Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

parkapcsolat

Hogyan szerezzem vissza a párom? Párkapcsolati mágia mesterfokon!

Dátum: 26.02.2015

Sajnos mostanában sok ügyfelemtől hallom, hogy párkapcsolata megromlott egy harmadik személy miatt, sőt, az is elég gyakori, hogy valaki egészen konkrétan elszerette a másik párját. Veled is megesett már az, hogy tudtad, párod szeret, szerelemmel, mégis a vágyait követi, szinte teljes személyiség változás közepette? Most elárulok néhány technikát a szerelmi mágiákról szóló titkos naplómból, hogy vissza tudd szerezni a párod, és újra érvényesülhessenek a valódi érzések!

A megújulás és állandóság mágiája:

 

Ahhoz, hogy visszaszerezd a párodat fontos, hogy erősíts a kisugárzásodon. A pszichológia szerint két dolog fontos igazán egy ember számára, az állandóság és a változatosság. Ugye milyen ellentétes dolgok ezek? De ez a szerelmi mágia pont erre épít. Egyrészt kell, hogy legyen rajtad valami új, változtasd meg a frizurád, vagy cseréld le a ruháid egy részét. Stílusod legyen minél kifejezőbb és egyénibb, hogy Téged jelentsen. Ha ez megvan, és a volt pároddal találkozol érezni fogja azt, hogy változtál, és ez már önmagában meg fogja lepni.

Persze a mágia nem csak ennyiből áll. Fontos, hogy legalább három alkalommal lásson Téged exed ebben a megújult állapotban, majd ezt követően kell adnod neki egy ajándékot. Ez az ajándék legyen valami személyes, ami régen tiéd volt, és amire ő emlékezhet, hogy látta rajtad vagy nálad. Ez fogja jelképezni az állandóságot, amire azért van szükség, hogy emlékeztesd, milyen meghittséget tudsz neki adni, ha melletted lesz.

szerelem, párkapcsolat, párkapcsolati elemzés, jóslás, szerelmi mágia

A mágia lezárása az ajándékozás után történik. Csak is telő Holdnál lehet ezt elvégezni, tehát érdemes úgy időzíteni. Három szál piros gyertyát kell kirakni kör alakba, s középre el kell helyezni párodról egy fényképet, vagy egy ismertető tárgyat, ami rá emlékeztet. Virágszirmokkal kell az egész gyertya háromszög köré egy kört hinteni balról jobbra. Majd pedig este 9 órakor a következőket kell mondanod: A megújulás és az állandóság jegyében teljes szívemből szeretlek Téged XY. Érezd azt, amit én érzek, fogadd el amit az égiek kettőnknek adtak, és légy Te is a szerelemünké!

Ha kész a rituálé, a gyertyákat lehet hagyni leégni, de nem feltétlenül szükséges. Lehet azonban olyat csinálni, hogy mielőtt eloltanád őket, egy tarot kártyából három lapot felhúzol, ami megmutatja, hogy a mágia sikeres volt-e vagy sem. Erre megkérhetsz egy szakembert is, ha nincs otthon ilyen kártyád, vagy nem tudod megfelelően értelmezni a lapokat.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

A mágia ára

 

Mindenféle mágiának vannak hátulütői, én csak úgy szoktam nevezni, hogy minden mágiának megvan a maga ára. Ezzel fontos tisztában lenni akkor, mikor belekezdünk, vagy ha nem akarod Te magad végezni, akkor érdemes megkérni egy olyan szakembert, aki már jártas ezekben a dolgokban, így csupán a szakember tarifáját kell kifizetned. Ez az egyszerűbb út, megmondom őszintén.

Ha mégis úgy döntesz, hogy Te magad akarod elvégezni a rituálét, akkor a következő tanácsokat feltétlenül fogadd meg:

Szólj egy szakembernek, hogy mágiát végzel, hogy kísérhessen, vagy védelmet tehessen rád arra az időre. A természetfelettivel való kapcsolatfelvétel ugyanis nem feltétlenül egyoldalú, tehát ilyenkor sokkal könnyebben ragadnak rád nem kívánatos szellem lények. A védelem ezért elengedhetetlen.

szerelem, szívek, szerelmi jóslás, mágia

A mágia működőképességét a koncentráció tisztasága mértéke jelzi. Tehát ahhoz, hogy a mágia hatásos legyen, meg kell tisztítanod az elméd, a szíved és a tested is. Nem szabad, hogy önzés vagy harag, de még az sem, hogy görcsös vágy legyen benned, miközben végzed. Sok mágus, köztük én magam is, ha mágiát végzek az ügyfeleimnek napokig nem eszem húst sem, hogy ne tapadjon lelkemre az állat elpusztítása miatt érzett bűntudat.

A végén pedig szembe kell nézni az igazsággal, tehát a mágia csak is akkor működhet, ha volt párod és közted valódi szerelem, és az érzések mélyen még mindig léteznek. A fehér mágia sosem fog befolyásolni vagy megkötni senkit, csak is a valódi érzéseket erősíti fel, így attól nem kell tartanod, hogy karmád esetlegesen sérülni fog emiatt.

Tehát, ha biztosra szeretnél menni, akkor keresd fel Nerot vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és elvégzik Neked ezt a mágiát! Külföldről is megkérheted őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

lájkolj minket, asztro show, cikk

 

Hagyj hozzászólást

*