Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan hívjuk segítségül az angyalokat

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét? (II)

Dátum: 06.03.2012

Az angyalok segítségéről és a további angyalokról is szeretnék beszámolni. Említettem már hogy az „Atlantisz angyalai” című könyvben részletesen olvasható az összes atlantiszi angyal neve, jele és a témakör amelyben segíteni tudnak. Korábbi írásomban Simiel, Asmodel és Emkiel angyalok bemutatásával foglalkoztam, ezúttal Asinel és Auretiel angyalok  jellemzését fogom leírni.

Az angyalok hívásának szertartása

Asinel színe az arany, és ő a szerencséért felelős. Ha azt szeretnénk, hogy valami (egy konkrét esemény) szerencsésen alakuljon az életünkben, szerencsés fordulatokat tapasztaljunk, akkor őt hívjuk. Szerezzünk egy ugyanolyan aranyszínű mécsest, mint azt Emkiel esetében tettük, és karcoljuk bele a következő jelet:

Mielőtt meggyújtanánk a mécsest, kérjük Asinelt, hogy segítsen. Konkrétan fogalmazzuk meg, miben van szükségünk a segítségére. Fontos, hogy ne általánosságban kérjük az angyal segítségét, hanem mindig egy adott problémára összpontosítva. Mindig maradjunk a lakásban amíg leég a mécses.

Ha egészségügyi problémája van és orvosi ellátás és segítség mellett szeretne kiegészítésül egy kis angyali ráhatást, akkor forduljon bátran Auretielhez. Auretiel a gyógyulásért, a gyógymódok megtalálásáért felelős. Tehát ha Ön beteg akkor Auretiel segíthet megtalálni a megfelelő orvost és a megfelelő orvosi kezelést az ön problémájára

Auretiel színe a narancs. Szerezzen be egy narancs színű gyertyát, és karcolja bele Auretiel jelét:

Hogyan hívjuk segítségül az angyalokat?

 

Ezután szólítsa őt, és fogalmazza meg a konkrét kérését. Gyújtsa meg a mécsest, és ne hagyja el a lakást amíg a gyertya teljesen le nem égett.

Auretiel, ugyanúgy mint a többiek, segíteni fog önnek. Ha rendszeresen hívja őket, akkor mindig Ön mellett lesznek, és segíteni fognak.

 

 

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét?

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét? (II)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (III)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (IV)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (V)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (VI)

A felhasználók hozzászólásai (2)

zsolt a 13.01.2013

Nekem ojan godjaim vannak amijen meg velem sosem fordult elo pl; masok haljak amit gondolok mindegy hogy mi az es eszre veszem hogy haljak … Ugy erzem hogy ez csak rontas lehet sokat olvasom az interneten ijen dolgok-rol de nekem surgosen valakire vann szuksegem mert ez csak egy rontas ez indenhol ki hat ahol csak lehet KEREM ont ha ezt olvasta lepjunk valahogy kapcsolatba

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Zsolt!
    Norbert jóst ajánljuk Önnek, melléke: 525. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Zagiba Zoltán kollégája és kiváló szakértő.
    Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*