Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tamara

Tamara – Hogyan lettem tisztánlató, sorselemző?!

Dátum: 19.02.2015

Hatodik osztályos lehettem, mikor egy tavaszi délutánon moziba indultunk az osztálytársnőimmel.  A mozi előtt állt egy könyvárus stand, és egyből megakadt a szemem egy tenyérjóslásról szóló könyvön. Visszafelé meg is vettem, már a villamoson elkezdtem olvasni. Éjjel addig nem feküdtem le, míg az egészet ki nem olvastam.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Másnap már az osztálytársaim tenyeréből olvastam, nemcsak nekem, de nekik is tetszett. Persze nem értem be ennyivel, folyamatosan vásároltam a tenyérjós könyveket, az Antikváriumokat is gyakran felkerestem. Nem elégedtem meg a könyvekből szerzett tudással, mindig leellenőriztem a tenyerekben, igaz-e, amit a könyvek írnak. Voltak saját felfedezéseim is, amik igaznak bizonyultak.

A kártyajóslás később kezdett érdekelni. Egyik barátnőmnek volt egy “Cigány asszony” ismerőse, néha felkereste őt útmutatásért. Egy alkalommal elkísértem, és nagyon megtetszett a kártyavetés is. Akkoriban ez tiltott dolog volt, a jósnő is dugdosta a kártyáit, nem szabadott mondani senkinek, hogy mivel foglalkozik. Csukott ablaknál, elsötétített szobában jósolt, a szomszédok szemétől és fülétől rejtve.

tisztánlátó, tisztánlátók, médium, médiumok, asztro show

 Még egy párszor felkerestem őt, utána határoztam el, hogy megtanulom a kártyavetés művészetét is.  Minden fellelhető jóskártyát megvásároltam, a hozzátartozó irodalmat is megvettem, és nekifogtam a tanulásnak.

Egy akkoriban nagyon híresnek számító jósnőhöz is jártam tanfolyamra, de csak pár alkalommal. Az utolsó tanóra alkalmával megjósoltam neki, hogy vége lesz a párkapcsolatának. Neki ez egyáltalán nem tetszett, és nagyon megharagudott rám. Pár hónap múlva természetesen tényleg vége lett a kapcsolatának, de már nem mentem vissza hozzá tanulni.

További tudásomat már gyakorlati tapasztalat útján szereztem. Boszorkánystúdiót nyitottam Újpesten, ahol rajtam kívül még három kolléganő dolgozott. Az utolsó lépést, az önbizalmat nekik köszönhetem. Hiszen a jövendőmondás anélkül nem működik.  Egyik kolléganőm Asztrológiával is foglalkozott, ekkor tetszett meg ez a tudomány.

tisztánlátó, tisztánlátók, médium, médiumok, asztro show

Tudásvágyam ezzel sem lett kielégítve, csak egyre nőtt. Megtanultam többek között az Angyalkommunikációt, Kristályterápiát, Reikit, Szellemgyógyászatot, Pszi-operációt, és elvégeztem a papi képzést is.

 Immár Magyarország egyik legnagyobb kisegyházának a felszentelt papnője vagyok.  Nagy sikereket érek el a gyógyításban, ami távban, telefonon keresztül is nagyon jól működik!

Nem tisztánlátó, nem tisztánhalló, vagy tisztánérző vagyok. Én tisztántudó vagyok, egyszerűen tudom milyenek az emberek, akik hozzám fordulnak, tudom hogyan, mivel kell segítenem nekik, de azt is tudom, amikor hiába teszek meg mindent, ha ő nem akarja a változást. Hogy hogyan alakult ez ki? Sehogy. Mindig is ilyen voltam.

A felhasználók hozzászólásai (1)

gyöngyi a 22.02.2015

köszönöm. hogy irhatok önnek.szeretném hairna rolam valamit.gyöngyi1962.10.16.

Hagyj hozzászólást

*