Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan lehet nagy nyereményem meditáció segítségével

Hogyan lehet nagy nyereményem meditáció segítségével?

Dátum: 05.09.2015

José Silva agykontroll könyveiben gyakran kerül említésre, hogy a technika segítségével komoly nyereményhez jutottak emberek. Ezek a technikák valóban nagy nyereséget hoznak azoknak, akik képesek megnyitni a csatornákat benső tudatuk fényének. Nagyon sok ilyen hiteles esemény történt, hogy valaki meditált és nyert, nem is keveset. Ilyen esetek történtek már nálunk is, az Asztro Show-nál, az általunk lediktál meditációk segítségével.

 

Sokan sajnálják erre az időt, hiszen percdíjunk van és miatta úgy gondolják, nem éri meg várni pár percet és leírni azt a meditációt, ami komoly pénzeket hozhat. Pedig mindössze pár percről van szó, tanácsadónk lediktál egy meditációt, amit felírsz, illetve elmondja azt, miként is meditálj, milyen technikával. Vannak, akik évek óta nem nyernek, mert nincs helyén valami a karmájukkal, viszont, ha komolyan veszik a meditációt, akkor megtörhet a jég és jöhet a nagy nyeremény, a sok pénz!

ezo, jós, jóslás, jósnő, nyeremény, nagy nyeremény, meditáció, hogyan kell meditálni, transzcendentális meditáció, meditációs zene, meditációs gyakorlatok, pénz, pénz mágia, gyors pénz, sok pénz

Vannak, akik azt hiszik, nem képesek meditálni, mert nincs hozzá adottságuk, vagy éppen nagyon nehéz. Az igazság az, hogy meditálni bárki képes, nincs korhoz kötve, nem szükséges hozzá semmilyen képesség, csak türelemre van szükség és egy jó mesterre, aki elmondja, hogyan kell meditálni. Érdemes rászánni egy kis időt, válassz ki egy tanácsadót, akivel akár hetente egyszer, vagy havonta egyszer beszélhetsz, fokozatosan haladva a helyes meditáció elsajátításának útján. Ha soknak tartod a percdíjat, gondolj bele, mit is kapsz érte. Bármilyen meditációs tanfolyam, aminek értelme is van, többe kerül, hiszen több tízezret fizetsz azért, hogy egy csoportos tanfolyamon vegyél részt. Időben nem akkor van, mikor Te szeretnéd, hanem alkalmazkodnod kell, sőt, részletekre sem tudod elosztani, ahogy ezt nálunk teheted meg. Vonalunkon biztos, hogy az oktatód csak veled foglalkozik, nem úgy, mint egy méregdrága tanfolyamon, ahol sok tízezer forintért az oktató csak pár percet szán rád, hiszen mindig van egy másik kedvenc.

 

Szánd rá az időt, keress egy tanácsadót az alábbi listából, aki lehet a Te meditációs tanácsadód, mestered, amelynek segítségével benső fényed megsúghatja az ötös lottó nyerőszámait, vagy figyelmeztethet, ha valamilyen baleset közeleg! Ne félj, hiszen a meditációs gyakorlatokat bárki elsajátíthatja, nincs nemhez, korhoz és képességhez kötve, ahogy José Silva agykontroll könyveiben is a nyertesek többféle társadalmi és szellemi rétegből kerültek ki. Biztos, hogy nyerhetsz tanácsadóink útmutatásával, hiszen egyetlen tanfolyamon sem fognak úgy koncentrálni, ahogy azt a vonalunkon teszik kollégáim és én magam. Nálunk az időt és a perceket Te osztod be, akár heti 15 percben is komoly előrelépést érhetsz el, hiszen egy tanfolyamon, ahol sokan vagytok, nem kapsz ennyi figyelmet, mint itt. Valóban csak tanácsadó és ügyfél kapcsolat van és Te valóban egy személyre szabott foglalkozást kapsz, saját, személyre szabott technikával, amivel elérheted életed legnagyobb nyereményét, sikerét! Tárcsázz és jelezd, hogy meditációt akarsz tanulni, válassz tanácsadót az alábbi listából és egyeztessetek időpontokat, amelyek Neked is alkalmasak! Onnantól kezdve nem lesz más feladatod, mint komolyan venni azt, amit tanulsz!

ezo, jós, jóslás, jósnő, nyeremény, nagy nyeremény, meditáció, hogyan kell meditálni, transzcendentális meditáció, meditációs zene, meditációs gyakorlatok, pénz, pénz mágia, gyors pénz, sok pénz

Ha eddig nem működött semmi, akkor engedd, hogy végre benső fényed vezesse sikerre életed, hiszen lehet az van benned leginkább blokkolva! Ébreszd fel alvó képességed, lépj az éberség, nyeremények és a siker útjára!

Ha szeretnél gyökeres változást elérni az életedben, akkor most ragadd meg alkalmat és kérj egy gyors pénz mágiát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! A meditáció elsajátításával kapcsolatban keresheted: Marcus Mágust a 993-as kódon,  Mystic jósnőt a 795-ös kódon

Külföldről is eléred őket és elsajátíthatod a transzcendentális meditációt az önfejlesztés, az életed jobbá tételének érdekében: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*