Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ujholdereje

Hogyan használd ki az újhold idejét?

Dátum: 16.07.2015

Újhold idején a Földön különleges erőhatások alakulnak ki, amikor kevesebb a konfliktus és a feszültség. Igazából ez a megújulás, az újrakezdés és a tisztánlátás időszaka, ezekben segítenek nekünk az újhold mágiák.

 

A tisztánlátás idejében nyitottabbak vagyunk a változtatásokra, az új lehetőségekre és arra, hogy kérdéseinkre a legpontosabb választ kapjuk. Az újhold  ereje olyan tiszta energiákkal áraszt el minket, hogy a jósok még az eddig homály fedte távoli jövőt is képesek érzékelni.

 Te is szeretnéd tudni, hogy mi vár Rád a jövőben? Akkor ne habozz, használd ki az újhold hatásait! A választ a kérdéseidre megkapod Megmondó és Sáde jósnőtől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 Tündér Lili, kód 954, legjobb jós, jósnő, médium, tisztánlátó, jóslás

Bármit, amit szeretnél elérni, létrehozni, érdemes ilyenkorra, az újhold idejére időzíteni, mert az újhold rituálék sokszoros erővel hatnak. Ilyenkor a legerősebb a szervezet megújító, öngyógyító ereje, ezért a jóslás mellett érdemes még méregtelenítést is végezni, hogy ne csak a lelki akadályoktól szabaduljunk meg e különleges alkalomkor. A változtatás igénye segít abban, hogy megszabaduljunk a rossz szokásainktól, változtassunk az életvitelünkön, kapcsolatainkon és legfőképpen anyagi helyzetünkön.

 

Ha kérdéseid mellett még anyagi problémáidra is szeretnél választ és megoldást kapni, válaszd a telefonos jóslást, nálunk az ország legképzettebb, legjobb jósaival beszélhetsz, segítenek elvégezni Neked az újhold rituálét az anyagi gyarapodásért! Tehát keresd fel Sáde vagy Megmondó jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik elvégzik ezt Neked és a változás magáért beszél majd!

asztrológia, asztrológiai elemzés, anyagiak, párkapcsolat, egészség, jóslás

Érdemes a kívánságainkat is megfogalmazni és egy szakember segítségével kiküldeni az Univerzumba. Bővebben ITT  olvashatsz erről.

 

Ha külföldön élsz, és nem szeretnél Te sem lemaradni erről a lehetőségről, eléred jósainkat 4 országból: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 cikk, banner, asztro show, tetszik

 

Hagyj hozzászólást

*