Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyalok segítsége anyagiakban

Hogyan kérj angyali áldást a pénzedre, hogy megsokszorozódjon!

Dátum: 18.08.2016

Ha még nem kérted az angyalok segítségét anyagiakban, akkor eljött az idő, hogy kipróbáld, hiszen az angyalok körülötted vannak és segítenek, de csak akkor, ha kéred őket. Kéretlenül nem avatkozhatnak az életedbe, mert ezzel megszegik a karma és az Univerzum törvényét.

 

Ha semmilyen bevételed nincs, akkor végezz előbb egy pénzmágiát a bőségért ITT megtudhatod hogyan!

Ez az áldás a már meglévő bevételedet gyarapítja.

Ahhoz, hogy megkapd az angyalok áldását, az angyalok segítségét anyagiakban, három dolgot kell tenned:

 

 1. Írj egy levelet az angyaloknak. Címezd Mihály arkangyalnak, de említsd meg benne mindazoknak az angyaloknak a nevét, akiktől segítséget vársz. Ne hagyd ki Emkielt, aki az atlantiszi angyalok közül a pénzért felelős.

 

A levélnek nem kell hosszúnak lennie, de tartalmaznia kell 3 fontos részt:

Üdvözlést, kérést (a kérést pontosan kell megfogalmazni, nem általánosságban) és köszönet mondást. Mondj köszönetet a védőangyalodnak is, amiért mindig melletted van és vigyáz rád.

angyalok segítsége anyagiakban

Ha nem hiszel az angyalok létezésében, mégis valahogyan pénzhez szeretnél jutni, akkor tanulj ősi kínai pénzbevonzó praktikákat ITT, hogy meghozzák neked a bőséget!

 

 1. A levelet teliholdig mindig hordd magadnál, tedd a táskádba vagy olyan helyre, hogy közel legyen hozzád. Időnként vedd elő és olvasd fel hangosan.

 

Ebben az időszakban végezz pénzmágiákat, akár többet is. ITT kapsz segítséget hozzá!

 

 1. Az telihold éjszakáján gyújts egy fehér gyertyát és égesd el a levelet. Az égetés után keletkezett hamut szórd ki a kertbe vagy az ablakon, és közben mondd hangosan: angyalok áldása, pénzem gyarapodása! Ismételd többször ezt a négy szót, mondd egyre gyorsabban.

 

Ha mindhárom lépést betartottad, az angyalok segítsége anyagiakban, az áldás megérkezik az életedbe, a jelenlegi bevételed pedig megsokszorozódhat.

Ha egyáltalán nincs bevételed, akkor másfajta pénzmágiára van szükséged, hogy az angyali segítség anyagiakban megérkezhessen. Kérd kollégáink segítségét, hogy újra pénzed, bevételed legyen!

angyalok segítsége anyagiakban

Ha nem úgy működik az anyagi helyzeted, ahogyan szeretnéd, és az angyalkártya azt mutatja, sínen vagy, de még messze a cél, akkor kérd Ágnes és Machita jósnők segítségét, tolmácsolását a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy az angyalok biztosan valóra váltsák a kéréseidet, és az angyalok segítsége anyagiakban személyre szabva érkezhessen!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Marika a 10.09.2016

Kedves Mihály Arkangyal!

Üdvözöllek sok szeretettel. Amennyiben kérésem meghallgatod, bizalommal eléd terjesztem, hogy kérésem meghallgatást nyerjen.
Előre bocsátanám, hogy a holnapi napon adom fel a lakás illetékemnek az utolsó részét. Mivel elég magas összeg, igy a nyugdíjamból kevés marad. Ebből a kevésből kell megélnem, rezsit fizetnem, és mivel szeptember van, ami az adófizetés hónapja is, ez plusz kiadással jár. Ezért a következő hónapig nagyon be kell osztanom a maradékot, hogy elég legyen. Hálásan köszönöm a segítséget, hogy túl juthattam az első két részlet fizetésén, és már csak ez az egy van vissza. A segítséget abban látnám, ha azt a kevés maradékot úgy sikerüljön beosztanom,hogy elég legyen a következő nyugdíjfizetésig. Külön is kérem Emkiel Angyal segítségét abban, hogy miután kifizettem az illetéket, utána szeretném a szobámat kifestetni, és bútort vásárolni bele, mielőtt a fűtési szezon megérkezik. Nemcsak a fűtésszámla miatt, hanem, a falak száradása miatt is fontos lenne..
Kérném a többi angyal segítségét is, de mivel most éppen a nevük nem jut eszembe, akkor úgy kérném őket, akinek lehetősége van. Megígérem, hogy az Úrhoz is fogok imádkozni, hogy teremtse meg a
lehetőséget a segítséghez, de a leírt javaslatokat sem hagyom figyelmen kívül. Elnézést, hogy a nevekre nem emlékszem, de minden angyalnak hálás köszönetemet szeretném kifejezni, és bőséges áldást kérni rájuk jóságos tetteikért.
Hálás köszönettel, és Isten áldásával Marika

  Asztro Show a 11.01.2017

  Kedves Marika! Kérje gyakran az angyalok segítségét, és higgyen benne, segíteni fognak. Most lehetősége van egy különleges angyalmágiát is kérni kizárólag a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), várakozás nélkül, ami igen hatásos. Várjuk hívását. Tisztelettel: Asztro Show

Marika a 19.08.2016

Én igazából Istenhez szoktam imádkozni nehéz helyzetemben, és anyagi szükségeimben. Segítségét gyakran megtapasztaltam különböző váratlan munkalehetőség kínálatában. Ezek megtapasztalása mindig megelégedettséggel, kiegyensúlyozottsággal töltöttek el. Mindig olyan célra fordítottam, ami nagyon fontos, és szent cél volt a számomra. Talán a jelen helyzetem sem lenne ilyen nehéz, ha az ajánlat, amit küldött, valamiért el nem szalasztódott volna, aminek jelenleg sem fejtettem meg az okát, illetve nem kaptam rá választ. És ez a várakozási helyzet, még a meglévő munkám elvesztését is magával hozta. Biztosan, hogy idővel meg fog érkezni a válasz. Talán már folyamatban is van. De azt nem engedi meg, hogy alamizsnáért folyamodjam.
De ha valamit is, vagy anyagiakat angyaloktól kérhetek, akkor egyedül Mihály arkangyalhoz fordulok, mert ő a hitem szerint is, és a gyakorlatban is körülöttem folytatott munkája közel áll hozzám. De konkrét kérést megfogalmazni nincs engedélyem a Mindenhatótól, mert ő arra kér, és arra buzdít, hogy bízzam rá, és amit Ő jónak, és üdvösnek tart, azt meg fogja valósítani, minden lehetséges eszközzel. Ő a legnehezebb és legkilátástalanabb helyzeteket is megoldja. Pl. ha valakinek, valamit adni akar, vagy neki szánja, ahhoz fel fogja benne erősíteni a késztetést az adakozáshoz.
Ha mindenképpen meg kell fogalmaznom, akkor inkább az életben lévő terveim megvalósításához szükséges hiányaimat sorolnám fel.
Lakásom szobájának a kifestése, abban új bútor, ami talán egy embertől természetes is, hogy ilyesmit tervez, ami talán megvalósítható is lett volna, ha a felkínált munkalehetőség megvalósult volna.
Lehet, hogy éppen Mihály arkangyal tervei gátolták meg a felkínált munkalehetőség létrejöttét.
Minden egyéb munkáját, törődését, gondoskodását hálatelt szívvel köszönöm Mihály arkangyalnak, és a többi angyalnak is, akik vele együttműködve segítséget nyújtottak. Köszönöm azt is ami látható, és azt is, ami nem. Bízom az isteni sugallatban, hogy ha egyszer mégis megvalósul, akkor minden láthatóvá válik.

  Asztro Show a 26.08.2016

  Kedves Marika! Köszönjük, hogy ilyen őszintén leírta a gondolatait! Ha bármikor szeretné, hogy szakember segítsen Önnek kapcsolatba lépni az angyalával, hívja 0690633991-es számot (485 Ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*