Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot_asztalon

Hogyan kérdezd a tarot-t?

Dátum: 08.07.2014

A kártya használatakor fontos, hogy a húzást elmélyülés, ráhangolódás előzze meg, ha szertartássá tesszük a kártyázást, akkor biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő választ kapjuk. Nélkülözhetetlen, hogy fehér gyertyát és füstölőt gyújtsunk, ez utóbbiból a szantál a legjobb, megtisztítja az asztrál síkot, ahonnan a válaszok érkeznek. Ha mindez megvan, feltehetjük a kérdést, húzhatunk, majd értelmezhetjük a kapott lapot.

 

 

A Taro (tarot) kártyától csak akkor kaphat választ, ha feltesz “egy” kérdést. A kérdés helyes megfogalmazása rendkívül fontos feladat. A hibásan megfogalmazott kérdésre, hibás könnyen félre érthető választ kap, ami tévútra vezet. A jó kérdés egyszerű és lényegre törő, nem tartalmazza a választ, amire érdemes ellenpróbát is tenni. Itt szeretném felhívni a figyelmet, hogy csak hozzáértő szakember kérdezze a lapokat.

 

Szeretném kiemelni a Tarot-tal foglakozó kollégáimat, akik ebben nagy segítséget tudnak nyújtani.

tarot kártya, lapok, jóslás, ezotéria

Például: vegyünk egy emberpárt. Akik párkapcsolati mélypontonvannak, és egy közeljövőben aktuálissá váló nagy beszélgetés előtt állnak. Érdemes megkérdezni, hogy “Hogyan viselkedjek holnap a találkozáson?”. Ebből a kérdésből választ kap arra, hogy mi a helyes viselkedés a nagy találkozás idején, viszont még nem világos, hogy vajon együtt kell maradniuk, vagy szét kell válniuk.

Ezért érdemes megkérdezni, hogy “Hogyan viselkedjek holnap, hogy együtt maradjunk?”. Amennyiben a két kérdésre kapott válasz közel azonos, akkor a Taro (tarot) lapok által felvázolt viselkedés egyben a kapcsolatot tovább éltető viselkedés is, sőt a kapcsolatnak továbbra is fenn kell maradnia.

Egyéb, jelentősen eltérő esetben, viszont nem biztos, hogy az első kérdésre kapott válasz a kapcsolat fennmaradását jelenti. Egyébként a fenti példában szereplő második kérdés, jó példa arra az esetre, amikor a kérdés szinte már tartalmazza, jelen esetben megmutatja a kérdező szabad akaratának elvárását.

Természetesen számolni kell azzal, az egyszerű ténnyel, hogy a kérdező tévesen ítéli meg a sorsszerűség követelményeit, és szabad akaratából kitekintve rossz ösvényen halad.

 Glória, 532 kód, jósnő, kártya jóslás

A Taro (tarot) kártyának feltett kérdésekkel kapcsolatosan azt is világosan kell látni, hogy az értelmezést követően, a hallottak alapján a kérdező elméjében folyamatok indulnak meg, melyek megváltoztathatják a jövőt. Ebből kifolyólag előfordulhat, hogy ha egymás után kétszer felteszi ugyan azt a kérdést, akkor különböző lapokat kap válaszul.

Az is lehetséges, azonos tartalmú kérdések ismételt feltevésénél, hogy más de mégis azonos jelentéstartalmú lapok kerülnek kiválasztásra.

 

kártyákat bármiről meg lehet kérdezni, nagy segítségünkre vannak a döntéshozatalnál, felvázolják a lehetséges következményeket, anélkül hogy a kérdezőt a döntés jogától megfosztanánk.
A kártya változásokról, folyamatokról is ad információt, ezen kívül érdekes dolgokat tudhatunk meg magunkról.

 

 Bettina, 494 kód, jósnő, jóslás, ezotéria, számmisztika

Milyen időtartamról kérdezhetjük a kártyát?

 

A tarot kártyát a három hónapot meg nem haladó időszakról kérdezhetjük. Megbízható információt kaphatunk viszont a neves ünnepnapokon feltett kérdésekre. Évről érve a születésnapon feltett kérdésre a kártya hiteles válasz tud adni, a válaszban szereplő életfeladattal a személy az aktuális évben többször fog találkozni.

 

A kártya iránymutatást ad, és az éppen aktuális lelkiállapotot tükrözi.

 

Kérdezze Tanácsadóinkat itt , hogy a legjobb tudásunk szerint tudjunk segíteni Önnek is eligazodni az élet útvesztőjében.

Megmondó, 391 kód, tarot kártya, jósnő, jóslás, ezotéria

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Erzsébet a 06.10.2014

szép napot mindenkinek
szeretném ha valaki az utamat egyengetné hogy jobb munka helyem legyen anyagilag jobban éljek eltudjam látni a fiaimat és nem lennék hálátlan maguk felé

    Asztro Show a 07.10.2014

    Kedves Erzsébet!
    Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve! Hívja most!

Hagyj hozzászólást

*