Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerencsetalizman1

Hogyan készíts szerencsetalizmánt!

Dátum: 25.10.2014

A szerencse bevonzása régi vágya az embereknek. Csakhogy mit nevezhetünk szerencsének?

Mára – a média és a sok reklám hatására – az emberek gondolkodásában nagyon erősen összekapcsolódik a szerencse gondolata a szerencsejátékkal és a pénzzel. Pedig, ha valaki előtt elmegy a busz és a következőre várva megismerkedik „élete párjával”, vagy másvalaki közlekedési dugó miatt lekési a repülőgépet, ami azután lezuhan, akkor hihetjük, hogy „közbeszólt a szerencse”.

 

Fehér Fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, energia

 

Valójában a szerencse annyit tesz, hogy a „dolgok különös alakulása” és/vagy a „véletlenek” hatására valamilyen esemény előre nem várható módon számunkra kedvezően alakul. Ezoterikus közhely, hogy „véletlenek” pedig nincsenek.

Ami persze, mint minden közhely miközben persze túloz is, sok igazságot tartalmaz. Mert persze, hogy léteznek „véletlenek”, csakhogy azok legtöbbször olyan dolgokra vonatkoznak, aminek NINCS jelentősége az életünk, a sorsunk alakulása szempontjából. Mert, ha például egy autót nyerünk egy sorsoláson, véletlen, hogy az éppen piros, vagy kék. De az már egyáltalán nem a véletlen műve, hogy éppen mi nyerjük! Mert akkor, ott, mellénk állt a szerencse!

 

Az angyalokat is kérheti a szerencsében! IDE kattintva derítse ki, hogy ki a segítő angyala!

A fenti példákban persze, minden ezotériával foglalkozó azonnal felismeri az „égiek” beavatkozását

Csakhogy az „égiek” csak annak segítenek, aki mindent megtesz érte. Rengeteg közmondás, népi bölcsesség vonatkozik a szerencsére. „Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa”, „Bátraké a szerencse”, „Az mellé áll a szerencse, aki megdolgozott érte” és így tovább. Azaz a sok évszázados népi tapasztalatok mind-mind azt mutatják, hogy valójában a „szerencse” egy olyan tényező az életünkben, ami nagyrészt, sőt DÖNTŐEN rajtunk múlik!

 

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

 

Mégpedig azzal, hogy mindent megteszünk azért, hogy BEVONZZUK a szerencsét! Az egyik legfontosabb összetevője, higgyünk abban, amit csinálunk! Tudjuk, hogy azért tesszük, hogy előre, a célunk felé vigyen! Ahogy a pénztalizmánnal foglalkozó cikkünkben leírtuk, nem elég ímmel-ámmal bizakodni, reménykedni, hanem TUDNI kell, hogy megkapjuk, amire vágytunk, mert mindent megtettünk érte. Ahogy a reklám mondja: „…mert én megérdemlem!”

 

A pénztalizmán elkészítési módját ITT találja!

 

Segíthetjük a szerencsénket azzal, hogy kérjük az angyalok, jelen esetben Asinel segítségét. S bizony a szerencse bevonzásának egyik legfontosabb eszköze lehet egy szerencsetalizmán. A fenti cikkben leírtuk a talizmánok lényegét, működését.

talizmán, pénzbevonzó, szerencse

A kereskedelemben számtalan, előre elkészített tárgy kapható, amivel a szerencsét célozzák meg. Csakhogy ezek valójában csak formailag egyeznek meg a talizmán funkcióját ellátó tárgyakkal, amikor olyan dolgokat ábrázolnak, amihez az a hiedelem kapcsolódik, hogy szerencsét hoznak.

Ilyenek lehetnek a négylevelű lóhere, egy szerencsepatkó, szerencsemalac, a keleti hagyományokból ismert „felfelé álló orrú elefánt” stb.

Csakhogy, amint azt a fent említett cikkben jeleztük, a talizmán lényege, hogy:

– személyre szóló,

– mindig az aurában kell hordani, s

– mágikus erővel kell bírnia.

S ebből például egy arany(ozott) szerencsepatkó a nyakban csak az első két feltételnek felel meg.

Mert: HIÁNYZIK BELŐLE A MÁGIKUS ERŐ.

 

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

 

A mágikus erővel felruházásnak, a talizmán beavatásának legjobb módja egy szakértő mesterrel, például az Asztro-show tanácsadóival elkészíttetni.

De, ha elég eltökélt és tudatos, önmaga is készíthet szerencse-bevonzó talizmánt.

– Válasszon ki egy Önnek szimpatikus tárgyat, lehetőleg olyat, amit gond nélkül mindig magánál tarthat!

–  Újholdkor, teljes sötétség idején készítsen hét arany (esetleg fehér) gyertyából kört a leendő talizmánja köré!

– A bal keze felől indulva, fölfelé, sorban minden egyes gyertyánál külön-külön mondja el az alábbi mondatokat:

„Ez a talizmán csupa olyan személyt, dolgot, eseményt vonz be számomra, amelyek az életem kedvező alakulását segítik. Mindig és mindenben segít, hogy elérjem a céljaimat. LEGYEN ÍGY, MOST!” Nagyon fontos: Eközben végig lássa magát, amint derűsen, mosolyogva élvezi az életét, a sok különböző, szerencsés fordulat eredményét!

 

– Egyenként gyújtsa meg mind a hét gyertyát.

– A gyertyákat hagyja végigégni, majd a csonkokat nyugodtan kidobhatja.

szerencse talizmán, ezotéria, négylevelű lóhere

A talizmánját SENKINEK nem adhatja oda! (Ha valaki mégis megérinti, a talizmán elveszíti a mágikus erejét! A közhiedelemmel ellentétben hideg, folyó vízben lemosása nem old meg semmit! Ilyenkor ÚJAT KELL KÉSZÍTENIE – ami jelentheti ugyanannak a tárgynak az újbóli beavatását is!)

NE AGGÓDJON, HOGY SIKERÜLT-E!

Teljes hittel, bizalommal használja a talizmánját!

Ne feledje, a szerencse csak akkor segít, ha a szerencsés fordulat összhangban van a saját (spirituális fejlődését szolgáló) céljaival, feladataival. S nem okozhatja más emberek jogos érdekeinek sérelmét. (Ez nem azt jelenti, hogy nem húzhatják ki a szerencseszámait, amíg más emberek is jogosan szeretnék ugyanezt, de igenis jelent olyat, hogy senki nem gázolhat át másokon a saját céljai eléréséért. Aki mégis ezt tenné, viselnie kell a karmikus következményeit.)

Ezért ne essen kétségbe, ha úgy érzi, az adott helyzetben nem Önnek kedvezett a szerencse.

 

De ha ennek ellenére úgy érzi, hogy mégiscsak a talizmánnal van a baj, s nem sikerült a szertartás, forduljon bátran az Asztro-show jósaihoz segítségért. Ők elmondják, hogy Önnek személyre szabottan melyik tárgy segíthet a szerencse bevonzásában, és mágikus erővel is feltöltik, hogy biztosan működjön! Ne szalassza el a lehetőséget, hiszen lehet épp ezen múlik a szerencséje! Mindebben Eszter vagy Norbert lehet segítségére a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiket elérhet külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Csilla a 21.02.2017

Hívtam ma Leopoldot. De ezt írtam az astro show face oldalán is, és megcsinálta nekem a szerencse, vagyis nyeremény mágiát, a lottó mágiát. sajnos lefogyott a pénz a telefonomról és megszakadt a vonal, de 8 percet beszéltünk és eljutottunk odáig, hogy gyertyára felírta a nevem kezdőbetűjét, C, a számokat, mondtam egy számot, azt összevonta egy másikkal, így lett 57, a születési dátumom 1986. 02. 20. ráadásul most volt szülinapom, és mondtam összeget is, amit nyerni szeretnék, ő felírta azt az összeget és vizualizáltam is, meggyújtotta a gyertyát és a bal kezemben aprópénzt tartva vizualizáltam, és már nem sok lett volna vissza a telefonálásból. Az a kérdésem lenne, hogy így is hathat e a mágia? Köszi a választ….

    Asztro Show a 23.02.2017

    Kedves Csilla! Úgy tűnik, hogy nem sikerült teljesen befejezniük a szertartást sajnos, az viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy hatásos lehessen. Maradt még teendője, hívja kérem a 06 90 633 991-es telefonszámot (485 Ft/perc), akkor Leopold vagy egy másik, elérhető kollégája elmondja, mi még a teendő! Asztro Show

Malvina.. a 08.05.2015

sajnos én nagyon szerencsétlen vagyok,, 56, 12,21-én születem ,, de még egy filért nem nyertem pedig nagyon szeretnék ,, hogy a devizahitelünket kíbirnánk fizetni ,, mert jol át vágtak benünket,, de nem birok hivni senkitsem,, mert nincs pénz nagyon ritkán a telefonunkon,,Szép napot kívánunk!! nem is tudom a leszázalékolásom is sikerülni fog egyáltalán ,, izgulok azért is nagyon ,,

jánosné a 25.10.2014

Happy tanácsai nagyon jók,nekem már segített,köszönöm szépen.

Hagyj hozzászólást

*