Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Horoszkóp – A csillagjegyek és fóbiáik

Horoszkóp – A csillagjegyek és fóbiáik

Dátum: 06.08.2012

A horoszkóp és a születési kártya megmutatja azt is, hogy milyen félelmekre vagy fóbiákra hajlamosak a csillagjegyek. Nézze meg milyen félelmei vannak a horoszkóp szerint az adott csillagjegyeknek…

KOS

Ha valaki legyőzné a Kost a sportban, vagy esetleg valamilyen fontos versenyen az valóban a világvégét jelentené számára! Az ordítása messze hallatszik ilyenkor, ami miatt a körülötte lévők a Kost ismerve azonnal el is menekülnek előle. A kosok azt sem képesek megérteni , ha a partnerüknek függetlenségre van szüksége ezért félnek a kapcsolatuk elveszítésétől. Azonban, a Kost nem könnyű megijeszteni, mivel minden egyes félelem a kihívás érzését kelti benne, amit viszont imád.

BIKA

A bikáknak elképzelhetetlen a pénztelenség állapota, ami a mentális stabilitásának és biztonságának az alapja, ez az ami a leginkább hatással van az önbizalmukra.  Ahhoz hogy halálos félelme legyen, elegendő ha valaki vásárlásba indul a hitelkártyájával. Nem lesz boldog arckifejezése amikor hazaér, biztos hogy pontos jelentést kér majd az elköltött összegről.
IKREK

Tripanofóbiától (az injekciós tűktől és a szúrásoktól való félelem), Klinofóbiától (a fekvéstől való félelem) és a Brontofóbiától (a mennydörgéstől való félelem) szenvednek általában. Az ikrek jól ismerik a félelmek definícióit, azonban a saját félelmeiket soha nem vallják be. Nincs idejük ezeknek az elemzésével foglalkozni, azonban szívesen hallgatnak mások félelmeiről. Gyakran tűnnek megfélemlíthetetlennek, mivel szeretnek új dolgokat kipróbálni, azonban ez csak a felszín.

RÁK

A félelmekben és fóbiákban való szenvedés élén vannak a Rákok. Mindentől félnek, a mindennapi tudatos és tudatalatti cselekvéseik mind a félelemből erednek. Gyakori a Rákoknál a kutyáktól való félelem, mert a Rák 24 fokában a Prokion állócsillag található, ami a harapás kockázatát hordozza magában. A mellet hogy félnek a pénztelenségtől, a magánytól is rettegnek. A tetteik nagy részét meggátolják a félelmeik, így csak akkor lehetnek sikeresek az életben, ha ezzel sikerül megbirkózniuk.

OROSZLÁN

Az Oroszlán a pozíciója elveszítésétől, a nyilvános diszkriminációtól és a megbecsülése elveszítésétől fél a legjobban. Megalomániásak és amikor van elegendő pénzük, akkor azt megállás nélkül költik, olyan élvezetesen, hogy öröm nézni. Azonban amikor elfogy, ki sem mozdul az otthonából, hogy nehogy valaki elhívja olyan helyre ahol esetleg nem tudna fizetni.

SZŰZ

A Szűznek a betegségek és a rossz minőség a legnagyobb félelme. Ez a párkapcsolatára is hatással van, mert inkább dönt úgy hogy elvonulva és egyedül éljen, mint hogy belemenjen egy rossz kapcsolatba, ami rosszá tenné az életét is. A lustaság, az igazságtalanság, a rossz szervezés és a szabályok be nem tartása vezeti őket az őrületig. Gyakran hallani tőle olyat, hogy: „a gondolatától megfájdul a gyomrom”.

MÉRLEG

A Mérleg horoszkóp jegye szerint a leginkább a z öregedéstől és a szépsége elveszítésétől retteg, ezért mindent megtesznek azért, hogy megállítsák ezt a folyamatot. A másik nagy félelmük a szerelembe, igazságba és jóságba elveszített hitük. A világ amelyet a gonosz ural és az agresszió az ami a igazi poklot jelent nekik. Ha ezek a félelmek átveszik rajtuk az irányítást képesek egész nap a sarokban egyedül kuksolni. A autófóbia, azaz a magánytól való félelem szintén az egyik rémálmunk.

SKORPIÓ

A skorpió mindenkinél jobban élvezi a félelem érzését. A halálfélelem, neki szinte semmiség, alig várja hogy szembenézzen vele. A betegségektől való félelem sem esik meg neki, műtét után semmi perc alatt épül föl. Azonban, ha félelmektől szenved, nem vallja be, inkább minden erőből próbálja elrejteni fóbiáit. Másokat viszont szívesen ijesztget.

NYILAS

A szervezés, a tervezés és a szorongás a Nyilas horoszkóp jegy legnagyobb félelme. Nem szeret előre eltervezett menet szerint élni, inkább választja az egyik napról a másikra való találékonyságot. Soha nincs állandó munkahelye, soha nem lép házastársi kapcsolatba. Érdekes életmód, ugye?

BAK

A Bak a Rák után a vezető csillagjegy a félelmek terén. De vele ellentétben a magánytól való félelem a Bakot az elvonulásba kergeti, így tudatosan fordul el az embertársaitól, hogy ily módon kigyógyítsa magát a félelmeiből. Így még elegendő pénze is marad, ami számára a legnagyobb főnyeremény, hiszen a legszűkmarkúbb csillagjegyről van szó.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő kizárólag a kötöttségektől fél, valamint a felelősségektől. A biztonság és a megbízhatóság idegen szavak a Vízöntőnél. Amint érzelmi  kötődést érez, elkezd elzárkózni a párjától, vagy időt és nagyobb függetlenséget kíván.

HALAK

Az érzékeny Halak, a leginkább a viszonzatlan szerelemtől félnek. Az eltaszítottság és az elzárkózottság miatt képesek magukba fordulni, amikor bezárkóznak a saját világukba, ahol kellemes zene mellet egy olyan világról álmodoznak ahol nincsenek érzéktelen és  kegyetlen  emberek.

 

Hagyj hozzászólást

*