Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (IV.)

Hogyan kérjük az angyalok segítségét (IV)

Dátum: 07.05.2012

Olyan angyalok segítségével ismerkedhetünk meg, F. E. Eckard Sthrom könyvét olvasva, akik megkönnyítik az életünket, elgördíti az akadályokat előlünk, és elegyengeti utunkat. Semmi mást nem kell tenni mint kérni az angyalok segítségét.

Minden életterületnek, fűnek, fának, viharnak, esőnek, sőt még a szélnek is van segítő angyala.

Ha összeadnánk a perceket amelyeket félelemmel vagy szorongással töltünk el az életünk során, akkor meglepődnék hány óra, nap, hét, hónap vagy akár év telt el úgy az életünkből, hogy féltünk valamitől okkal vagy ok nélkül. Ezektől a félelmektől is megszabadíthatnak az angyalok, ha kérjük.

Ha például egy repülő út előtt állunk, és annyira félünk a repüléstől, hogy görcsbe rándul a gyomrunk valahányszor csak arra gondolunk, hogy a repülő elhagyja a kifutópályát, és a magasba emelkedik, akkor ez az a pillanat amikor Hethetiel segítéség kell kérni.

 

Az angyalok hívásának szertartása

Ő a repülésért felelős angyal. Égszínkék gyertyába véssük bele a következő jelet:

Kérjük Hethetielt, hogy segítsen legyőzni a repüléstől való irracionális félelmünket. Hethetiel segít, és nem csak arról gondoskodik, hogy ne féljünk, hanem arról is, hogy valóban biztonságosan célba érjünk.

Gyújtsuk meg a kék gyertyát és hagyjuk teljesen leégni. Érdemes a gyertyát vagy mécsest este meggyújtani, mert az angyalok könnyebben hatnak ránk miközben alszunk. Alvás közben sokkal befogadóbbak vagyunk, relaxáltabbak így az angyal segítség is gyorsabban és könnyebben érkezik meg hozzánk. Az angyalok hívását érdemes többször megismételni mindaddig amíg azt vesszük észre, hogy a repüléstől való félelmünk teljesen elmúlt. Ha ez megtörtént hívjuk el még egyszer az angyalt, hogy megköszönjük a segítségét. Hethetiel együtt dolgozik az őrangyalainkkal és velük együtt segít nekünk.

Az őr angyalok segítségét is lehet kérni, hiszen ők azért vannak, hogy bennünket óvjanak, ránk vigyázzanak. A kérdésre, hogy hány őrangyal van körülöttünk, jósok, tisztánlátók könnyedén válaszolhatnak, hiszen ők látják le tudják hívni ezt az információt. Ingával, kártyából vagy tisztánlátásuk segítségével megmondják, hány angyal van körülöttünk, és azt is hogy miért szegődtek hozzánk.

 

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét?

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét? (II)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (III)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (IV)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (V)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (VI)

A felhasználók hozzászólásai (4)

terek a 09.08.2013

Engem is érdekel ez a téma, csak az a baj hogy az ember nem tudja hogy utána mi fog történni.Az ember kíváncsi,de ha nem járatos ezekben a dolgokban akkor könnyen pórul járhat.

    Asztro Show a 20.09.2014

    Kedves Terek! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Szellem96 a 25.05.2013

Én nagyon rajongom az ilyen misztikus dolgokért, és mikor ezt a szöveget olvastam nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Ezt majd ki fogom próbálni a barátnőmmel :DD

    Asztro Show a 20.09.2014

    Kedves Szellem96! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Tanácsadónk segíteni fog Önnek, hogy sikerüljön. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*