Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

HIHETETLEN! Angyal a baba felett az ultrahang képen!

Dátum: 24.06.2016

Sokat vitatott kérdés, hogy védőangyalok léteznek-e, vajon vigyáznak-e ránk fentről vagy minden lépésünk a szerencsére és a véletlenre van bízva? Te is gondolkodtál ezen?

IDE kattintva megtudhatod az igazságot!

 

Száz évvel ezelőtt még csak a látomásaikat oszthatták meg egymással az emberek, így az angyalokról is csak azt tudták, amit a templom falán meglestek mise közben.

Ma már az internet és a közösségi média korában szinte minden érdekes dologról perceken belül tudomást szerzünk, még akkor is, ha tőlünk több ezer kilométerre történt valami rendhagyó, például egy védőangyal megjelenése.

 

ITT megtudod, melyik arkangyal vett Téged az oltalma alá!

védőangyalok

Ezért egyáltalán nem furcsa, hogy az Angliában élő Kelly Lewis utrahang fotóját mi is láthatjuk, és az egész világ megcsodálhatja, amint tisztán, élesen körvonalazódik egy angyal profilja a fényképen.

A kislány édesanyja egészen biztos benne, hogy az ultrahang vizsgálaton a lánya védőangyalát tetten érték, hiszen nem számított rá, hogy valaki bekukucskál a pocakba, és így lelepleződhet, miközben a magzatra vigyáz.

 

Egy férfi története, akit angyalok mentettek meg a biztos haláltól! Kattints IDE!

angyal_uh

 

A kislány, akit Harpernek (Hárfás) kereszteltek, igazi angyali személyiséggel van megáldva. Édesanyja szerint segítőkész és kedves, mindig mosolyog. Az angyalok jelenléte és áldása kíséri az életét.

Nézd meg a fotót s győződj meg a saját szemeddel róla: Igen, angyalok léteznek, és neked is van védőangyalod! Az angyalok segítségét bármikor kérheted egy gyertyamágiával, amelyet kollégáink elmondanak neked.

védőangyalok

Szeretnéd megtudni, hogy melyik angyal védelmez születésedtől fogva téged? Akkor hívd Karma Emma vagy Virág jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) és azt is elmondhatják, hogyan kell kérned védőangyalod segítségét fontos élethelyzetekben!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*