Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

penzbevonzas_piramis

Hogyan használd a tízmilliószoros napokat pénzbevonzásra

Dátum: 25.02.2015

A 10 milliószoros napoknak mindig különlegesek, hiszen hatalmas energiák vannak jelen ezeken a napokon. Egy évben 4 ilyen nap van ezek a tibeti hagyományoknak megfelelően az úgynevezett tibeti „Nagy” Buddha napok dátumaival azonosak. Érdemes figyelmet szentelnünk ezeknek a napoknak is, hiszen aki lemarad,az kimarad és bizony nem minden nap van alkalmunk arra,hogy 10 milliószoros energiát használjunk életünk jobbá tételéhez.

A legtöbb kérdés minden alkalommal az anyagiakkal,pénzzel kapcsolatban érkezik hozzánk. Szeretném Önökkel megosztani, hogy miként tudják használni a 10 Milliószoros teremtő napokat pénzbevonzásra és az anyagi helyzetük fellendítésére. A legfontosabb, hogy negatív energiáktól és gondolatoktól mentesnek kell lennünk!

Mivel minden cselekedet és gondolat (pozitív és negatív egyaránt) 10 milliószoros erővel hat,ezeken a napokon különösen figyelnünk kell arra,hogy mire gondolunk és mit mondunk ki szavakkal valamint,hogy mit teszünk meg tettekkel. Teremtsünk jó gondolatokat, cselekedjünk pozitívan.

pénz, pénzügyi jóslás, pénzügyi tanácsadás, pénzbevonzás
A másik fontos dolog, amit mindenkinek tudnia kell, hogy addig, amíg bármilyen szinten az életünkben található negatív, blokkoló energia (rontás,átok,blokk,kötés stb) semmilyen teremtés és mágia nem fogja tudni kifejteni a hatását. A tisztítás nagyon fontos előkészület tehát bármilyen teremtésről is legyen szó. Ehhez az Asztro Centerben is kérhet segítséget és védelmet a későbbi negatív energiák, blokkoló hatások ellen.

A 10 Milliószoros napokon való pénzteremtéshez mindenképpen egy zöld színű gyertyára lesz szükségünk. Emellé, akinek rendelkezésére áll egy fehér gyertyát is meggyújthat. Nagyon fontos, hogy ezek szálgyertyák legyenek. Nem teamécses, nem tömb gyertya stb.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó
Mindkét gyertyába karcolja bele a teljes nevét és a születési dátumát. Ezután mindkét gyertyát emelje a szívéhez és vegyen 3 mély levegőt, majd lassan fújja ki. Eközben a gyertya átveszi a saját energiáit és így még személyre szabottabb lesz a pénzvonzás. A zöld gyertyát helyezze egy tál közepére. A gyertya köré az összes aprópénzt, amely a pénztárcájában található tegye a gyertya mellé.  Először a fehér gyertyát gyújtsa meg.  Miután ez megvan mondja el a gyertya lángjába háromszor a következőt : „Kérem az Univerzum védelmét,segítségét és áldását!”

Ezután a zöld gyertyát a fehér gyertya lángjával gyújtsa meg. Ha már mindkét gyertya ég,vizualizálja és lássa magát bőségben,gazdagságban és nyilvánítsa ki (akár képekben,akár kimondva),hogy mi az amit szeretne az anyagi helyzetében. Szánjon rá időt nyugodtan. Ha úgy érzi befejezte,akkor mondja el az alábbiakat : „A pénzt mindig bőségben előtudom állítani. A pénzt mindig bőségben előtudom állítani. A pénzt mindig bőségben előtudom állítani. Köszönöm az Égiek segítségét! Köszönöm a 10 Milliószoros nap energiáját!”
Mindkét gyertyát hagyja teljesen elégni. A gyertyacsonkot nem kell megőriznie, hiszen a kérése,kívánsága már jelen van az univerzumban.

tarot kártya, tarot lapok, jóslás, ezotéria

Nagyon fontos,hogy már ott van a tudatunkban és az életünkben ez az energia. Érdemes tehát nyitott szemmel járni mostantól is kihasználni a lehetőségeket, hiszen kértük az anyagi helyzet javulását. És ugye mindenki tudja : „Ha kéritek, megadatik!”

Ne feledje! Bármit, amit ezen a napon tesz, 10 milliószoros erővel hat! Használja ki ezeket az energiákat, de fontos, hogy még ma! Keresse fel Tündér Lilit vagy Happyt a 06 90 633 991-es számon (485 ft/p), hogy segítségükkel bevonzhassa mindazt, amire vágyik, és hogy a rossz dolgoktól megszabadulhasson!

Az AsztroCenter munkatársaival ezen a napon az Önök szolgálatába állítva fogjuk használni ezt a hatalmas energiát. Bármiben is van szüksége segítségre, hívjon minket bizalommal! Mi felkészülten várjuk Önt a nap 24 órájában!

A felhasználók hozzászólásai (6)

Klára a 09.06.2017

Most megcsináltam ezt a TmilliószoroRtuálét ami itt levan irva.Kiváncsi leszek vajjon bejőn e a számomra.Itt égetem a gyertyát mellettem a Laptopomnal. Nincs mas lehetőségem mert a mobiltelefonhivasa az Emeltdijas tarifákhoz levan zár
Köszőnőm a lehetősége amit kaptam most,éltrm vel e

  Asztro Show a 12.06.2017

  Kedves Klára! Ha elvégezte a mágiát, és sikerült végig pozitívnak maradnia, akkor hatnia kellene! Köszönjük a bizalmát! Asztro Show

Jutka a 12.03.2017

2017-ben mikor vannak a tizmilliósszoros napok?

köszönöm

  Asztro Show a 14.03.2017

  Kedves Jutka! Március 12., június 9., július 27. és november 10. 🙂 A márciusi tízmilliószoros napot kihasználta? Asztro Show

Marika a 25.10.2016

Sajnos ma 25.-én kaptam meg a cikket, hogy mit tehetek a tízmilliószoros napon, ami 22.-én volt. A tippeket alkalmazhatom minden tízmillószoros napon, vagy az évi négyszer előforduló ilyen nap, mindig más és más életfeladatra van hatással ? Ha egy gyertyába belekarcolom a nevem, melyiket ? Lánykori teljes név, becenév is lehet, vagy anélkül, vagy a férjes név. Szíves válaszukat köszönöm.

  Asztro Show a 11.01.2017

  Kedves Marika! Minden tízmilliószoros napon alkalmazhatja. A gyertyába pedig nem becenevet kell írni, hanem a keresztnevét. ha bármi kérdése van a jövőjével kapcsolatban, hívja bizalommal szakembereinket a 0690633991-es számon (485 Ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*