Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hogyan üzennek szeretteink a túlvilágról?

Hogyan üzennek szeretteink a túlvilágról?

Dátum: 22.02.2015

Az élet véges, ez tény. De van valami a halál után, egy másfajta létezés, melyben eltávozott szeretteink figyelhetnek minket, még itt maradottakat. Sokan szeretnének valamilyen apró jelet, üzenetet kapni a túlvilágról, míg más esetben az ott lévők próbálnák felvenni a kapcsolatot az élőkkel, hogy valamilyen fontos dolgot tudomására hozzanak. Létezik a túlvilági kommunikáció, erre rengeteg technika született már, melyekkel én magam is foglalkozom. Közvetítő vagyok, így tudom azt, hogy mennyi veszélyforrás létezik akkor, ha fel akarjuk venni valakivel a kapcsolatot Odaátról. Megosztok most néhány bevált technikát kedves olvasóimmal, de figyelemre intek mindenkit! Megfelelő óvintézkedés, vezető és tudás híján semmiképp se vágjon bele egyikbe se!

Még nem tudod, hogyan kérdezz eltávozott szeretteidtől? IDE kattintva megmutatjuk neked!

 

Üzenetek megérzés alapján

A megérzések uralása egyértelműen médiumi dolog. Ahhoz, hogy megtudja, mit üzennek Önnek a túlvilágról tehát egy olyan médiumra van szüksége, aki képes Önre és szerettére ráhangolódni. Csak is tapasztalt médium vagy tisztánérző képes erre a veszélyes dologra, mert kisebb baj az, ha esetleg a megérzések nem valósak, mint az, ha az üzenet nem attól érkezik, mint akitől vártuk. Sokan vannak a köztes létben, ahol leginkább másra sem vágynak csak is törődésre, egy kis földi fényre. Ahhoz, hogy szeretteitől kapjon üzenetet tehát a legfontosabb a megfelelő koncentráció, így a médiumnak sikerül rátalálnia a keresett lélekre, megérzések útján pedig illatokat, képeket vagy szituációkat közvetítenek üzenetként. Ebből tudhatják azt mindketten, hogy megvan  az illető lélek. Maga a művelet gyakorta csak néhány perc, de ez attól is függ, hogy mennyire erősen akarja a lélek felvenni Önnel a kapcsolatot. A nem olyan rég eltávozott szeretteink esetében gyorsabb, máskor nehézkesebb lehet. Egyedül próbálkozni nem igazán lehetséges ezzel a technikával, mert közvetítő nélkül, és tapasztalt érzelem kontroll nélkül a dolog leggyakrabban kudarcba fullad. De egy percig se aggódjon, a vonalunkon több médiumi képességű kollégával dolgozom együtt, akiket a nap 24 órájában elérhet!

 

Nem csak szeretteink, más szellemek is lehetnek a lakásunkban. Tudd meg  ITT, hogy körülötted vannak-e!

 

Szellemkapu nyitása

Ez már egy sokkalta komolyabb mágikus művelet, melyet csak is tapasztalt mesterek végezhetnek el, akiknek oly erős az akaratuk, hogy képesek uralni és irányítani a szellemvilágot. Ez egy idézés, melyhez a pentagramma védelme és hét darab fehér, plusz hét darab fekete gyertya szükséges, védelemként pedig az egész helységet, mind a négy égtáj felé szentelt vízzel kell háromszor behinteni. Mindezt újholdkor, növő és fogyó holdkor, hogy az idézést pontban telihold éjjelén lehessen megkezdeni. A szellemkapu megnyitásához vezetőre van szükség, Ön otthon semmi esetre se próbálkozzon vele, mert ha egyszer a kapu megnyílt, akkor csak a mágus akarata tartja vissza a gonosz lelkek beáradását a hozzánk közel eső asztrál szférákba.

 

Ám ha van segítsége, tehát ha megvan a mester, aki megnyitja Önnek a szellemkaput, akkor az eltávozott lélek, mellyel fel akarta venni a kapcsolatot egészen konkrét üzeneteket tud közvetíteni Önnek a mesteren keresztül szólva, aki látja és hallja is, esetenként szerette lelkét. Ilyenkor kaphat olyan üzenetet is a túlvilágról, melyet Ön nem várt tudatosan, de szeretnék Odaátról, ha tisztában lenne vele.

 

Veszélyforrások

Bár már többször is felhívtam a figyelmet az esetleges veszélyforrásokra, de ha fel akarjuk venni a kapcsolatot a szellemekkel, akkor ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. A legjobb tehát, ha profira bízza a dolgot, és tárcsáz, mert nálunk csak mesterek dolgozhatnak. És ne feledje, lehet Ön még nem tudja, de én már érzem, hogy Önnek is fontos üzenete van, a lelkek elmondták nekem, mi várja a jövőben!

 

A lelkek utat mutatnak nekünk minden nehéz helyzetben, és segítenek a lehető legjobb utat választani. Üzenetéért keresse fel bátran kiváló kolléganőimet, Tündér Lilit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiket elér külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!


A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 01.10.2015

Kedves Katalin! Mindenkinek van üzenet a túlvilágról, hisz szeretteink onnan is vigyáznak Ránk! Minden kérdésére pontos választ fognak Önnek adni a jósaink. Kérem, hívja az Asztro Centert a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon és kérje Ágnes jósnőt, a 313-as kódról.

Katalin a 26.05.2015

Érzem, hogy van üzenet a számomra a túlvilágról, de nem tudom felvenni a kapcsolatot szeretett öcsém szellemével, sem a mesterekkel. Nagyon szeretném tudni mit akar üzenni, miért kellett hirtelen távoznia, nagyon sok a megválaszolatlan kérdés. Azt is tudom, hogy ő is tudja, mennyire szerettem és hiányzik mindnyájunknak! Emléke örökké velem marad, a szívemben!♥

Hagyj hozzászólást

*