Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Védd meg magad és családod a fekete mágiától! Hívd a 06 90 633 991-es számot (485 ft/p), ahol az ország legjobb szakemberei várnak!

Hogyan dolgozik egy fekete mágus?

Dátum: 28.10.2014


 

Bizonyára Ön is hallott már az átokról, a rontásokról, illetve szerelmi kötésekről, melyek sokak életét keserítik meg. De vajon eszébe jutott már valaha, hogyan is keletkeznek ezek a sötét dolgok? Ki és hogyan átkoz meg, vagy tesz szerelmi kötést valakire? Milyen erők hatnak a háttérbe, vagy hogyan lehet egyáltalán ilyenhez hozzájutni? Mai riportunkat egy gyakorló fekete mágussal készítjük el, aki beavatja a kedves Olvasót minden sötét titkába. Határozottan ki kell azonban jelentenünk azt, hogy az Asztro show teljes mértékben elhatárolódik a fekete mágiától és  tanácsadóink között sem dolgozik senki sem ilyen módszerekkel. Tehát, ha úgy érzi, hogy fekete mágia áldozata lett, bátran hívhatja vonalunkat akár a nap 24 órájában!

Nézzük hát a megdöbbentő igazságot!

 

Asztro show szerkesztősége: Üdvözlöm az Asztro show szerkesztősége nevében! Megosztaná velünk, hogyan lett Önből fekete mágus?

 

Fekete mágus: Először is, szögezzük le, hogy nem nevezném magam fekete mágusnak. Minden csak a nézőpont kérdése. Én azt gondolom, hogy az amit Önök gonosznak hisznek, része a természetnek. Vannak farkasok és bárányok, én farkas vagyok, csupán erről van szó. Mágus gyerekként lettem, vagyis valami hasonló. Szüleim folyton vertek, soha sem segített senki. Egyszer elátkoztam őket és szerencsére egy éven belül megszabadultam tőlük… Talán itt kezdődött az egész.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Asztro show szerkesztősége: Milyen típusú munkái vannak, mit kérnek leggyakrabban az ügyfelei?

 

Fekete mágus: A munkáim többsége tükrözik azt, milyen is az emberi természet. Nagyon sok munkám van, annak ellenére, hogy nagyon sokan vagyunk az országban, akik nem csak leveszik, hanem adják is az átkokat. Természetesen ezt nem írjuk ki a kapunkra, de valahogy mindenki megtalál. Szerelmi kötések és rontások, illetve kemény átkok vannak. Sok gyűlölet harag van az emberekben, én megadom nekik az igazságot, az elégtételt. Én fegyver vagyok a kezükben a szomszéd ellen, volt férj, vagy barátnő, esetleg anyós, vagy éppen valakinek a veje a célpont. Én nem kérdezek, csak fizessen és elvégzem azt, amire kér.

 

Asztro show szerkesztősége: Pénzért bármit elvégez, amit kérnek Öntől?

 

Fekete mágus: Igen, bármit, igaz a szexuál mágiánál azért válogatós vagyok. Az ügyfél fizet, amennyit tud, persze mindenkitől tudom mennyit kérhetek, így mindenki megfelelően magas összeget fizet. Nagyon sok sorsot vágtam már el mágiám és szolga démonom segítségével.

 

Asztro show szerkesztősége: Pontosan milyen magas árakra gondoljunk?

 

Fekete mágus: Mindenkinek más. Egy kisnyugdíjas, akik vannak sokan, folyton átkoznák gyermekük párját, nekik egy havi nyugdíjuk fele az ár, de ha valaki jól menő üzletember, ott már lényegesen magasabb összegekről lehet beszélni. Az emberek megadják érte, ha ártani tudnak, semmi sem drága nekik, inkább nem esznek, csak “dögöljön meg a szomszéd tehene is”

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Asztro show szerkesztősége: Ezek szerint mindenféle ember megtalálható az ügyfelei között. És milyen gyakran keresik meg Önt ezekkel a nem olcsó kérésekkel?

 

Fekete mágus: Napi 24 órában folyamatosan keresnének, ha nem szabnék korlátokat. Mindig van aki ártani akar. Heti két rituálé nap van, amikor csak elvégzem a munkákat. Nagyon kimerítő ez a szakma, viszont megéri, és azzal foglalkozom amivel szeretek, azzal amiben hiszek, azaz a gonosz felsőbbrendűségében.

 fekete mágus, mágia, átok

Asztro show szerkesztősége: Mit kell tennie az ügyfélnek még annak érdekében, hogy működjön az Ön által elvégzett mágia?

 

Fekete mágus: Fizetnie kell, ez nem fehér mágia, mint a maguk műsorában van folyamatosan. Itt nem kell tisztaság, ide nem kell semmi, csak legyen benne a rossz szándék, legyen hajlandó a lelkét is eladni a gonosznak és már is működik minden. Nem volt még panasz a munkámra.

 

Asztro show szerkesztősége: És van ennek valami következménye a későbbiekben rá nézve?

 

Fekete mágus: Nézze, a következmények azok megvannak. De akiben már ennyi rossz van, így is a gonoszé a lelke. Ami nem rossz, hiszen az igazi erő benne van. Senki sem imád egy birkát, de a farkas, tigris, már méltóságos, nemes állatok. Ilyen az, amikor Istent és a gonoszt hasonlítjuk. Isten egy birka, a gonosz viszont nemes és szép, értelmes. A lelkük a gonoszé azoknak, akik rontást kérnek, amivel véleményem szerint nincs semmi baj, de mindennek megvan az ára…

Norbert mágus, kód 525, mágia, jóslás

Asztro show szerkesztősége: Mit tapasztal az, akire a mágiája irányul?

 

Fekete mágus: Nem csak az enyém, hanem a szolga démonom is rajta van. Olyanok mint a partra vetett halak. Vergődnek, szegények lesznek, szerencsétlenek és betegek. Szexuálisan nulla lesz az életük. Sivár napokat élnek meg, amitől boldog lesz a szolga démonom. Ez a sorsuk, nincs ezzel baj. Maga sajnálja azt a csirkét, amit a tányérjára tesznek? Mert én nem. Ezek olyanok, mint a csirke a tányéron. Hiúk, hisznek Istenben, valami erkölcsben, becsületben. De gyakran még ez sem, mert gyakran van olyan, hogy azt is meg kell átkoznom, aki már kért átkot, attól, akire kért. Oda vissza mennek ezek a dolgok.., Nevetséges, a gonosz felsőbbrendű, ilyenkor látom leginkább.

Ez volt hát az első tényfeltáró riportunk egy igazi fekete mágussal.
Az Ön háta is beleborsózott?
A célunk az, hogy lerántsuk a leplet arról, hogyan is dolgozik a sötétség, és általa érthetőbbé váljanak ezek a dolgok. Szerintem néhány megmagyarázhatatlan dologra is választ kaptak most, ha belegondolnak kicsit a saját élet helyzeteikbe…
Talán, most úgy érzi, nem tehet semmit a gonosz erő ellen, de ez nem így van. Mágusunk túl magabiztos és nem vesz tudomást arról, hogy a jó oldal mindig győzedelmeskedik.

Még egyszer szeretnénk kijelenteni, hogy az elhangzottaktól messzemenően elzárkózik minden egyes tanácsadónk, és nálunk, az Asztro Show-ban csak és kizárólag fehér mágiával foglalkoznak!
Ha pedig úgy érzi az Ön életét is sötét erők, gonosz emberek befolyásolják, tárcsázza azonnal a 0690633991-es számot és kérjen segítséget Fehér Mágustól!
A továbbiakban több sötét titokra is fény derül majd, nézzen vissza honlapunkra később is! 

Ha pedig úgy érzi az Ön életét is sötét erők, gonosz emberek befolyásolják, tárcsázza azonnal a 0690633991-es számot és kérjen segítséget Fehér Mágustól!

 Hívhatja a számot külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 04.10.2015

Kedves Judit! Ha szeretné gondolatait megosztani szakemberrel, akkor hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot, és kérje Ágnes jósnőt a 313 kódról.

Judit a 21.04.2015

Üdv
Én hiszek Istenben ,de hosszú volt az út odáig.Engem is bántottak elég sokat ténylegesen vertek és dolgoztattak ,néha még enni se kaptam.. Gyerekként arra gondoltam,ha felnövök megölöm az anyámat,persze nem történt meg, mert három müszakban dolgoztam…..Az ezoteria jelentette a kapaszkodót ,de az csak a rendszerváltás óta van, most vagyok 61 éves.Mostanában nézegetem a mágiát mert úgy érzem egy ideje valami nem stimmel,tegnap is valami fura rosszullétem lett az utcán.De én védelmi tecnikákat nézek..Az ellenséget úgy tudom,hogy áldani kell..az árt a legjobban..:).Hogy Isten birka lenne..? Biztosan az is, mert Isten mindenütt jelen van..még abban a kis szolga démonban is. ha meg már boldog is lett akkor talán nem is tud ártani…:) Boldogsággal fertéztet?Akkor kérek én is.. bár jól vagyok..:) Állitólag a Föld 99 % a van mágia alatt, hogy lehet ezeket kioldani én azon morfondirozom. Azért minden jót kivánok, boldogságot is…

Hagyj hozzászólást

*