Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan találkoztam az angyalommal- Igaz történetek!

Hogyan találkoztam az angyalommal? Igaz történetek!

Dátum: 18.07.2014

Nagyon sok ember mesélt már arról, hogy mikor és milyen körülmények között találkozott az angyalával. Most elmesélek Önöknek néhány személyes élményt és néhány, a hozzám fordulók által megélt eseményt is.

 

Mindenkinek van angyalszáma! A Tiéd vajon mi? Kattints IDE és tudd meg!

 

Nagy szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe ezeket az igaz történeteket, amelyek segíthetnek abban, hogy bárki könnyebben észrevegye az angyali jelenlétet, segítséget az életében. Természetesen, ha hívnak minket, akkor az ASZTRO CENTER munkatársai nagyon hatékony segítséget tudnak adni az angyalokkal való kommunikáció terén és az angyali üzenetek átadásában is.

Forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz a 0690 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p)!

 angyal, angyali látomás, találkozás angyallal

Amikor a tanfolyamaimon a tanítványaimnak elmondom az én “első” találkozásomat az őrangyalommal, akkor azt is mindig elmondom, hogy én szerencsés vagyok hiszen gyerekkorom óta látom, hallom, érzékelem az angyalokat.

 

Az angyalok már sok életet mentettek meg.

Ami viszont az első és nagyon konkrét tudatos emlékem az a következő:

13 éves koromban az hazafelé mentem villamossal az iskolából. A táskám, ami egy sporttáska volt, és mivel az akkori tini divat úgy diktálta, fél kézzel tartva, a vállamon hanyagul átvetve közlekedtem vele. MINDIG!  Nagyon fontos tényleg azt tudni, hogy soha sehogy másképpen nem vittem a táskát, de nem csak én, hanem a fiatalok többsége is így közlekedett az iskolatáskájával.

Tehát, megyek a villamoson hazafelé  és már abba a megállóba érkeztem, ahol le kellett volna szállnom. Ekkor egy határozott, de halk hangot hallottam, és egyidejűleg egy kicsi lökést éreztem a bal vállamon ahol a táska volt, “először a táskát” mondta a hang. Nem is nagyon volt sem időm se eszem ahhoz, hogy gondolkodjam, hiszen nyílt az ajtó és én már raktam is ki az iskolatáskát amit egy autós aki nem állt meg a villamosmegállónál elsodort. Ha akkor én lépek le először , engem ütött volna el. Így csak a táskát tépte ki a kezemből , azon kívül, hogy megijedtem semmi baj nem történt. 

 

Rögtön hálával gondoltam arra az angyalra, aki megmentette az életemet. 

Azóta természetesen nagyon sokszor találkoztam már velük és rengeteg segítséget kaptam tőlük.

Ágnes jósnő kód 313 jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Most néhány nem személyes történet:

 

Már nagyon sokszor tapasztaltam az angyalok jelenlétét. Én minden nap kérem és kapom a segítségüket.
Egy oviban dolgozok, 3 éves mini csoportosokkal vagyok,mint dajka néni. A pihenő időre már annyira fáradtak,hogy csak nagyon nehezen tudnak elaludni. Ezért olyankor mindig kérem az angyalokat,hogy segítsenek nekem az altatásban. Kérem, hogy mind a 22 gyerkőc arcát simogassák meg és szórjanak “álomport”. Amióta ezt teszem nem szokott gondot okozni az altatás! Van olyan fiúcska is akinek magatartási problémái vannak és bizony az angyali segítség nála is bevált módszer lett. Persze nem mindenkinek mondtam el,hogy mivel tudom megnyugtatni ,de nem is fontos, csak az nálam alszik el pillanatok alatt! 

A hétköznapi életben is kapom a segítséget, amikor csak kérem! Mindenkinek segítenek, csak kérni kell! 

 Aurethiel jós, kód 530 jós, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, gyógyító

Az első: 1980-ban történt éppen készültem a polgári esküvőmre, amikor megszólalt egy (inkább férfi ) hang a jobb fülemnél és azt mondta “Miért mész hozzá ehhez az emberhez? Nem Ő lesz a végleges társad” Meglepődve körül néztem és gondolatban azt válaszoltam, hogy már pedig én soha nem fogok elválni a gyerekeim apjától. Ezzel szemben 1991-ben a férjem elhunyt.

A második: 1987-ben történt (akkoriban Erdélyben laktunk és nem lehetett kenyeret kapni) munkahelyemről elkéredzkedtem, hogy megvegyem a családnak a kenyeret,mindig, ahogy egy pékséghez értem sorban álltam és előttem elfogyott a kenyér. Végül is beletörődtem és azt mondtam magamnak, hogy jó akkor főzök puliszkát (kukorica dara), csak nem halunk éhen! Ahogy mentem haza fele, csüngő fejjel magam elé bámulva, megszólalt ugyanaz a hang: “Menj át a másik oldalra” felkaptam a fejem és megkérdeztem magamban, hogy miért menjek én a másik oldalra? Ezzel egyidejűleg át néztem az út másik oldalára, ott egy öreg néni egy nagy zsákot cipelt, gondoltam biztos azért, hogy segítsek neki. Oda mentem hozzá és megkérdeztem: Segíthetek? Erre Ő boldogan mondta, hogy igen. (gondolom imádkozott egy kis segítségért). Majd amikor a közös út végéhez értünk, megkérdezte hogyan tudná meghálálni? Mivel útközben kiderült, hogy a zsák tele van kenyérrel, azt válaszoltam: “ha adna egy kenyeret kifizetném”. Kifizettem a kenyeret és örömmel mondom, hogy azóta soha nem fordult elő, hogy kenyér hiányban szenvedtünk volna!

 

 

A harmadik: Középiskolás koromban kiránduláson vettem részt Siklós várában. Nagyon szép idő volt, jó hangulatban telt a napunk. Egyik osztálytársam elővette a fényképezőgépét, hogy megörökítse ezt a napot. A várfalra állította fel egyenként azokat az osztálytársait, akiket kedvelt. Soha nem szerettem, amikor fényképeztek, nagyon kevés kép készült rólam, de akkor valamiért én is felálltam. Ha már jártál ott, tudod mennyire széles, és mögötte mély árok van, ez után kaptam az információkat, hogy így, meg úgy álljak, lépjek kissé hátra. Amikor felemeltem a lábam, hogy hátralépjek, egy meleg, lüktető kezet éreztem a hátam mögött. Amikor kissé hátranéztem, megláttam a mély árkot. Megállt bennem az ütő, mert senki nem állt mögöttem, de még a közelemben sem. Akkor még nem is jutott el a tudatomig, hogy mi, vagy ki állított meg. De megállított az biztos.

 angyal, angyali látomás, angyali segítség

A negyedik: Autóval haladtam egy forgalmas kereszteződés felé, ahol lámpák szabályozták a közlekedést. 100m- re a lámpáktól hangokat hallottam. A nevemen szólítottak. Egyedül voltam, a rádió nem szólt. A következőket mondták a fülembe: „ Viki, veled vagyunk. Balesetet fogsz szenvedni. Semmi baj nem lesz! Vigyázunk rád” Fel sem fogtam hirtelen. Beértem a kereszteződésbe és bummmmm! Egy nő áthajtott a piroson és oldalba kapta az autómat. Első gondolatom az volt, hogy nem hiszem el, hogy megtörtént. Aztán természetesen már azzal foglalkoztam, hogy velem mi van és a másik autóban ülővel. Őt megütötte a légzsák, de nem lett komoly baja. Soha nem felejtem azokat a lágy és szeretetteljes hangokat, amiket akkor hallottam. 

angyal, angyali üzenet, angyali hang, angyali látomás 

 

Ezekből az esetekből is világosan látszik, hogy milyen, gyors és hatékony segítséget adnak nekünk az angyalok, ha csak egy kicsit is figyelünk rájuk. Az angyalok egyébként nem avatkozhatnak bele a mi életünkbe, csak ha kérjük erre őket, ez alól az egyetlen kivétel a közvetlen életveszély. Ilyenkor személyes őrangyalunk rögtön közbe lép. 

Neked is szükséged van az angyalod segítségére, mert úgy érzed, az élet bizonyos területein elakadtál, és nem tudod, hogyan is lábalj ki ebből a válságos helyzetből? A segítség ott van melletted, csak tudnod kell megszólítani! Fordulj bizalommal angyalodhoz, mert segíteni fog, szakembereink elmondják, hogyan kérd a segítségét és átadják Neked az üzenetét, ami talán sorsfordító jelelgű is lehet! Ne késlekedj, hívd Tündér Lilit vagy Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akár külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (2)

erzsébet a 08.08.2015

én is nagyon szertném,ha angyali segitség kérést tudnám alkalmazni mert bizony szűkségem lenne rá

    Asztro Show a 11.08.2015

    Kedves Erzsébet! Az angyalokhoz bármikor fordulhat, de fontos, hogy tudja, hogyan és miben kérheti a segítségüket. Ha felkeresi Xalen jósnőt a 453-as kódról, 06 90 603 411-es számon (381 Ft/perc), elmondja Önnek ezeket a fontos információkat, utána pedig bármikor kérheti angyalát, hogy segítsen Önnek!

Hagyj hozzászólást

*