Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

hogyan valj gazdagga

Hogyan válj gazdaggá 2017 január elsejétől!

Dátum: 31.12.2014

A pénz nagyon fontos ahhoz, hogy meg tudjuk teremteni magunk körül a magfelelő körülményeket, törődhessünk egészségünkkel és fejleszthessük önmagunkat. A pénz előteremtése azonban nem könnyű feladat, de év elején lehetőségünk nyílik arra, hogy különböző bőség és gazdagságmágiákat végezzünk el, amelyek valóban hatásosak. Elvégre megkezdünk végre kifelé menni a sötétség korszakából, igaz a nyár még messze van, de ha tudni szeretnéd, hogyan válj gazdaggá az év elejétől, vagy olvass tovább!

 

Újévi fogadalom gazdagságmágia:

 

Ez egy nagyon egyszerű mágia, akár otthon is elvégezheted, legfeljebb a beavatáshoz kellhet szakember segítsége. Egy szép piros papírra írd fel ceruzával vagy szénnel a vágyaidat, majd a hátuljára írd rá mindazt, amit ezért meg fogsz tartani. Egy példa ehhez:

 

Erre vágyok: Szeretnék nyerni egy nagyobb összeget

Ezt teszem érte: Minden hónapban legalább egyszer felhasználom a szerencseszámaimat egy játékon.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Természetesen a gazdagság nem csupán a pénzről szól, legalábbis a mágia berkein belül mindig a teljesség szimbóluma, ezért is írhatsz a papirosra egészséggel vagy egyéb dolgokkal kapcsolatos kívánságot is. Na de nézzünk egy ilyen példát:

 

Erre vágyok: Szeretném, hogy egészségem javuljon

Ezt teszem érte: Hetente háromszor sportolni fogok fél órát

 

Ezt követően a papírt kicsire össze kell hajtogatni, míg négyzet alakot nem kapunk. Erre érdemes kérni egy beavató mágikus kódot, amit tanácsadód tud kiszámolni neked a születési dátumod és a hangod alapján. Ha ez megvan tedd ki az új év első teliholdjába, és mondd el mellette a következő mondatot háromszor:Mit a földön érte adok, az az égben legyen áldott!

A mágia ezzel készen is van, de ne feledd, csak is akkor lesz hatásos, ha a fogadalmaidat mind megtartod. Attól kezdve, hogy valamelyik nem sikerül, a gazdagságmágia megtörik, de ha csak apró botlásról van szó akkor még kérhetsz egy megerősítést a tanácsadódtól, hogy helyrehozd a dolgot.

Xalen jósnő, 453 kód, legjobb jós, életvezetés, agykontroll

Extra tippek és trükkök a mágiához:

 

Még hatásosabb a mágia, ha a piros papirost arany színű cérnával vagy szalaggal kötöd át, és miközben elmondod a varázs szavakat egy gyertyát tartasz a kezedben!

 

 

Téli munka és szerencse bevonzó és gazdagságmágia

 

Nem csak az újévi fogadalmakhoz, de a télhez is köthető gazdagságmágia, ami képes bevonzani akár új munkahelyet, vagy szerencsés fordulatot is. Ehhez amire szükség van, az egy kicsi zsák vagy szütyő, ami sárga vagy arany színű. Ebbe a szütyőbe bele kell tenni január elsején hét darab aprópénzt, és hét darab kavicsot. A kavicsot a legjobb folyó vagy vízpartról beszerezni, de ha ez nem megy, akkor is a természetben keressünk ilyet. Ezt követően hét szál gyertyát a szütyő köré kell rakni, de úgy, hogy tűzveszély ne legyen. Ezzel az előkészületek le is záródtak.

Most fontos, hogy magunkat is tisztítsuk meg. Mind a hét csakrát külön-külön meg kell tisztítani, ehhez kérhet segítséget akár vonalunkon is. Ezen a napon húst sem szabad fogyasztanunk, hogy ne tapadjon semmilyen módon sem vér a kezünkhöz. Ha ez megvan, akkor este hét órakor le kell ülnünk kényelmesen a gyertyákból kirakott kör elé és érdemes meditálnunk egy kicsit arra, hogy mit szeretnénk megvalósítani. Majd összesen hét kívánságot kell megfogalmaznunk, és halkan elsuttogni a kör felett, miközben minden egyes kívánságnál meggyújtunk egy szál gyertyát. Ezzel mint egy villanykapcsolót feloltva, úgy jelzünk az égieknek, hogy hol van szükség segítségre. Hét percenként kívánhatunk egyet, így elég hosszadalmas maga a mágia, de mindenképpen megéri a ráfordított időt.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Extra tippek és trükkök a mágiához:

 

Ahhoz, hogy a pénz minél hamarabb folyjon be az életünkbe érdemes a pénzérmékre és a kövekre is rámeditálni, mielőtt beletesszük őket a szütyőbe, illetve ráírhatjuk egy filccel a kívánságainkat. Boszi Kata vagy Megmondó jósnőktől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) kérheted a beavatást, hogy 2017-es éved a szerencsés legyen!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 22.03.2015

Kedves Zsuzsanna!
Köszönjük szépen. Hamarosan lesz új cikk ezzel kapcsolatosan. Addig viszont Tamara jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 513. Nála lehet erről a témáról többet megtudni .
Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Zsuzsanna a 13.03.2015

amit most olvastam azt szeretném kipróbálni a következő teliholdnál . ..remélem most is lehet nem csak januárban ..köszönöm hogy ide vetődtem és elolvashattam ezeket a segítő szavakat ..már ideje lenne egy kicsit jobban és boldogabban élni …

Hagyj hozzászólást

*