Kos
21.03 - 20.04

Mintha minden nap bal lábbal kelnél, ilyen lesz szinte az egész heted. Munkahelyeden is sok bosszúság érhet, és valahogy elfeledkezel arról, hogy a pozitív gondolkodás csodákra képes. Nem is csoda, hogy megfeledkeztél róla, ugyanis a heti horoszkóp azt mutatja, rengeteg negatív energia van jegyed körül. Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy levegye rólad, és hogy ezután felszabadult és szerencsés lehess! Egyedül a párkapcsolatod, ami stabilitást mutat, számíthatsz a párodra minden körülmények között. Egészséged is igen ingatag lehet, főleg, ha van valamilyen kialakult betegséged.

Matt
3

Matt

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Időnként betelik nálad a pohár, ilyenkor tudnod kell levezetni a fáradt gőzt. A munka néha sok feszültséget levesz rólad, ha hagynak kifejezetten a feladatodra koncentrálni. Anyagi helyzeteden tudsz most javítani, és a szerencse is segíthet most rajtad. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egy tisztítást és ráerősítést a szerencsére, amiknek segítségével akár komolyabb pénzösszeg is érkezhet hozzád, a hét végéig! A szerelmi horoszkóp figyelmeztet, hogy ne sokat beszélj a bajaidról párodnak. Inkább előbb magadban kell tisztáznod mindent, mielőtt komolyabb baklövést követsz el.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Sokszor kedvetlenül vágsz neki az új hétnek, így lesz ez a most is, a heti horoszkóp szerint. Pedig a feladatokat el kell végezni, senki sem fogja helyetted. Ha már unod a hétköznapok szürkeségét, jó lenne hétvégére betervezned valamilyen kikapcsolódást, hogy felfrissülhess lelkileg. Kérd meg erre párod is, meglátod, nagyon jót fog tenni! A párkeresőknek nem kedveznek a csillagállások, sőt, ha már régóta élsz egyedül, érdemes lenne megnézetned, nincs-e rajtad szerelmi kötés vagy rontás, hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p)! Anyagiakban állandóság látszik, jelentős változásra most ne számíts.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Régóta próbálsz már rájönni, hogy mi okozza a munkahelyi sikertelenséged és azt, hogy minden fillérért keményen meg kell dolgoznod. A kemény munkával szerzett kis pénzed pedig szinte semmire se elég. A héten jött el a lehetősége annak jegyednél, hogy változtass. A jó bolygóhatások mellé érdemes kérned decemberi pénzkódod, ami bőséggel jutalmazhat meg még karácsony előtt. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), ő ki tudja neked számolni! Családtagjaid mindennel téged találnak meg, de légy velük türelmes, mert nem idegesíteni akarnak, hanem megbíznak benned és tudják, hogy hatékonyan segítesz.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Sorsfordulat várható az életedben, ezt mutatja a heti horoszkópod. Hatalmas kár érhet, vagy olyan öröm, amire egész életedben vártál. Ez mind attól függ, hogyan alakult az életed eddig része. Ha úgy érzed, hogy rosszul, annak nagyon is komoly oka lehet, és mielőbb meg kell tudnod, hogy mi, ha a pozitív sorsfordulatra már régen vágysz! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), nézesd meg, nincs-e rajtad rontás vagy átok! Ha ezek lekerülnek rólad, talán életed végéig emlékezni fogsz erre a hétre! Párod könnyen okozhat valamilyen bosszúságot a számodra, de a vitát lehet, hogy most nem érdemes elkerülni, hogy tudtára add, vegye figyelembe a te akaratod is.

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Pénzügyekben nem kell számítanod semmi negatívumra a heti horoszkópod alapján, most minden a kezedre játszik majd. Ha valamibe pénzt fektettél, az most meg fog térülni. De még nyereményed is lehet, ha tudod heti szerencseszámaidat, és meg is játszod őket! Az egészség horoszkópod szerint a lelki problémák könnyen ütközhetnek most ki, komoly testi tüneteket produkálva. Ha vannak feldolgozatlan problémáid, melyeken nem tudsz túllépni, hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki biztosíthat számodra egy sokkal egészségesebb jövőt! Kapcsolatodat most kicsit nyűgnek érezheted, de ne mondj nemet párod próbálkozásaira, hogy több időt töltsetek együtt.

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Rendkívüli energiák fognak uralkodni jegyed körül a héten, melyeknek hatására megtalálhatod végre a te utadat. Ha nem hoztál magaddal karmikus terheket előző életeidből, nagy esélyed van megalapozni karrieredet, és a biztos anyagi hátteret. Sosem késő! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egy karmavizsgálatot, és valósítsd meg minden elképzelésedet az egyik legjobb szakember segítségével! Házasságban, kapcsolatokban vita kerekedhet az anyagiak miatt, de nézeteltérések lehetnek az eltérő nevelési módszerek miatt is. Jussatok közös nevezőre, mert ha mindenki mást mond, az a gyermekeknek sem jó.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

A pénzhoroszkóp azt mutatja, vannak gondok e téren most bőven, de a decemberi pénz-mágnes kódod megoldás lehet mindenre. Karrierben a céltudatosság lesz most a legfontosabb, ha fejlődésre vágysz. Emellett pletykák kelhetnek szárnyra, melyek a magánéleteddel kapcsolatosak. A szerelmi horoszkóp is azt jelzi, valami titok lappang a párkapcsolatban élő Skorpiók körül. Talán egy harmadik személy felbukkanása, talán egy régi dolog, amire most derülhet fény. Ha nem vagy teljesen biztos párod hűségében, hívd Sárát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd, hogy kártyáiból fedje fel az igazat! Nem mellesleg pénzkódod is odaadja.

Sára
3

Sára

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  351
Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Ha karrieredet építgeted, akkor bátran támaszkodj másokra, ne akarj mindent egyedül megoldani, mert így könnyen adhatod fel a célegyenesben. Anyagi helyzeted kicsit stagnál, de ne keserítsen el, nézz mindig pozitívan előre! Bármennyire is hihetetlenül hangzik, ez a hét elhozhatja végre életedbe a várva várt szerelmet. A Vénusz helyzete jegyednél most hatalmas erővel vonzza feléd az ideális társat. Készülhetnek a kapcsolatban élő Nyilasok is egy fellángolásra, ami szétzúzhat egy ingatagabb házasságot! Ha biztos nem akarsz elmenni az igazi mellett, esetleg bizonytalan vagy a jelenlegi kapcsolatodban, hívd Imolát 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki minden szerelmi kérdésedre pontos választ ad!

Imola
3

Imola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  386
Ha párkapcsolati problémákkal küzdesz, vagy anyagiakban észlelsz elakadást, ne ülj tétlenül! Egy közös elemzéssel felfedjük problémáid forrását, és megoldjuk azokat! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Teszed a dolgaid, mint eddig is. Egyengeted a gyermekeid útját, végzed a napi teendőket. Közben egyre inkább vágysz arra, hogy egy kis pezsgés érkezzen az életedbe. Rád tör az újítási vágy, nem érzed elég mozgalmasnak az életedet. Jó hír, hogy a csillagok most igazán támogatnak az új dolgokba való belekezdésben. Ha eltökélted, hogy most veszed kezedbe a sorsod irányítását, akkor hívd Bettinát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérj tőle egy sorsfordítást, ami meghozhatja számodra a remélt sikereket! A hozzád közel álló személyeken is változtatnál legszívesebben, amit jobb, ha hanyagolsz, mert ebből komoly konfliktusok keletkezhetnek mind párkapcsolatodban, mind bővebb családi körben!

Bettina
3

Bettina

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  494
Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

A héten leginkább az fog bosszantani, hogy terveid megvalósulásának napját egyre távolibbnak látod. Nem csak a körülmények, de még mások is mintha akadályoztatnának, főleg igaz ez a munkahelyedre, ahol úgy érzed, versenyezned kell, pedig te vagy a legjobb. Lesz egy nagyon szerencsés napod ezen a héten! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), tudd meg, melyik ez a nap, mert két nyereményed is lehet különböző játékokon! Érdemes figyelned minden apróságra a heti horoszkóp szerint, mert bizony nagyon sok jelzést küld majd feléd az Univerzum. Főleg akkor jelentős ez, ha társra vágysz. Vedd észre a jeleket, az igazi ott lesz a közeledben!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Munkádban egyre több olyan feladatot kaphatsz, amik nem igazán felelnek meg a számodra. A legjobb, ha mindent készségesen elvégzel, mert valamilyen új feladat hozhat neked kisebb-nagyobb sikert. A heti horoszkóp szerint olyan pénzforrásra is szükséged van, ami biztosíthatja a fejlődésed, és segít elkerülni a folyamatos anyagi gondokat. Ha nem is most fejlődsz, a 2019-es évet még megalapozhatod. Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a téli pénzbevonzó mágiáját, ami akár egész jövő évre elfeledtetheti veled a nehézségeket! A szerelmi horoszkóp szerint érzéketlennek semmiképp sem szabad lenned, inkább örülj minden közösen eltöltött percnek, és szervezz közös programot.

Aurethiel
3

Aurethiel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  530
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc