Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

virag_389

Virág: Hogyan segítettem az embereken mint tanácsadó?

Dátum: 15.03.2015

1.Mikor kezdett el foglalkozni a jóslással ?

Az ezotériához igazán közel gyermekkoromban kerültem, amikor is különböző és érdekes dolgokat kezdtem tapasztalni, megérezni. Ekkor nagymamám szárnyai alá vett és tanította meg a kártyaolvasást, és segített értelmezni a megérzéseimet és látomásaimat. Ezután már egyedül is felismertem a jeleket és olvastam kártyából. Körülbelül tíz éve folyamatosan foglalkozom a jóslással és tölti ki mindennapjaim.

 

2. tanulta vagy veleszületett ez a tehetség ?

Velem született tehetségként értelmezem ezen képességem, de az nem elhanyagolható ahhoz, hogy értelmezni tudjuk a kártya és a jelenések üzenetét mindenképpen tanulást is igényel ez a szakma!

3. Ha veleszületett akkor mikor és , hogy vette észre?

Eleinte kevésszer, majd egyre többször villantak be olyan képek előttem, amelyeket először nem tudtam hová tenni, majd drága nagymamám világított rá arra, hogy bizony én is megörököltem ezen különleges tehetséget!

4. Ha veleszületett akkor:  gyerek korában észre vette-e? és ha igen akkor hogyan ?

Igen, gyermekkoromban vettem észre. A képek amelyeket láttam mindig bizonyos történeteket, mondhatni „rövid filmeket„ mutattak be! Először csak a közeli hozzátartozóimmal kapcsolatosan, később már ez kiterjedt azokra, akik hozzám fordultak, segítségemet kérték.

Virág, kód 389, tisztánlátó, angyalkommunikáció, angyalok, mágus

5. Családja mit szól, hogy ilyen nem minden napi érzékei vannak és , hogy ezzel foglalkozik ? 

A családom teljes mértékben elfogadja, sőt büszkeséggel tölti el őket a tudat, hogy ilyen különleges képességet kaptam az Égiektől!

6. Volt-e valami nagyon különleges esete ?

Igen, többször is felismertem és érzékeltem olyan egészségügyi problémákat, amelyeket még az orvosok sem diagnosztizáltak ügyfeleimnél, mert annyira korai szakaszban voltak. Viszont így már célzott vizsgálatokkal, sok esetben a korai felismerésnek köszönhetően hamarosan a gyógyulás útjára léptek, akik hozzám fordultak!

7. Milyen hívót vagy ügyfelet szeret ?

Minden hívót kedvelek, hiszen megérzéseimmel és rálátásommal mindenképpen tudok nekik segíteni, valamint úgy érzem jó irányba terelem őket az adott területen, amellyel hozzám fordul!

8.  Családja szokta-e megkérni, hogy nézzen bele a jövőjükbe és adjon tanácsot? 

Eleinte igen, ma már csak akkor ha valamilyen nagy probléma adódik! Sokszor tudtukon kívül is rá rá nézek mit mutatnak a lapok az életútjukkal kapcsolatosan, és természetesen ha negatív tényezőket fedezek fel, figyelmeztetem őket a bajra!

9. Mi a szerencseszáma ?

A szerencseszámom a 12-es , amely egész életemen keresztül mindig segítségemre volt!

10. Legemlékezetesebb siker story vagy story-k.

Úgy gondolom, hogy minden történet és élethelyzet amely jóra fordul, az már önmagában sikertörténet. Hiszen annak akinek segítek megváltoztatom az életét. Persze voltak kisebb nagyobb nyeremények az adott szerencseszámaim által, illetve korai betegségfelismerés is.

 

 

 

Hagyj hozzászólást

*