Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyali üzenet

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (VI)

Dátum: 04.07.2012

Az angyalok hívásáról az Atlantisz angyalai (F.E Eckhard Strohm) című könyvben kapunk teljeskörű leírást arra vonatkozóan, hogy hogyan és milyen angyalok hívását kérhetjük segítségül. Ezek közül most Ophaniel angyalt ragadnám ki. Ophaniel a Hold jótékony hatásának a felerősítésére kérhető.

Mint köztudott Teliholdkor és Újholdkor minden energia sokkal erősebb mint egy átlagos napon. Teliholdkor érdemes kívánságlistát írni és ezt a Holdnak megmutatni, majd a listát elégetve, a hamut kiszórni.

Bármilyen szertartást is végzünk Teliholdkor, Ophaniel és az angyalok  felerősítik azt és segít kívánságaink beteljesülésében.

 

Az angyalok hívásának szertartása:

Ophanielt a következőképpen kell hívni:

Véssük bele egy ezüstszínű gyertyába a következő jelet, majd szólítsuk őt, és gyújtsuk meg a gyertyát:

 

Ha van egy nagyon különleges kívánságunk, akkor ráerősítésként hívjuk Plagiguelt, a kívánságokért felelős angyalt. Kérjük, hogy Ophaniellel együtt, aki a Hold hatékonyságát erősíti, segítsen, hogy a kívánságunk minél előbb teljesüljön. A hatékonyság érdekében érdemes egy nagyon konkrét kívánságot megfogalmazni az angyalok számára.

 

 

 

 

Plagiguelt a követkzeőképpen pedig a következőképpen kell hívni:

Véssük bele egy piros színű gyertyába az alábbi jelet:

 

Ezután kérjük Plagiguel angyalt, hogy segítsen valóra váltani a kívánságunkat, majd gyújtsuk meg a gyertyát, és ne menjünk el otthonról amíg az teljesen le nem ég. Ha szükséges, akkor többször is meg lehet ismételni a műveletet. Az angyalok segítségét bármennyiszer lehet kérni, számukra a segítségnyújtás nem fáradság, ők örülnek, ha segíthetnek nekünk, embereknek. Mindig arra várnak, hogy segítséget kérjünk tőlük, mert ők csak akkor segíthetnek, ha kérjük őket. Hiába látják, hogy zátonyra futott az életünk, csak szomorú személői lehetnek személyes tragédiáinknak. De abban a pillanatban, amikor hívjuk őket, és a segítségüket kérjük, aktív résztvevői és jótékony irányítói lesznek az életünknek. Érdemes ezt a segítséget kérni és elfogadni.

 

 

 

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét?

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét? (II)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (III)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (IV)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (V)

Hogyan hívjuk az angyalok segítségét (VI)

Hagyj hozzászólást

*