Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

xalen_asztroshow

Hogyan segítettem az embereken mint tanácsadó?

Dátum: 21.08.2014

Meglehetősen hosszú ideje foglalkozom mások segítésével. A munkám minden perce számomra is kihívás, mert a lehető legjobb eredményt akarom mindig kihozni belőle. A számtalan pozitív visszajelzés, a visszatérő megelégedett ügyfelek, akik már lassan sokkal inkább baráti minőségben vannak  jelen az életemben jelzik, hogy helyes az út, amin járok.

Munkám során a legfontosabb az együttműködés, az interaktív társalgás, mert ezzel nemcsak feltérképezem a másik lehetőségeit, hanem számára is egyértelműsítem, hogy milyen módszerek, eszközök állnak a rendelkezésére ahhoz, hogy célját a legrövidebb és leghatékonyabb módon érje el.

Akik követik tanácsaimat, napról napra változik az életük pozitív irányba.

Számtalan tanult vagy spirituális segítők által spontán támogatott technika segíti a közös munkánkat, melynek eredménye a megelégedettség.

 • karma terápia, előző életek lenyomatainak megértése, üzenete, feloldása a hétköznapi élet területein
 • atlantiszi mágia , mely elsősorban energetikai segítség és védelem formájában fejti ki hatását
 • érzelmi mágnes, melynek segítségével szinte minden megvalósítható, amit a tudatunk képes befogadni
 • egészség kód, mely feltárja a betegségek lelki eredetét, és segítségével a test lélek szellem egységének a harmóniája egymásra talál
 • életút reflektor, mely segít a célra fókuszálni, és eltávolítani az akadályokat az útból


Természetesen fenti lista a teljesség igénye nélkül íródott, hisz számtalan sikeres technikát, eljárást említhetnék még meg, de a hely és idő rövidsége nem ad erre lehetőséget.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Problémák, amikben eddig a legtöbb segítséget nyújtottam:

 • az életminőség megváltoztatása,
 • a vágyak, célok elérése,
 • párkapcsolati kérdések rendezése,
 • érzelmi blokkok oldása,
 • átok, rontás negatív energiáinak eltávolítása,
 • öngyógyítási folyamatok beindítása (aura, csakra tisztítása, karmikus „tartozások” foldása),
 • pénzteremtő energiák áramoltatása

Sikertörténet:

Nagyon nehéz kiragadni belőlük néhányat, mert mindegyik az a maga nemében, amikor az ember eléri a kívánt cél és egy boldog kiegyensúlyozott élet a jutalom.

Amit igazán sikernek jelölök meg az a „koldus öngyilkos” esete. Az utolsó pénzén feltöltötte a mobilját, hogy elköszönjön a világtól, hogy valaki emlékezzen talán még rá, arra,hogy már ő nem lesz többet közöttünk. Soha nem éreztem addig a spirituális világ ilyen nagyfokú erejét, küzdelmét ezért az emberért. Azt mondta, ha jól számol, van 7 perce a kártyán, és mást nem akar, csak hallgassam  meg.  Azt tettem, csak hallgattam, és éreztem az erőket, amik felé irányultak. Figyeltem az órát, eltelt a 7. perc is. Soha nem kívántam ennyire, hogy történjen csoda. Ahogy beszélt az ember láttam az életét leperegni kockáról kockára, és éreztem, hogy nem lett itt vége.

Mikor legközelebb ránéztem az órára 1:47 percet mutatott, és az energiák hihetetlen módon, mint valami lézer irányultak a vonal másik végén beszélő emberre. Tudtam, hogy a szolgáltató megszakítja a hívást 2 óra után. Akkor csak arra fókuszáltam, hogy mindez ne történjen meg. Több mint 6 órát beszélgettünk az élet dolgairól, miközben a spirituális világ energiája rajtam keresztül hatott rá. Aztán egyszer megszakadt a vonal. Nem tudtam mi lesz a választása, de továbbra is éreztem az energiákat felé áramolni. Talán ez volt az addigi munkám legnehezebb napja. Másnap jelentkezett, igaz csak 3 percre volt elegendő pénze, de azután napról napra hívott egy-egy perce. Akkor már beszéltünk arról, hogy mik a céljai, miben látná a jövőt. Emlékszem volt olyan eset, amikor azt mondta: Xalen, most többet tudunk beszélni, kaptam is egy kis pénzt. Volt olyan is, hogy azt mondta most a kenyér pénzt beszéli le velem.

Egy éven át szinte minden nap hívott. Ma egy jól menő vállalkozást vezet, de sokszor felhív, hogy elmondja minden rendben. Azóta is minden fontos döntését megbeszéli velem, és soha nem felejti el honnan jutott el idáig. Segíti azokat egy alapítvány üzemeltetésével, akik hasonlóan nehéz helyzetben vannak, mint ő annak idején.

Miért pont ezt az esetet emeltem ki a számos többi közül?

Mert ez adta meg nekem a hitet abban, hogy semmi sem lehetetlen, és nem vagyunk magunkra hagyva a bajban.

A sikertörténetek könyveket töltenének meg, ha lenne időm megírni, azonban a nap sajnos csak 24 órából áll, és a szó szaporítása helyett minden percében segítek inkább. Önnek is.

 

Üdvözlettel: Xalen 453-as kód

 

Ne tétovázzon tovább, eljött a változás ideje! Segítség nélkül nagyon nehéz, ezért tanácsadóink őszinte beszéddel, pártatlan rálátással várják a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) éjjel-nappal.

Mert Ön is megérdemli a boldogságot!

 

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés

Hagyj hozzászólást

*