Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Anyagi biztonságot szeretnél? Hívd MOST szakembereinket, és vonzd be a gazdagságot! 06 90 633 991 - 485 ft/p!

Hogyan szerezzek pénz mágia segítségével

Dátum: 10.09.2014

A pénz, illetve a bőség- és szerencse mágia, egy idősek az emberiséggel, hiszen még a mamut vadászatra induló törzsi vadászt is felkente a sámán, illetve elvégezte neki azon rituálékat, amihez a szerencsés vadászatra szüksége volt. Az ilyen típusú mágia nagyon gyakran működött, hiszen vadász is volt, mamut is volt, tehát csak a szerencse kellett ahhoz, hogy a mágia célt tudjon érni. Ha így nézzük, a szerencsét nem is olyan nehéz elérni.

Szeretné tudni, mely számok hoznak Önnek szerencsét ebben az évben? Akkor kattintson IDE!

 

A mágia segít nekünk, de azt tudnunk kell, hogy nem mindegy mi a célunk, hiszen ha valaki horgászszerencsét kér tőlünk, vagy végez el siker rituálét, az minden bizonnyal működni fog, de ha a lottó ötöst akarja meg nyerni, már kevésbé lesz sikeres. Ennek is megvan az oka, hiszen lottó ötös egy van, azaz egy számsor, amely öt számból áll. Létezik mágia, ami ezt tökéletesen bevonzza, de annak az ára is éppen akkora, mint maga a nyeremény.

A lottó mágia, többnyire az égiek segítségét kéri, ami azért hoz kisebb olykor nagyobb nyereményeket is. Ha viszont biztosra akarunk menni, a siker-, vagy a bőségmágiát olyan területre kell kérni, ahol több a lehetőség, legalább annyi, mint a jégkorszaki mamut a vadásznak, aki azért csak találhatott mamutot, hiszen nem egyetlen példány élt a kontinensen.

ITT megosztunk Önnel néhány pénzbevonzó praktikát, egyenesen az ősi kínaiak módszerével, ami valóban hatásos!

 

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint, tartja a mondás, és ez nagyon sok esetben, sőt, a legtöbb esetben igaz is. Tehát térjünk vissza a mamutvadászhoz, akit felkent a sámán. Neki az volt dolga, itt kellett a szerencse, így született meg a szerencsemágia, lottóról sohasem hallottak még abban az időben. Ezért a felkenés, az áldás, vagy alap szerencserituálé, abban segít minket, hogy sikeresek legyünk a munkában, illetve bizonyos időpontokban, bele tudjunk nyúlni, azaz egy jó sorjegyet el tudjunk venni, már ha az van éppen a közelünkben.

pénzügyi jóslás, bőségrituálé, pénzteremtő mágia

Eredetileg, lenne egy etikai sorrend, amit sajnos nagyon sokan nem tartanak, hogy kinek milyen típusú mágiát végezzünk el. Igazából a konkrét szerencsemágiára az idősebb korosztálynak van szüksége, akik már nem akarnak sikeresek lenni szakmájukban, mert átdolgozták az életüket. Számukra az egyetlen lehetőség az, ha nyernek valamit. Azok viszont, akik munkaképesek, akik tettrekeszek, nekik más típusú mágiára van szükség, hiszen életükben a szerencse siker formájában is meg tud mutatkozni. Számukra még létezik a fentebb említett „mamut”, hiszen munka, ha nem is sok, nem is olyan, amilyet szeretnénk, az ügyesebbeknek, vagy akinek elvégeznek egy szerencsemágiát, még akad.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Nem egy ügyfelünk lett így munkavezető, került előtérbe és növelte meg a keresetét, illetve ez az oka annak is, hogy nagyon sok sikeres vállalkozó folyamodik hozzánk, vagy végez el magának kisebb-nagyobb rituálékat, amelyek sikere mögött vannak jelen. A siker kulcsa nem a mágia, de jó ha van, hiszen riválisaink élnek vele, ebben biztosak lehetnek. Talán ez az oka annak, hogy napjainkban alig van olyan nagyobb nyeremény, vagy csúcskarrier, ahol ne játszana szerepet a mágia.

Ha megnézzük azt, amikor a pénzemberek a világ sorsáról tartanak konferenciát, észrevehetjük, hogy takarva ugyan, de furcsa ékszereket viselnek magukon a vezető pénzügyi emberek és politikusok. Nem egy pénz vagy siker talizmán villan ki, amelyen fel lehet ismerni az okkult szimbólumokat.

pénzmágia, bőségrituálé, gazdagság

Jelenleg elmondható az, hogy siker mágiával nem biztos, hogy nyerni fog, de ha nyerni akar, akkor jó ha kéri, mert feltétezhető az, hogy a nyertesek legalább nyolcvan százaléka, tehát tízből nyolc, ami óriási szám, alkalmazza ezt a módszert. Többféle mágia is létezik, sőt, inkább úgy írom, hogy több ezer fajta. Amit biztosan tudok, hogy azok, amelyek az Asztro Showban kerülnek bemutatásra, mind tesztelt és már sikeresnek bizonyult rituálék, ami nem egyszer hozott már óriási, megdöbbentő eredményt. A tanácsadók módszerei is eltérőek, de szinte kivétel nélkül, mindenkinek volt már olyan ügyfele, akinek sikerült elérni álmai nyereményét, vagy karrierjét. Esetenként eladta az eddig eladhatatlannak tűnő ingatlant, amitől már évek óta szeretett volna megszabadulni.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Mikor hív minket és anyagi gondjai vannak, segítsen tanácsadónknak felmérnie az Ön lehetőségeit, mert ha sikeres lehetne munkában, de csak a nyeremény érdekli, kevésbé lesz hatékony a rituálé, mintha kérne egy siker vagy bőség rituálét. A bőség rituáléról még tudni kell, hogy kiváló mezőgazdászoknak, komoly változásokat érnek el vele, hiszen a bő termés és jószágálomlány miatt született meg a mágia. Tehát nem mindegy, mit kér, mit szeretne elérni, illetve milyenek a lehetőségei. Ha viszont csak nyugdíjból él, akkor bátran kérje a szerencserituálét, mert az égiek számára hiteles lesz kérése, hiszen csak is a szerencse lehet az, ami megváltoztatja az életét!

Hívja Ágnest vagy Xalent a 0690 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p), kérje a rituálékat, ahogy azt teszik nagyon sokan hazánkban, hiszen tudják, így sokkal több esélyük van a változásra, mint nélküle!

Szakembereinket eléri külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

 

 

A felhasználók hozzászólásai (10)

Erzsébet a 23.11.2015

Az örökölt házat szeretném ha sikerülne minél hamarabb eladni.Ehhez kérnék segitséget.Köszönöm

  Asztro Show a 23.11.2015

  Kedves Erzsébet!
  Nem egy jósunk foglalkozik lakáseladás sürgetésével, ráadásul sikeresen! Keresse fel Virágot a 389-es kódon, 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), Ő segítségére lesz!

Katalin a 23.08.2015

Elveszítettem a munkámat, el kellett adni a lakásomat. A napi megélhetéshez és a hitel fizetéséhez kellene segítség, amit nem tudok törleszteni. Nagyon szépen kérem a segítséget és hálásan köszönöm!♥

  Asztro Show a 24.08.2015

  Kedves Katalin! Fontos hinnie abban, hogy lehet jobb, mindig. Ha egyedül nem tud kilábalni válságos helyzetéből, az ország legjobb szakemberei várják, hogy segíthessenek az anyagi biztonság elérésében a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), éjjel-nappal elérhetőek és várakozás nélkül. Ne féljen változtatni!

Mária a 06.08.2015

Én tőbbszőr kértem segítséget, azóta se jött össze semmi…

  Asztro Show a 30.09.2015

  Kedves Mária! Pozitív hozzáállás és gondolkodás a legfontosabb az életben! Ne csüggedjen, ha rögtön nem jött össze amit szeretett volna. Kérje Ágnes jósnő segítségét az Asztro Centerben, a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon, 313 kódon éri el.

Erzsébet a 22.10.2014

meélhetéshez kellene segitség és az adóság megfizetéséhet köszönöm

ágnes 64 éves a 20.10.2014

több horoszkópot olvastam de szerencse soha nem ért az életben teljes blokkolás? vajon mi az oka? több jósnő irt sok pénzbe került de eredmény,? soha

Asztro Show a 11.09.2014

Kedves Anikó!
Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, 340 a melléke: Pénzenergiával is foglalkozik. Kártyából is segíthet.
Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc).

Anikó a 10.09.2014

Nekem a megélhetéshez kellene szerencse. Az adósságaim kifizetéséhez,amit a befizetetlen csekkek jelentik.

Hagyj hozzászólást

*