Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Zayra

Hogyan segítek mint tanácsadó? Zayra

Dátum: 18.09.2014

Ügyfeleim élete sokszor bonyolult, van, amikor kisebb a probléma, van, amikor megoldhatatlannak látszik. Ennek ellenére még ilyenkor is tudok segíteni, mint például annak a férfi telefonálómnak, aki szilveszterkor telefonált.

Mindent rendben is láttam nála, munka és anyagiak terén. Leginkább ez érdekelte, mert augusztusban nősülni akart, mindent előkészítettek, már a helyszín is le volt foglalva.

 

 

Amikor Isten végez, az ember akárhogy tervezhet!

Bizony itt azonban kénytelen voltam felvilágosítani, hogy esküvő nem lesz, csak szakítás, mert a lány nem áll készen. Gondolhatják, szinte rám csapta a telefont, de már júniusban visszahívott, hogy igazam volt szilveszterkor, mert közben szakítottak…

meghiúsult esküvő, segítség, mit tegyek, szakítás, tanácsadás

Szépen lassan rendbe hoztuk a sérült lelkét, időközben egy betegséggel is meg kellett birkóznia, de annak láttam a pozitív végkimenetelét, tehát aggodalomra nem volt semmi ok.

Több technikát is alkalmaztam és természetesen Péter is dolgozott a kiadott feladatokon. Kb. 8 hónapot követően újra találkozott álmai asszonyával, akivel össze is házasodott és mára két gyermek boldog édesapja, és a feleség az a lány, akivel néhány évvel ezelőtt szakítottak a lagzi előtt.

 

 Önnek is segítek meglátni az igazságot hogy semmi ne érje váratlanul!

Zayra, 557 kód, jósnő, ezotéria, kártya jóslás

 

 

Azok a fránya energiák!

Egy hölgy, Fruzsi többször is telefonált, hogy nagyon fáradtnak érzi magát, ő nem érti ezt az egészet, nem szeret otthon lenni, pedig korábban nagyon jól érezte magát az otthonában. Nézem a lakást és mit látok? A hálószobájába betelepedett egy idegen szellem (entitás), aki annyira lusta volt, hogy egy centiméteres megmozdulás is nehezére esett.

Fruzsi energiáit nagyon kedvelte, harmonikusnak érezte, ártani nem akart, de éppen elég, hogy valaki/valami leszívja az életenergiáját az embernek. Elmondtam Fruzsinak, hogyan tudja a lakásból kirakni „Szörnyillát” (mi így neveztük el a kis lényt). Többszöri tisztítást kellett végeznünk, mert a kis szörnyecske csak egyik szobából a másikba ment át, és elbújt az egyik sarokban, mert azt gondolta, hogy nem veszem észre…

Három nap után távozott, most az utcán ül, és nem tudja, hogy mit tegyen… De ez már nem a mi gondunk, mert Fruzsi újra energikus és szeret az otthonában lenni.

 

 

Az angyalok léteznek?

Erre nagyon egyértelműen igennel felelek, hiszen én látom a sajátjaimat és kommunikálok is velük. Azt figyeltem meg, hogyha nem kapnak tőlem feladatokat, akkor hajlamosak szétszóródni és bohóckodni, vihognak rajtam, holott szerintem az lenne a dolguk, hogy utat mutassanak és megvédjenek a rossztól.

Egyik nap éppen látom az egyiküket, hogy mögöttem kacsázik, mondom neki: „Neked nem előttem kellene menned, hogy megvédj?” Egyből elém ugrott, és azóta előttem megy, néha persze figyelmeztetnem kell, mert ha napokig nem nézek rájuk, bizony megint játékra adják a fejüket. Amikor kérdezek tőlük, akkor szépen sorba rendezik magukat és figyelnek.

Amikor először láttam őket így, kis manóknak tűntek, de mivel észlelték, mit gondolok, rögtön megmutatták, hogy milyen hatalmasak egyébként, csak akkor a szobába nem férnének be, ha mind így mutatnánk meg magukat. Gyakran „dolgoztatom” őket és mindent teljesítenek egy-két napon belül, amit meg is kell nekik köszönni.

angyalkommunikáció, ki a védőangyalom, védőangyal, látnok

Én közvetlen anyagi dolgokat nem kérek tőlük, mert nem kérhetek, de ügyes-bajos dolgaim nagyon jól rendezik, és amikor tanácsra van szükségem a saját életemben, azt is megkapom. Persze nem mindig tetszik, amit mutatnak, de igazuk szokott lenni, ezt én is kénytelen vagyok belátni.

Angyalai mindenkinek vannak, akik arra várnak, hogy kommunikáljanak velük, mert maguktól nem avatkozhatnak be csak életveszély esetén. Sok sikert az angyalokhoz, kérje meg őket először kisebb dolgokra, aztán fokozatosan lehet emelni a kérések fajsúlyát.

Zayra, 557 kód, jósnő, ezotéria, kártya jóslás

Önnek is nyitva áll a lehetőség, hogy segítséget kérjen angyalaitól! Keressen bizalommal

a 06 90 633 991-es számon (485,-/p) az 557-es kódon és segítek felvenni velük a kapcsolatot!

Hagyj hozzászólást

*