Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Hold hatása az érzelmekre

A Hold hatása az érzelmekre

Dátum: 29.03.2012

A Hold hatásaként, biztosan sokan átélték már azt az érzést, hogy az akarat és az érzelem néha teljesen külön utakon jár. Ez az időszak nem nevezhető idillikusnak, hisz a harmóniát csak akkor élhetjük meg, ha e két oldalunk egymást támogatva nyilvánul meg. Milyen esetek mutatnak rá erre a diszharmóniára? Egyszerű példával illusztrálva, az ilyen típusú ember drágábban is megvesz egy terméket amiatt, mert az egyik eladó szimpatikusabb, mint a másik, aki ugyanazt a minőséget olcsóbban adja.

ITT válogathatsz a legjobb telihold mágiák közül, amit te magad is elvégezhetsz a bőségvonzás érdekében!

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

Kivétel nélkül, mindannyiunknak évente kétszer is van ilyen időszakunk, a Hold által, de mivel ez általában nem túl hosszú, előfordulhat, hogy észre sem vesszük, hisz csak kisebb bosszúságokat és legfeljebb értetlenséget okoz, csakúgy mint a fent említett példa. Akkor adódik gond, ha ez az állapot állandóvá válik az életünkben, mert így nem lehet megúszni kisebb bosszúságok nélkül. Az érzelmeink folyton folyvást zűrbe kevernek bennünket, miközben megjelenik az önvád is, mert akaratunk ellen cselekedtünk. Vajon ennek a Hold lehet az oka?

Kíváncsi vagy, hogyan nyerhetsz nagyobb összeget? Akkor kattints IDE!

Pszichológusként, a gyermekkorba mennék vissza, s az anya és apa közti kapcsolatot, nevelési módszereket feszegetném, majd az asztrológus szemszögéből vizsgálnám az okokat, a vonatkozó szimbolikát, vagyis a Hold és a Nap közti kapcsolat feszültségeit. Mit élnek át az ilyen típusú emberek? Mindenképp heves belső konfliktusokat a tudatos és az ösztönös cselekedeteik között. Ráadásul, ezt megélik a szerelem területén is, hisz archetipikusan ezek a bolygók (asztrológiában ez a kifejezés elfogadott) nemekhez kapcsolhatók, vagyis férfi és női energiát közölnek. Akinek a születési képletében nincs harmónia a Hold és a Nap között, önmagában is megéli a nemek közti küzdelmet, így a párkapcsolata sem mondható zökkenőmentesnek. Erős hangulatváltozásai lehetnek, hirtelen érzelmi kitörések kíséretében. Egyik pillanatban képes felnőttként megélni helyzeteket, a másikban szinte gyerekes viselkedést ölt magára.

Fejlődési válságok jöhetnek el az életében, melyek ilyenkor akár identitásproblémát is a felszínre hozhatnak. Nagyon fontos számukra, hogy kiegyensúlyozott társra leljenek az életükben, aki lelkileg stabil, és optimizmusával, derűjével, vitalitásával meg tudja mutatni számukra a harmóniát, s el tudja viselni a semmiből hirtelen feltörő háborgó lelkükből fakadó, a kívülállók számára néha esztelennek tűnő cselekedeteiket.

A Hold hatalmas nyomást gyakorol ránk. Azonban nem csak a lelkületünkre, hangulatunkra, hanem, ha tudjuk, melyik Holdfázist mire használhatjuk ki, megváltozhat akár az egész életünk is!

Szeretnél megfelelő társa találni, esetleg bevonzani a szerencsét, vagy egy hatalmas nyereményt? Akkor újholdkor vagy teliholdkor hívd Tündér Lilit vagy Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elvégzik számodra a legerősebb holdmágiát, hogy bevonzhasd, amit csak szeretnél!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

panna a 17.12.2012

Kedves Angéla nagyon klassz amit mutat csak azt nem,hogy milyen sorendben kell rakni a lapokat !!??Egy részt fordithatna erre is mert minden rész ugy kezdődik,hogy le vannak rakva a lapok!!Köszönöm Panna!!

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Panna!
    Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Tapasztalt szakértő. Cigánykártyából tud Önnek segíteni. Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*