Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ikrek_nap_12_aszcendens

HOROSZKÓP – Ikrek nap és a 12 aszcendens

Dátum: 03.06.2014

IKREK NAP-KOS ASZCENDENS

Jellemző ezekre az emberekre a horoszkópjuk látván a hatalmas életenergia. Környezete izgalmasnak találja a társaságát, Ön pedig készen áll fejest ugrani az ismeretlenbe. Életeleme a kaland, túl gyorsan vág neki a dolgoknak, és ez ismeretségek megszakadását eredményezi. Aszcendense miatt óriási erőfeszítésébe kerül, hogy kitartóan odafigyeljen valamire, vagy valakire. Csoda, ha akad olyan ember, akinek sikerül kitartania Ön mellett, ha mégis, akkor nem becsüli őt kellően. Munkája soha nem lehet rutinszerű, de mindig az élvonalban kell lennie, viszont jellemző minden tevékenységére a kitartás hiánya, emiatt a legkisebb akadály is meghátrálásra készteti.

 

IKREK NAP-BIKA ASZCENDENS

Legjobban beszélni szeret és belevág mások mondandójába. Olyan tipikus viccmester, de csípős megjegyzéseivel képes kikészítenie azokat a személyeket, akik erre szerinte rászolgáltak. Azt nem kíméli, aki keresztülhúzza a számításait, szinte a végsőkig alázza, lehet ez egy jegyellenőr is, vagy a postán egy alkalmazott. Jó adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy elkápráztasson, és elhitesse másokkal, milyen sokoldalú és rátermett szakember. Bika Aszcendense miatt szereti otthonát, saját kezűleg szívesen készít különféle praktikus tárgyakat is, hogy egyre kényelmesebbé tegye azt-, majd felkerekedik és elmegy az ország másik végébe élni. Igazán szeretne megállapodni…csak még most ez nem az a partner, akivel.

 

IKREK NAP– IKREK ASZCENDENS

Gazdag képzeletvilág a fő jellemzője, aki szemlélője az életének, csak úgy jellemezné, a szórakozott professzor. Be nem áll a szája, nyughatatlan elméje miatt, gyakran követhetetlen a mondandója, úgy száguldozik a témák között. Időnként tolmácsra is szükség lenne, aki lefordítja mondandóját, mert már ismeri hadarását. A legidegesítőbb tulajdonsága, szétszórtsága, kapkodása, felületessége, amit nem ismer el. A szerelmi kapcsolataira nem az jellemző, lehengerlő stílusának köszönhetően hogy monogám és unalmas, hanem kellemetlen szerelmi háromszögekbe, négyszögekbe keveredhet. Ráadásul nem emlékszik arra, hogy kinek mit mondott, nem tartja be ígéreteit, elfelejt elmenni a megbeszélt találkozókra.

 

IKREK NAP- OROSZLÁN ASZCENDENS

Ez a párosítású személy horoszkópja úgy jellemezhető, hogy barátságos, szórakoztató, társaságkedvelő, barátkozó természet, de irányító, önfejű, sértődékeny. Szeret hivalkodni szavai erejével és személyiségével. Saját érdekében tudnia kell hol a határ! Gyakran túlságosan feszült és könnyen kijön a sodrából. Szeret a középpontban lenni, valamiben mindig kitűnni a többiek közül, s tényleg bámulatos az a képessége, ahogy el tudja hitetni gondolatait másokkal. Belesétál ám a saját kelepcéjébe, ha dicsekvő, vagy hazugság, amit mond. Hajlamos rá, hogy megfeledkezzen barátairól, amikor nincs szüksége rájuk, és akkor keresi csak Őket, ha akar valamit. A szerelem inkább vadászat, ill. szerencsejáték az Ön szemszögéből. Tud gáláns lenni és nagyvonalú, de soha nem önzetlenségből.

 

IKREK NAP- SZŰZ ASZCENDENS

A nagy gondolkodó. Semmi nem kerüli el fürkésző tekintetét.  Általában sok dolgot sűrít bele egy napba, de jól megszervezi a teendőit, és aszcendensének köszönhetően, minden megbeszélt eseményen időben megjelenik.  Szeret befolyásos emberek társaságában lenni, viszont van egy olyan tulajdonsága is, hogy szereti kihasználni az embereket. Nagyon szeretne egy megfelelő társat találni, de ha lehet, különösebb erőfeszítés nélkül, ha meg is találja, könnyen elűzheti agyonkritizáló hajlamával. Ugyan akkor tárgyilagossága, rendszeretete, bármilyen zűrzavarban rendet tud teremteni. A szerelmi kapcsolatánál nem tudja eldönteni a szívére, vagy a józan eszére hallgasson. Ne az legyen a szempont, hogy befolyásos, sikeres partnert találjon magának!

IKREK NAP- RÁK ASZCENDENS

Az Ikrek és a Rák alapvetően ellentétes aspektusokat képvisel, ezért igen öszetett személyiségről lehet szó. Kifelé a játékos, nyitott oldalát mutatja, belül viszont száz és száz érzés szalad át rajta minden pillanatban. szerelem terén kissé naiv lehet, de nagyon erős kötődésre képes. Gyakori az, hogy nagyon korán elkötelezi magát, amit később esetleg megbán, de meg nem szakítja a kapcsolatát. karrier terén erősebben érezhető a lelkületi kettősség, mert itt kijön az Ikrek szabadságvágya, de a Rák biztonság igénye is. A legjobb, ha Ikrek jellegű pályákkal szemezget, mint például az újságírás, marketing, egy nagy cégnél, ahol biztonságban érezheti magát.

IKREK NAP- MÉRLEG ASZCENDENS

Vidám és társaságkedvelő, mindenkit rá tud beszélni egy ilyen horoszkópú ember arra, amire csak akar. Mindenkivel, mindenről el tud csevegni, s rövid időn belül, bárhol is van, belakja a helyet, otthonosan mozog. Ikressége miatt meglehetősen nyughatatlan, állandóan készenlétben tart másokat és soha nem tudni mi lesz a következő lépése, pedig Mérleg aszcendense arra ösztönzi, hogy egyszerre mindkét fél kedvében járjon. Gyakran él az álmaiban, képzeletbeli románcokat szövöget, melyeket tényként mesél el, ahelyett, hogy a valós életre összpontosítana. Szellemi és fizikai mozgásra egyaránt nagy szüksége van, jellemző Önre, hogy hamar unatkozni kezd, még kapcsolataiban, társaságban is, ha nem kerül a középpontba.

horoszkóp, csillagjegy, asztrológia, ikrek

IKREK NAP- SKORPIÓ ASZCENDENS

Ön higgadtan és józanul próbál ülni, akkor is, ha mások fejvesztve rohangálnak, valamilyen krízis helyzetben. A mindennapokban az emberek nehezen tudják megközelíteni, mert arra törekszik, hogy mások határozottnak, kimértnek lássák. Ezek az érzelmi elfojtások pedig hatalmas robbanásokhoz, vagy idegi alapú megbetegedésekhez, vagy valamilyen függőséghez vezetnek. Nyelve igen élessé válik, s képes sokkal jobban megsérteni másokat, mint ahogy gondolná. Partnerétől elvárja, hogy minden titkát ossza meg Önnel, ez a viselkedés viszont nem kölcsönös, mert eltakar előle minden érzelmi visszajelzést. Tény, hogy mindig érdekes és érdeklődő személy az, akinek ilyen párosítás található a születési képletében.

 

IKREK NAP- NYILAS ASZCENDENS

Az életének legfontosabb, mondhatnám alapkövetelménye a testi és szellemi aktivitás. Mindig tanul valamit, de hajlamos kikerülni a személyes erőfeszítéseket, vagyis, a piszkos munkákat ne Önnek kelljen elvégeznie, és nem is szeret megszakadni a munkában. Tud keményen dolgozni, nem arról van szó, a modora is kedves és megnyerő addig, amíg nem érzi, hogy, korlátok közé akarják szorítani. Bizonyos tekintetben mindenkit barátnak tekint, de a jogot fenntartja magának, hogy tetszés szerint ápolja, vagy szakítja meg a kapcsolatait. Gyakran tűnik úgy, hogy szeszélyességből fordít hátat akár a legjobb barátainak is. Érzelmeiben viszont a pillanatnak él, és a testi szerelmet részesíti előnyben!

 

IKREK NAP-BAK ASZCENDENS                     

Kitartó a munkában, szinte soha nem kér segítséget, szívességet, még is könnyedén megoldja azokat a problémákat is, amelyeket mások feladnának. A Bak aszcendens kimondottan higgadt, megfontolt józanságot kölcsönöz az Ikrek villámgyors gondolkodásának. Ez, nem egy mindennapi párosítás. Vágyakozik az elismerésre, közben, ha plénum előtt dicsérik, zavarba tud jönni. Amennyiben úgy dönt, hogy a jövőbeli célok érdekében áldozatot hoz, másokat erre ne kényszerítsen akaratuk ellenére! Kimért néha mufurcnak tűnő külsője, érzékeny lelket takar. Hagyja, hogy érzelmei feltörjenek, így mutassák a megfelelő utat Önnek!

 

IKREK NAP– VÍZÖNTŐ ASZCENDENS

Nem viseli el a szokásokat, hagyományokat, türelmetlen és keresi az állandó változást,az új dolgokat. Szerencsére mindig készen áll minden nézőpontból megvizsgálni a történéseket. Nyughatatlanságából fakadóan, hátránya, a kitartás hiánya. Inkább belekezd egy új dologba, ahelyett hogy befejezné azt, amit már elkezdett. Aszcendense miatt még inkább a gyorsaság vonzza és nem csak a megoldásokban, hanem akár az autópályán, vagy egy légi parádén. Mindig készen áll új kalandokra, és ez a pillanatnak élő mentalitása kihat ám a magánéletére is. Rekordidő alatt belekezd és lezár egy kapcsolatot. Az Önhöz közelálló jogosan és gyakran érezhetik úgy, hogy rosszul bánik velük, és megbeszélni sincs lehetőségük, mert álláspontjából ritkán enged!

 

IKREK NAP- HALAK ASZCENDENS

E jegyösszetétel hatására olyan igazi kedves és gyengéd csodatévő tündér is válhat Önből. A gazdag érzelemvilágú Halak aszcendense fogékonnyá teszi arra, hogy belelásson, vagy érezzen mások lelkébe, az Ikrek napja pedig minden segítséget megad ahhoz, hogy tárgyilagos tudjon maradni. Szereti az embereket, meg is érti őket, tudja képviselni az érdekeiket, kiállni a jogaikért. A gond csak az, hogy saját magát nem képes megvédeni. Gyakran kuszálódnak ám össze az érzelmi szálak, a barátságok és szerelmi területén az életének.  A legnagyobb kihívás, hogy el tudja választani a fantázia képeit a realitástól. Egyik legelőnyösebb tulajdonsága a többi Ikrektől eltérően, mindent befejez, amibe belekezdett.

Hagyj hozzászólást

*