Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan hívjuk az angyalokat

Hogyan kérjük az angyalok segítségét (V)

Dátum: 06.06.2012

Az angyalok olyan segítőkész fénylények, akik állandóan, körülvesznek bennünket és vigyáznak ránk. Határtalan szeretetükkel és védelmező fehér fénnyel olyan burkot vonnak körénk, amely megóv minket mindenféle bajtól és kellemetlenségtől.  A Hogyan hívjuk az angyalok segítségét I., II., III. és IV. részeiben már több angyalról is szó esett, és arról is olvashattak már, hogy milyen szimbólumokkal lehet a segítségüket kérni.

F.E Eckhard Strohm „Atlantisz angyalai” című könyve sokkal részletesebben kifejti azt, hogy mikor milyen angyalok segítségét érdemes hívni, és azt is pontosan leírja, hogyan vehetjük fel velük a kapcsolatot.

A sorozat V-ik részében  Aduachiel angyalt mutatnám be Önöknek. Aduachiel az igazságért, az igazságszolgáltatásért felelős angyal. Őt akkor hívjuk, ha azt szeretnénk, hogy kiderüljön az igazság. Óvatosan bánjunk ezzel a lehetőséggel, ugyanis Aduachiel rávilágít az igazságra még akkor is, ha annak megismerése számunkra kellemetlen.

Egy kiváló példa erre M. Krisztina  (40 éves) esete. Krisztina Aduachielt hívta segítségül, hogy elsimítson egy vitás ügyet a szomszédasszonyával. Kérte Aduachielt, hogy mutassa meg a teljes igazságot. Aduachiel fényt derített az igazságra, az  igazsághoz pedig az is hozzátartozott, hogy Krisztinát a férje, Péter már öt hónapja csalta egy másik nővel. Krisztina egyáltalán nem erre számított, és időbe telt amíg feldogozta a történteket.

Az angyalok hívásának szertartása

Tehát, ha Aduachielt hívja segítségül, készüljön fel arra, hogy olyasmi is a tudomására juthat,  amire egyáltalán nem számít. Ha mégis úgy dönt, hogy Aduachiel segítségére van szüksége, akkor egy kék színű gyertyába karcolja bele a következő jelet:

Szólítsa Aduachielt, majd gyújtsa meg a gyertyát. Mondja el a konkrét szituációt amelyben az angyal segítségét kéri, és ne hagyja el a lakást amíg teljesen le nem égett a gyertya.

Ha úgy érzi nem sikerült az angyalok segítségét megidézni, azokkal kapcsolatba lépni, próbálja újra vagy kérjen segítséget az Asztro Center munkatárasaitól. Mágusok, jósok, tisztánlátók, angyalkommunikátorok, médiumok nyújtanak önnek professzionális segítséget és útmutatást ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen Aduachiel angyallal vagy akár a személyes őrangyallal is, ha éppen arra lenne szükség.

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét?

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét? (II)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (III)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (IV)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (V)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (VI)

A felhasználók hozzászólásai (2)

ildiko a 25.11.2012

Sajnos ha csak felnem ébredek,álmom közben! Elfelejtem mit álmodtam;ildiko

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Ildikó!
    Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik .
    Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*