Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot

Hogyan jósolj magadnak Tarot kártyával?

Dátum: 31.10.2014

A Tarot kártya talán mind közül a legmélyebb szimbólumokkal rendelkezik. Sok jós évekig tanulja azt, hogyan hangolódjon rá minden egyes lap jelentéstartalmára külön-külön. Nem könnyű feladat ugyanis megérteni, felismerni mindazt a több szintű jelentést, amit egy-egy szimbólum magában hordoz. Én magam már több, mint tíz éve foglalkozom Tarot kártyajóslással, de még ma is előkerül olyan új oldala a lapoknak, amik nekem is új dolognak számítanak. Ha viszont a jóslat pontosságáról és részletességéről van szó, a Tarot kártya a legmegfelelőbb választás, hiszen ez ad legtisztább látomásokat.

 

Sorselemzést is végezhetsz tarot kártyával. Nézd meg ITT, hogyan!

Ha Te is tetted már fel a kérdést: hogyan jósolj magadnak Tarot kártyával, és érdekel a jóslás maga, érdemes keresned egy szakképzett tanárt, hiszen minden csínját-bínját le sem írhatom itt a Tarot jóslásnak, mert bizony vannak olyan titkok benne, amiket csak és kizárólag beavatás útján tanulhatsz meg. De ha szeretnéd kipróbálni magát a Tarot kártyajóslást, hogy van-e hozzá érzéked, akkor megtehetsz egy egyszerű kivetést, amit most megosztok veled:

tarot kártya, lapok, jóslás, ezotéria

Először is szögezzük le a kérdéskört. Kezdőként még lehet általános jóslást is kérni a kártyától, de ahogy fejlődsz a kártyajóslás terén, úgy fogod egyre inkább érteni az üzenetet, így egyre jobban konkretizálható lesz az is, amit meg akarsz tudni a kártyától. Később már fontos lesz az, hogy egyre pontosabban fogalmazd meg magát a kérdést, de most kezdjük az elején.

 

A tarot kártya üzenete 2016-ra ITT!

 

 Általános jóslás Tarot kártyával:

tarot kártya lapok jóslás ezotéria

 

 

Fogd a kezedbe a kártyát és keverd meg jó alaposan. Közben koncentrálj arra, hogy mit szeretnél megtudni, jelen esetben gondolj a jövőre, és a terveidre. Mikor már úgy érzed elég a keverés, állj meg és bal kézzel emelj rajta egyet. Ezt követően négy lapot kell felhúznod, egyet tőled balra tegyél le, egyet jobbra, egyet felülre és egyet alulra. Ez a négyes kirakás jelképezi azt, hogy mi fog veled történni a következő négy hónapban. Egyes jóslatoknál meg lehet tenni, hogy egy évre előre koncentrálunk, de ha most jósolsz magadnak először, akkor minél rövidebb időt, akár csak négy hetet vetíts magad elé, hogy könnyebb legyen az értelmezés.

Xalen atlantiszi mágia legjobb jósnő párkapcsolati tanácsadás

Az első lap tőled balra helyezkedik el, ezt olvassuk először. Ennél a lapnál fontos figyelembe venni, hogy a jelenlegi helyzetedre is utal, tehát itt nem csak a jövőt, de a kiindulási alapot is jelenti. Ha ez végletes kártya, mint mondjuk a Torony, vagy a Végítélet, akkor sem kell megijedni, mert lehetséges, hogy éppen egy rossz helyzetben vagyunk, de ezen majd javíthatunk a jövőben, hiszen a kezdet a kártyában sosem a vég. Az első lap, ha az életszférákat tekintjük az egészség lapja, itt látszanak az egészséggel kapcsolatos változások leginkább.

Ágnes jósnő kód 313 jósnő legjobb jós ezotéria tisztánlátó

A második lap az értelmezés során az, amit alulra helyeztünk. Ez időrendben is a következő, tehát vagy a második hetet, vagy a második hónapot, esetenként a következő negyedévet jelzi a kártyajóslás során. Ha minden jól megy, a lapot értelmezzük magában is, és összefüggésben az előzővel is, hogy lássuk, hogyan is változik sorsunk. Ez a lap az életszférákat tekintve a kapcsolatoké, tehát itt kapunk utalást arra, hogyan alakul családi vagy szerelmi életünk, esetleg baráti viszonyaink.

 

A harmadik lap a tőlünk jobbra eső kártya. Időrendben ez a harmadik hét, a harmadik hónap, vagy negyedév. Szintén néznünk kell önállóan és összefüggésben is. Amikor magadnak jósolsz, akkor ez jelzi a munkahelyi alakulásokat, illetve anyagi változásokat a legjobban, mint ahogy az eddigieknél is láttad a saját hatáskörét.

 

A negyedik lap az utolsó, tehát az, ami felül van, így a kör bezárul. Ez jelzi az időszak lezárását, amire a kártyajóslás készült, tehát kiemelten fontos az elemzés során. Életterületben a szerencsét jelképezi, tehát ha itt olyan szimbólum van, mint például az Akasztott ember vagy a Szerencsekerék, esetleg a Diadalszekér, az mindenképpen jót jelenthet.

tarot kártya lapok jóslás ezotéria

Ez az általános Tarot jóslás mikéntje, ha magadnak jósolsz. A lapok egyenkénti jelentésébe nem megyek bele, mivel az annyira részletes, hogy egy könyvet is kitenne.

Ha elakadsz az értelmezésben, hívd Xalent vagy Imolát a 0690 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p), akik azonnal segítenek abban, hogy választ kapj a kérdésedre! Így nem csupán a jóslásban segítenek, de abban is, hogy tanulj arról, hogyan jósolj magadnak, hiszen később már tudni fogod azt, hogyan is értelmezhető a lap. Persze minden kérdés más, ezért sokat jelent, ha eleinte egy tapasztalt szakembert is megkérdezel, mert önmagukban a megérzések könnyen vezethetnek tévútra!

Elérhetőek jósaink külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk banner

 

Hagyj hozzászólást

*