Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerelmes1

Hogyan kérdezzen ha szerelmi gondjai vannak?

Dátum: 11.12.2014

Fontos az információ

 

Szerelmi kérdésünket, a lehető legpontosabban kell feltennünk a jósnak, hiszen ő a kérdés után kezd fókuszálni Önre. Nagyon fontos, hogy röviden vázolja fel a körülményeit, természetesen nem kell mindent elmondani neki, de tudnia kell, hogy van-e kapcsolata, mert akkor a kérdést és a lapokat, ha kártyából jósol, másképpen kell majd értelmeznie. Legtöbben azt a hibát követik el ha kérdeznek, hogy csak annyit mondanak a jósnak, hogy „párkapcsolat”, elvárják, hogy ebből ő mindent tudjon. A jós nem fog találgatni, sorsát úgy látja mint egy folyót, a szimbólumokat nem tudja értelmezni, ha nem tudja, hogy az Ön mellett lévő személy a társa, vagy éppen egy titkos kapcsolata, esetleg, magányos, így az akit jelez a kártya, akár társa is lehetne. Nem mindegy az, hogy egy meglévő párkapcsolat menetére kérdez rá, vagy arra, hogy lesz e valakije a jövőben.

Gyakran esik meg az is, hogy, házassággal kapcsolatos a kérdés, ilyenkor nem oszt meg minden információt az ügyfél. A lapok elárulják azt, hogy ügyfelünk valójában nem a házasságára kíváncsi, hanem az azon kívüli kapcsolatára, viszont etikai okok miatt, addig a jós nem beszélhet erről, míg az ügyfele meg nem említi. Nagyon óvatosan kell fogalmaznia a tanácsadónak ezen a kényes területen, valóban csak annyira lehet őszinte, amennyire az ügyfele is őszinte vele, hiszen a kártya vagy éppen a tisztánlátás mindent megmutat. Javaslom, hogy mielőtt tanácsot kér, döntse el azt, hogy mit oszt meg tanácsadójával, illetve hogy az erre kapható válasz lehetőségek, kielégítőek-e Önnek, vagy sem.

 

A bizalom

 

Nagy szerepe van a bizalomnak, hiszen nem lehet ám akárkinek ilyen kérdéseket fel tenni. Párkapcsolati kérdéseknél sohasem egy alkalom van tanácsadó és ügyfél közt, mindig többször beszélgetnek, mire az ügyfél teljesen őszinte lesz a tanácsadó irányába. Akkor aztán megdöbben, hiszen a tanácsadó virágnyelven már elmondott neki mindent, bánni kezdi, hogy miért is nem oldódott fel hamarabb. A bizalmat Önnek kell éreznie. Én csak annyit írhatok erre, hogy cégünknél minden tanácsadó át van világítva, megbízható sikeres szakemberek, akiket köt spirituális esküjük, ezért az ügyfél titok szent számukra. Gondoljon csak bele, hogy mivel is járna az a tanácsadó számára, ha kiadná ügyfele bizalmas titkait. Az első és legfontosabb, hogy hitelét veszti a szakmában, mert mágusok világán belül, nincsenek titkok. Aki vét az ügyfele ellen, azt kiveti a szakma, tehát új szakmát kell tanulnia, ha meg akar élni valamiből.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ha ilyen lenne, de megjegyzem nincs, még cégünknél nem hallottam ilyet, azonnali hatállyal el lenne bocsátva. Többet ilyen helyen nem dolgozhatna, mert mindenki tisztában lenne azzal, mit is tett. Ezért fontos olyan jóst keresni, akinek van veszteni valója, hiszen az maga garancia arra, hogy tartani fogja az ügyfél titkot. Ha egy ismerősét kéri meg, hogy jósoljon ingyen, akkor lehet meglátja minden titkát a kártyában, de Önnek sem beszél majd róla, míg lehet másnak igen. Ezért nem szabad jósoltatni csak passzióból, mert jósláshoz, igen is szakember kell, akinek van mit veszítenie, ha éppen etikai szabályt vétene bárkivel szemben is. Mindez alapja a bizalomnak, így nyugodtan hívhat bárkit a vonalunkról, csalódni bennük nem fog!

 

Milyen legyen kérdésünk

 

Kérdésünket úgy fogalmazzuk meg, hogy soha se legyen kétértelmű. Tehát ha párkapcsolatunkra akarunk kérdezni, akkor mondjuk el párunk nevét, születési adatait, illetve az is segíthet, ha elmondja mióta tart a kapcsolat. Így már nem fog jósunk érzékelni fogja az Ön és a párja energiáit is, ami nagyon fontos a sikeres jósláshoz. Amennyiben nincs párkapcsolatunk, jelezzük azt is, illetve kérdezzük meg, mikor várható valaki. Nagyon fontos, hogy itt a jós, lehetőségekről fog beszélni, mert sajnos legtöbb esetben nekünk kell megtalálni az igazit. Természetesen neki is keresnie kell Önt, de egymásra csak bizonyos helyeken, bizonyos szituációkban találhatnak.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Ha szerelmi háromszög van, úgy érzi képes őszintén beszélni a helyzetéről, tegye, mert annál gyorsabban kap kielégítő válaszokat. Ott szintén szükség van párja nevére, és arra névre is, akivel párján kívül még kapcsolatban áll. Gyakori az is, hogy valaki tudni szeretné hűséges-e házastársa, vagy párja. Ilyenkor legyen felkészülve minden válaszra, de azt vegye figyelembe, hogy a jós is tévedhet. Mielőtt bárki felett is pálcát tör, azt bizonyítania kell másképpen is, mert csak a jóslásra hivatkozni nem szabad. Annyi tiszteletet megérdemel párja, hogy nem tör pálcát a feje felett egy jóslat miatt, előbb győződjön meg mindenről Ön is. Tanácsadónk is, minden bizonnyal erre kéri majd, hiszen ő is tisztában van azzal, hogy senki sem tévedhetetlen.

Ha egy régi viszonzatlan szerelemre érdekli, akkor arra készüljön fel, hogy a tanácsadó minden utat keresni fog, hogy megkapja szerelmét, viszont ha ilyen nincs, Önnek kell majd őt elfelejteni, tehát erősnek kell lennie. Azért egy fontos adat, tízből kilenc embernél sikeresek a tanácsadók, tehát nagyon sok szerelem felett bábásodtak már, jó pár lakodalomba és keresztelőre voltak már hivatalosak a mi jósaink. Talán az Önén is ott lesz, hívjon minket, nem fogja megbánni!

 

Hagyj hozzászólást

*