Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szem1

Hogyan működik a szemmel verés?

Dátum: 15.04.2015

,,A negatív energia a kulcslyukon is átfér” – nyilatkozta egyszer Samuel Hays neves asztrológus és ezoterikus szakember. A kijelentés lényege, hogy nem tudunk bezárkózni, elbújni a negatív hatások elől, mert azok sajnos mindenhol utolérnek bennünket.

Ha szeretnél védekezni a negatív energiák ellen, akkor kattints IDE!

A leghétköznapibb negatív energiát, amely perceken belül kifejti a hatását, és szinte  semmilyen szaktudást nem igényel, szemmel verésnek hívják. Más szóval megigézni, megbabonázni valakit egy pillanat műve és sajnos ez az egyik legerősebb és legnehezebben felfedezhető és eltávolítható energia.
A szem a lélek tükre, szokták mondani,  de valójában nem csak  tükör, hanem fegyver is. Egy tekintet lehet beszédes, huncut, nevető, szomorú, de lehet gonosz is. A gonosz tekintet az, amitől tartani kell.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Sokszor saját magunk vagyunk a gondjaink okozói! Kattints IDE és tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg a blkokkoktól!

Hogyan védekezzünk, ha valaki szándékosan, szemmel veréssel próbál ártani?
Ha azt érezed, valaki bámul, azonnal meg kell keresni, hogy ki az, és ha kizárható a flörtölési szándék, akkor határozottan nézz a szemébe az illetőnek. Álld a tekintetét és közben képzeld el, hogy egy téglafal épül körülötted. Lásd, ahogy egyre magasabb a fal, és eltakar téged. Ezt a falat akkor is építsd fel gondolatban, ha a téged néző személy elkapja a tekintetét. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy hatástalanítsd a támadást.
Sajnos a tettenérés a legritkább esetekben fordul elő, többnyire a szemmel verés áldozata észre sem veszi, hogy őt megigézték, ezért nem is védekezik ellene.
Az óvatosabbak úgy próbálják kivédeni a negatív hatásokat, hogy piros színű cérnát kötnek a csuklójukra, amelytől védelmet remélnek. A piros szín valóban segít megszűrni ezeket a negatív energiákat, de igazi védelmi karkötő elkészítéséhez szakemberre van szükség.

negatív energia, átok, rosszakaró, rontás, szemmel verés

Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy semmilyen negatív energia nem kerülhet rád, akkor telefonálj a 0690633991-es számra (485 ft/perc) és kérdezd meg, hogyan készíthetsz magadnak védelmi karkötőt. Természetesen azt is megtudhatod, hogy van-e rajtad rontás vagy átok, és ha igen, kitől származik.
Kiváló tudású kollégáink gyorsan és hatékonyan távolítják el az esetleges blokkokat az életedből, szabad utat engedve a pénz, a bőség és jólét áramlásának.

Megkaphatod mindezt külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

Hagyj hozzászólást

*