Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan nyaralnak a csillagjegyek?

Hogyan nyaralnak a csillagjegyek?

Dátum: 12.07.2013

A legtöbben már megtervezték az idei nyaralást, sokan már el is utaztak. Mindegy hogy messzi tájakat vagy a Balatont látogatja meg az idén, a nyaraláson mindenki szeret kikapcsolódni! Nézze meg hogy milyen programot részesítenek előnyben a csillagjegyek képviselői:

 

Kos – A kosok nem képesek egy helyben ülni. Mindig szükségük van a mozgásra és az új dolgok felfedezésére. Kedveli az extrém sportokat és az új helyeket.

Bika – A bika kedvence a nyaraláson is az új gasztronómiai csodák felderítése. Szeret megismerkedni új kultúrákkal, így a messzi tájakon töltött nyaralás az ideális a száméra. Ha erre nincs lehetősége, a szabadidejét mindenképpen a természetben tölti.

Ikrek – A változatosság az első feltétel, a nyaralás ideje alatt is. Új sportok, új helyek, új zenék és minden ami belefér. Csak minél több ember legyen körülötte. Az sem kizárt hogy kétszer is elutazik ezen a nyáron.

Rák – A rák az egyetlen csillagjegy, akit az sem zavar ha otthon tölti el a vakációt. Mivel az otthon és a család a legfontosabb a számára, mindenképpen a családtagokkal megy nyaralni, ha mégis elutazik. Ekkor otthonos és kényelmes szállás után néz.

Oroszlán – Mivel kedveli a luxust, a nyaralás során is olyan helyre vágyik ahol majd kényeztetik. Lustálkodni szeret a leginkább, a tengerpartot pedig egyszerűen imádja. Ez az ideális nyaralás a számára, főleg ha a figyelem központjában lehet a strandon.

Szűz – A szűz csillagjegy esetében, egy biztos – már hónapok óta tudja hogy, hová, mikor és kivel megy nyaralni. Ő a tipikus turista aki minden szeretne látni. Az útvonalat már rég tudja és a programokat is megszervezte.

Mérleg – Náluk a legfontosabb, hogy a vakáció ne legyen megerőltető. Nem szeretik a nyüzsgő városokat, a meleget és a hosszú túrákat. Sok pihenés, egy kis beszélgetés és romantika, ez az álom vakáció a mérleg számára.

Skorpió – Mivel a skorpiónak nincs szüksége túlságosan a pihenésre, hiszen neki egy nap alatt is sikerül regenerálódnia, nem is szereti a nyaralás szervezését és az azzal járó stresszt. Ha valaki mégis elhívja, szívesen igent mond, csak legyen élményekkel teli utazás.

Nyilas – A nyilas a horoszkópban a legnagyobb utazó. Minél messzebb annál jobb, egyszerűen imádja a kalandokat és a messzi tájakat, kultúrákat. Ezek az élmények az egész évre képesek feltölteni energiával. A hosszú és tartalmas utazások a kedvencei.

Bak . a bak munkamániás, mindig a cél felé halad, így nem nagy figyelmet fordít a nyaralásra és a pihenésre. A természet viszont lenyűgözi, így mindenképpen ott kapcsolódik ki, ha megengedi magának. Ilyenkor olyan túrát szervez amiben kihívást is lát, az is lehetséges hogy egyedül indul el.

Vízöntő – Mindig eldugott vagy még nem felfedezett helyekre vágyik. Ily módon is szeret kitűnni a tömegből. Vele már az utazás sem megszokott, lehetséges hogy stoppol a kiválasztott úti célig. Kevesen tudják ebben követni.

Halak – A halak, oda mennek ahová viszik. Leginkább a vízparton szeretnek nyaralni, hiszen ez a természetükben van. A nyaralás alatt is álmodozik és pihen. Ehhez pedig csendre van szüksége a leginkább.

Hagyj hozzászólást

*