Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

talizman

Hogyan készíts pénztalizmánt!

Dátum: 13.06.2014

A talizmán eredetileg egy olyan tárgy, amelynek varázsereje van. Ezt legtöbbször a mágikus támadások (rontás, szemmel verés, stb.) elleni védelmekre használták, de nem egy talizmánt avattak be olyan mágikus erővel, amely a viselőjének szerencsét, egészséget vagy gazdagságot hozott.

 

Ebből már látszik több dolog:

Az egyik, hogy egy talizmánt mindig mágikus erővel KELL felruházni, beavatni.

A másik, hogy egy talizmánt – legtöbbször – a tulajdonosának „viselnie kell”, azaz az aurájában kell tartania. Ezt legtöbbször úgy oldották meg, hogy a nyakban hordták, vagy egy titkos zsebben, a ruhában elrejtve tartották.

És a harmadik fontos jellemzője: egy talizmánnak mindig egy személyhez kell kötődnie.

 

További tippek pénzvonzásra ITT!

 

A mágikus erővel felruházást legtöbbször egy beavatott személy, egy mágus, egy spirituális mester végzi. Nagyon fontos, hogy pontos célt határozzanak meg, aminek a talizmánnak meg kell felelnie. Ennek a pontos feladat-meghatározásnak a talizmán elkészítése során végig a készítő tudatosságának a középpontjában kell lennie, mert csak akkor képes utána kifejteni azt a hatást, amire szánták. Éppen ezért, ahhoz hogy jól működjön, célszerű csak egy funkcióval felruházni a talizmánt. És ez már többnyire meg is határozza a talizmán anyagát, formáját.

A mágikus védelmekre legtöbbször valamilyen drágakövet vagy kristályt, gyakran különleges formájú, ábrájú szobrocskát használtak. Az egyik legismertebb védelmező talizmán az egyiptomi Ankh-kereszt,

ankh kereszt, pénztalizmán

a török „nazar”, vagy másképpen „Allah szeme”, ami a szemmel veréstől óv,

allah szeme, talizmán, pénztalizmán

… de jól ismert az arab világban az egyik legerősebb rontás elleni védő amulettként a „Hamsza”, vagy másképpen „Fatima tenyere” is. Fatima Mohamed próféta nővére volt, akinek hatalmas mágikus képességeket tulajdonítottak (Izraelben ugyanennek Mózes nővére után „Mirjám tenyere” a neve, s ugyanez a funkciója).

fatima tenyere, talizmán, pénztalizmán

Egészség-megőrzésre az egyiptomiaknál az uadzs-oszlopot formázó szobrocskát viselték. A szó eredeti jelentése „papírusz”. Ezért ezt az amulettet zöldre festett fajanszból, zöld színű féldrágakőből vagy smaragdból készítették. Az uadzs-oszlop megőrizte viselőjének fiatalságát, frissességét és egészségét.

uadz oszlop, talizmán, pénztalizmán

Pénz és szerencse bevonzására is használtak amuletteket. Ezek legtöbbször valamilyen érme alakú, speciálisan beavatott (legtöbbször arany) pénzek voltak. De például Egyiptomban, ahol a pénzgazdálkodás még kezdetleges volt, a szerencse, a jólét, a szépség bevonzására a „nefer” szolgált.

nefer, talizmán, pénztalizmán

A mai papírpénz alapú gazdálkodásnál pénzbevonzásra már kedveltebbek a papír(pénz) alapú talizmánokAnnál is inkább, mert érmét kovácsoltatni, préseltetni egyedi, saját használatra kialakít(t)a(t)ni lényegesen nehezebb lenne, mint egy papírpénzt beavatni, átrajzolni.

Szegedi Panni, 830 kód, pénztalizmán, átok, rontás, számmisztika

Valójában ma már – nagyfokú tudatossággal! – bárki készíthet magának pénzbevonzó talizmánt.

Ahhoz, hogy spirituálisan megteremtsük magunknak a számunkra szükséges pénzt, íme egy gyors, rövid és hatékony pénztalizmán készítési rituálé!

 

Titkos pénzmantra a GAZDAGSÁGÉRT! Kattintson IDE!

 

Pénzfa rituálé

– Gyújtson meg egy zöld színű gyertyát.

– Írja fel tollal egy zöld papírra, amit szeretne, jelen időben (pl.: Minden tartozásom maradéktalanul kifizetem. Bőségben és gondtalanul élek, minden szükségletemet kielégítem. Annyi pénzem van, amennyire szükségem van).

– Tekerje össze a papírt és kösse át zöld színű fonallal.

– Rakjon egy fémpénzt a gyertya és az átkötött papír mellé.

– Koncentráljon a célra, vagyis képzelje el, hogy már megkapta, már elérte a célját.

– Miután a gyertya leégett, tartsa mindig magánál a papírt. a pénzt helyezze a ruhái közé a szekrényébe, annak a rezgése átjárja a lakást, s azokat a ruhadarabokat, amit magán hord.

– A gyertyacsonkot csak rakja el valahová, semmiképp ne dobja ki.

– Minél többet gondoljon arra, hogy “amit szeretnék az már az enyém“.

 

Valamint fontos egy Pénzmágia Mantra (ezt kell mondania, miközben elvégzi a fent említett szertartást), és ezt a mantrát szakembereintől kérheti el! Nagyon fontos, enélkül nem hatásos a rituálé!

Ennek a lényege persze, ahogy feljebb is írtam a készítő TUDATOSSÁGA. Ezért lényegesen biztosabb a hatás, ha ezt a beavató szertartást egy spirituális mester végzi. És még akkor is szükség van a talizmán birtokosának is a közreműködésére.

fehér fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, energia

Nem elég csak úgy általában reménykedni, hogy „HÁTHA sikerül”, „TALÁN most majd összejön”, „MINTHA már működne” és hasonlók!

TUDOM, hogy megkapom az égi segítséget.”

„A talizmán ereje BIZTOSAN meghozza a kívánt eredményt.”

Ez a helyes hozzáállás.

S akkor egy JÓL ELKÉSZÍTETT TALIZMÁN, és a viselőjének a TÖRETLEN HIT-e, MEGHOZZA A KÍVÁNT EREDMÉNYT!

 

Szeretne biztosra menni? Olyan pénztalizmán birtokosa lenni, mely teljesen személyre szabott és valóban működik? Akkor ne habozzon! Hívja Xalent vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki a legerősebb pénzmágiával is megajándékozzák a talizmánja mellé!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

terezia a 15.07.2014

Udvozlom anyagiakban szeretnek segitseget kerni. Varhatoe hogy az anyagi helyzetunk jobbra fordul es konyebb lesz az eletunk?

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Terézia!
  Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Sorsforditasal is foglalkozik és ezzel segíthet Önnek jobbra fordítani az életét.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

viktor a 24.06.2014

van e rajzam átok 1964 01 04 biro viktor lesz e szerencsém a lotton egy nagyobb pénzőszeget nyerni párkapcsolatom hogy alakul

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Viktor!
  Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik valamint szerencseszámokban is segíthet .
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*