Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét?

Hogyan kérjük az angyalok segítségét?

Dátum: 24.02.2012

Ha az angyalok hadával szeretnéd felvenni a kapcsolatot, legjobb egy olyan meditációs módszer, amely során találkozhatunk az angyalok segítségével. Szinte miden területnek van egy segítő angyala: az állatoknak, a földművelésnek, a matematikai számításoknak. Minden tevékenységet külön-külön angyal segít.

Az alábbiakban kiemelnék két fő területet, leírom a segítő angyalok területeit és a legegyszerűbb módszert arra, hogy segítségül hívjuk őket.

Ha szerelmi bánatod van, akkor kérd Simiel és Asmodel angyalok segítségét. Simiel a szerelemi bánatra hozza a gyógyírt és megoldást, Asmodelt pedig azért érdemes vele egyszerre hívni, mert ő a kozmikus szeretetért felelős. Simiel gyakran szexuális értelemben segít, és a személy, akit mi szeretünk, az angyal segítségével szexuális vonzalmat kezd el táplálni irányunkban, ami nem egyenlő a szeretettel. Ha őket kettőjüket hívjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy szex és szeretet egyszerre talál ránk.

Ágnes

Kattints IDE, hogy megtudd azt is, miben kérheted Cassiel angyal segítségét!

 

Az angyalok hívásának szertartása

Szükség lesz egy rózsaszín és egy piros gyertyára. Jobb, ha teamécsest választunk, mert az hamar leég. Hosszabb gyertyát is választhatunk, de csak akkor, ha sok időnk van erre a szertartásra, ugyanis ameddig a gyertya ég, nem szabad elhagyni a lakást.

Ha megvan a két gyertya, akkor karcoljuk bele a két angyal jelét.

Mielőtt meggyújtanád a gyertyát, szólítsd őket: „Kedves Simiel és Asmodel angyalok, kérlek, gyertek és segítsetek!” Itt elmondhatod, hogy pontosan miben kéred a segítségüket.

Fontos tudni, hogy az angyalok semmi olyasmiben nem segítenek, ami árthat egy másik embertársunknak. Tehát, ha más férjét szeretnéd megszerezni, akkor ne remélj támogatást az angyaloktól. Természetesen, ha kapcsolatotok karmikus, akkor a segítséget mindenképpen megkapod.

 

Olvasd el ide kattintva Jázmin jósnő történetét, aki az angyalok segítségével mentett meg egy nőt!

Ha anyagi gondokra szeretnél segítséget kérni, akkor aranyszínű mécsest kell gyújtani, a mécsesbe pedig Emkiel angyal jelét kell bevésni. Szólítsd Emkiel angyalt, kérd az ő segítségét, és várd meg, amíg a mécses teljesen kialszik. Fontos, hogy addig ne menj el otthonról, amíg a mécses ég, és ne oltsa el a gyertyát!

Ha egy héten keresztül minden nap elvégzed a szertartást, az angyalok segíteni fognak, de fontos a meditációs technikát is elsajátítanod, hogy kapcsolatot teremthess az angyalokkal. Ebben kérd bátran szakembereink segítségét!

 

Szeretnéd felvenni a kapcsolatot a személyes őrangyaloddal? Akkor hívd angyalkommunikátorainkat, és kérd a segítségüket! Keresd Tündér Lilit vagy Andynát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét?

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét? (II)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (III)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (IV)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (V)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (VI)

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Zsuzsanna a 27.03.2016

Nekem több angyalom is van. KILENCES az angyal számom.

KIK LENNÉNEK ŐK PONTOSAN, és miért vannak velem ?????????

KÖSZÖNÖM – ZSUZSANNA

    Asztro Show a 29.03.2016

    Kedves Zsuzsanna! Hogy melyik angyalok vannak Önnel és miben kérheti segítségüket, szakember tud válaszolni. Keresse Sádét bizalommal a 385-ös kódon, 0690633991-es telefonszámon (485 ft/P)! Ő angyalokkal kommunikál.

PÉTER a 22.11.2012

a kártya vetés technikai része is nagyon érdekel pld mi van a házban balról jobbra a ház mellett felett alatt ahogy anyukám csinálta aztán hogy kell sorba rakni és minden sorban egy-egyet felfelé rakni hányadikat kell és egy sorba hány lapot kéne raknom balról jobbra nos erre itt nincs

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Péter! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 340. Tapasztalt szakértő. Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*