Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hordd ezeket, és bevonzod velük a szerelmet!

Hordd ezeket, és bevonzod velük a szerelmet!

Dátum: 21.05.2015

Májusban minden virágzik, a fák rügyeznek, a természet és az érzések is új erőre kapnak. Valószínűleg ezért hívják az év ötödik hónapját a szerelmesek havának is.

Az utcán szerelmes párok hadával találkozhatunk és a boldogság érezhető a levegőben. Sajnos ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Igen, sokan vannak, akiket az igaz szerelem évek óta messziről elkerül. Az egyedüllét hátterében meghúzódhat egy érzelmi blokk, egy szerelmi csalódás, egy múltbéli rossz tapasztalás, de sokszor az önbizalomhiány az oka annak, hogy az ember hosszú ideig társ nélkül marad. Éppen ezeken az embereken segíthet a pozitív mágia olyan eszközökkel, tárgyakkal, amelyek bevonzzák a szerelmet az életükbe.

 

Nem úgy mennek a dolgaid szerelem terén, ahogy kéne? ITT megtudhatod, rontás van-e rajtad!

 

Íme néhány kristály, amelyből ékszert készítve bevonzod az új szerelmet.

A rózsakvarc a szerelem és a szeretet ékköve. Viselőjére jellemzővé válik az érzelmi kiegyensúlyozottság. Megnyitja a szívet, de nem csak a viselőjének, hanem az ő környezetében élő személyekre is hasonló hatással van.

Továbbá nyugtató, stresszoldó hatását is felismerték, amely pozitív hatást fejt ki az új kapcsolatok alakításában. Segít továbbá helyreállítani az érzelmi világunkat és mindig a párkapcsolati egységet erősíti. Építő ereje mellett teljesen megszünteti a féltékenység és a bizalmatlanság érzését, amely szintén hozzásegít minket egy új párkapcsolat kialakításához.

Viselőjének képes akár a fájdalmas szakítással járó sebeket is rövid idő alatt begyógyítani és vágykeltő hatásáról is többen beszámoltak már. Éppen ezért az új szerelemre vágyók első számú segítsége a rózsakvarcból készült nyaklánc.

 

5 bevált technika a szerelem bevonzására, ITT!

 

Az új szerelem bevonzása általában nem egyszerű dolog, viszont, ha holdkövet tartalmazó ékszert visel, könnyebben megtalálhatja párját. A holdkő feltölti Önt pozitív energiával, megszabadítja a gátlásoktól, és utat nyit minden új és tiszta szerelmi energia előtt. Kérje az Asztro Center jósaitól a csillagjegyének megfelelő szerelmi mágiát a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc), amelyet jósaink a holdkő mágikus erejével végeznek el Önnek. Az ezotéria ágán belül még az asztrológiatud igazán segítségére lenni szerelmi kérdésekben. Csillagjegyek alapján szerelmi horoszkópot is készítenek szakembereink, és aszcendensét figyelembe véve egy szerelmi jóslás is segíthet feltárni, mit kell tennie még annak érdekében, hogy bevonzza életébe a szerelmet!

 ezo, jós, jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

A jáde kő különleges képessége, hogy csillapítja, harmóniába hozza a háborgó, fájdalommal teli szívet. Ez a kő képes előidézni az egyensúlyt, amely egy új kapcsolat alapját kell, hogy képezze. Az összhangot az élet minden területén elhozza, de különös erővel hat a párkapcsolatra. Tisztítja a rossz kapcsolatokat, és a magányos embereknek bevonzza a megfelelő partnert. A jáde kő ellazítja az elmét, és nyugtató alvást, szép álmokat biztosít viselőjének. Számos betegségre jótékony, gyógyító hatása van, de az előző életből hozott negatív párkapcsolati mintákat is tökéletesen tisztítja.

 

Az Olivin egy igazán értékes kristály az új szerelem bevonzásának területén. Sokszor a szeretet forrásaként említik, mert viselőjét megvédi minden negatív érzelmi támadástól. A régi kötelékeket képes feloldani, segít megszabadulni a múlt fájdalmaitól. Feloldja a féltékenységet, a megbánást és a haragot. Segít abban, hogy olyan nem működő kapcsolatokból lépjünk ki, ahol már hosszú évek óta csak sikertelen próbálkozásokig jutottunk el. Fizikai értelemben a szívre és a pulzusra van harmonizáló hatása, ezáltal képes új szerelmet előidézni a viselője életében.

 

Kíváncsi arra, hogy Önt mikor találja el Ámor nyila? Hívja a 0690633991-es telefonszámot (485 FT/perc) és kérdésére jósainktól kimerítő választ fog kapni.

Vagy úgy érzi, hogy szerelmi élete a lehető legrosszabb irányba halad? Hogy soha nem találja meg az igazit? Akkor hívja a hét legjobb jósát, Ágnest! Segíteni fog, hogy a szerelmet bevonzó ékszerek mellé egy hathatós szerelmi mágiával is hozzásegítse Önt az igaz szerelemhez!

Hívhatja őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

A felhasználók hozzászólásai (8)

eva a 21.09.2016

szerelem csak a konyvekben es a filmekben van….szomoru ha ket ember annyira szerette egymast es a vegen semmi sem lett belole….nem is szerelem volt talan.

  Asztro Show a 14.01.2017

  Kedves Éva! Miért írja ezt? Ön még nem volt soha szerelmes, vagy szerelme nem talált viszonzásra?

jolánka a 21.11.2015

Sajnos hívni nem tudom csak interneten köszönöm Rozsa nagyon aranyos vagy régóta kedvelek

  Asztro Show a 21.11.2015

  Kedves Jolánka! Nagyon köszönjük a bizalmát, és hogy követ minket!
  Ha lehetősége lesz hívni szakembereinket, bármikor eléri őket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

Mária a 27.10.2015

Szeretném tudni a szerelmi horoszkopomat.

  Asztro Show a 27.10.2015

  Kedves Mária! A szerelmi horoszkópját egyik legjobb asztrológusunk tudja elkészíteni Önnek! Ő pedig Lunczer Judit a 935-ös kódról, keresse bizalommal. Itt a weboldalunkon tudja követni, hogy mikor elérhető. A 06 90 633 991-es számon éri el (485 ft/p)!

Asztro Show a 10.09.2015

Kedves Kata! Ágnes jósnő mindenben fog Önnek segíteni abban is, hogy Önre találjon a szerelem. Kérem, hívja az
0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon és kérje a 313 kódot.

Kata a 25.06.2015

Tisztelt Ágnes! Én is vásároltam egy rózsakvarc követ, de nem tudom, hogyan kell megtisztítani és mit kell vele tenni? Ez egy medál……… kérem segítsen…! Évek óta nincs párom és szeretném megtalálni végre! Köszönöm!

Hagyj hozzászólást

*