanem abban segít, hogy folyamatos, nagyobb bevételeid lehessenek! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elvégzi neked! A Vénusz helyzete azt jelzi, hogy kicsit kitekinthetsz a kapcsolatodból, kicsit másfelé húz majd a szíved. Döntened gyorsan kell arról, hogy kivel képzeled el a jövődet, mert könnyen maradhatsz egyedül!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Munkában valami keresztülhúzhatja a számításaidat, de ne ess kétségbe, mert mindennek idejében a végére fogsz érni. A megérzéseidre pedig érdemes lesz odafigyelned, mert kevésen múlik majd a szerencséd, többször is! Ritkán van ilyen hét egy jegy életében, talán a tízmilliószoros nap dolgozik érted. Hagyatkozhatsz a megérzéseidre, hogy melyik napokon játssz és mely számokkal, de mehetnél inkább biztosra is. Hívd Sárát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki látóként tudja neked megmondani, hogy mikor, min és milyen számokkal kísértsd meg a szerencsédet! Párkapcsolati vonatkozásban úgy érezheted, mintha párod kicsit eltávolodott volna tőled. De az is lehet, hogy te vagy az, aki távolodik. Érdemes ezen elgondolkodni.

Sára
3

Sára

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  351
Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Sok minden érdekelni fog a héten, figyelmed könnyen szóródhat szét. Vannak terveid munkában is, de folyamatosan úgy érzed, hogy hátráltatnak. Alapjában véve eseménytelen lesz a heted, és pont ezért erősödik fel benned az az érzés, hogy pénzügyekben is meg vagy rekedve. Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elvégez számodra egy sorsfordítást a tízmilliószoros nap erejével, ami hihetetlen változásokat hozhat jövőhéttől jegyednek! Egy kis pezsgést egyedül párkapcsolati vonatkozásban érezhetsz, több meghívást is kaphattok barátaitoktól, amiket nem lenne érdemes most kihagynotok, mert remekül érzitek majd magatokat. Emésztési problémákkal kell számolnod a hét közepétől.

Aurethiel
3

Aurethiel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  530
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Kedvetlen februári hétnek nézel elébe. Főleg a hét elejét fogod tehernek érezni, és még a tetejébe otthoni vitákra is sor kerülhet. Nem beszélve arról, hogy munkahelyeden is csupa olyan dologra kényszeríthetnek, ami még inkább megnehezíti a dolgodat. A probléma forrása a csillagállások szerint az a sok negatív energia, amiktől a holnapi tízmilliószoros napig meg kell szabadulnod. Ha érzed, hogy valami nincs rendjén, és szeretnél javítani jelenlegi helyzeteden, hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elvégez számodra egy tisztítást, hogy a termető nap ereje neked valami szépet és jót hozhasson! Az egészség horoszkóp gyengülő immunrendszerre utal, amit felerősíthetsz sok-sok vitamin fogyasztásával.

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Csendesebb napokra számíthatsz a heti horoszkópod alapján. Úgy elrepül majd ez a hét, hogy szinte észre se veszed. Szíved mélyén azért vágysz egy kis izgalomra, hiszen bőven vannak dolgok az életedben, melyek megújulást igényelnek. Ha máskor nem is, de egy tízilliószoros napon jelentős változást is elérhetsz. Hívd Váradi Évát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki a holnapi mágiájával akár többmilliós nyereményt is behívonzhat neked! Arra vigyázz a héten, hogy ne bántsd meg társad azzal, hogy nincs időd vele foglalkozni! A heti horoszkóp alapján a közlekedésben is nagyon kell figyelned, mert a hét vége felé balesetveszélynek leszel kitéve!

Váradi Éva
3

Váradi Éva

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  341
Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Akkor lehetsz a legszerencsésebb, amikor nem is várod. A heti horoszkóp kivételes lehetőséget mutat arra, hogy belekezdj álmaid megvalósításába. Terveid leginkább az anyagi erősödéssel kapcsolatosak, melyet most könnyen elérhetsz a tízmilliószoros nap erejével. Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elvégez neked egy ráerősítést erre a jó csillagzatra! Heti szerelmi horoszkópod azt mutatja, ráérezhetsz egy titokra, ami nagy valószínűséggel létező, és más szemszögből világíthatja meg a kapcsolatotokat. Egészséged terén az alváshiányra hívja fel figyelmed a heti horoszkóp, aminek hatására fáradékonyabb és ingerültebb lehetsz.

Norbert
3

Norbert

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  525
Ha úgy érzed, negatív energiák befolyásolják az életed, semmi sem sikerül, akkor keress fel bátran. Egyedi módon segítek az életed a megfelelő kerékvágásba vinni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc