Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Horoszkóp – melyik bolygó árulja el az életfeladatot?

Horoszkóp – melyik bolygó árulja el az életfeladatot?

Dátum: 26.11.2012

Miket is rejt magában egy horoszkóp? Egy szóval lehet rá válaszolni. Mindent. Maga a személyes képletünk megmutatja adottságainkat, képességeinket, kommunikációnkat, gondolkodásmódjainkat különféle helyzetekben, szerelmeinket és azokhoz fűződő viszonyunkat, velünk született betegségi hajlamainkat, szüleinkhez, testvéreinkhez és gyermekeinkhez fűződő viszonyunkat, de ami a legfontosabb sorsunkat, vagyis lelki fejlődésünk irányát és célját, tehát az életfeladatunkat.

Készíthetsz sorselemzést Te magad is! Kattints IDE és tudd meg, hogyan!

 

De miként is olvassa ezeket ki a személyes radixunkból (asztrológiai képlet) egy asztrológus? Természetesen először egyenként vizsgálva a bolygókat és a felszálló Holdcsomópontot, majd igyekszik egy egységes képet alkotni a születési képlet alapján erre a kérdésre válaszolva. Mert sokan nem tudják, hogy a személyes képletünk maga a karmánk térképe, amiben benne rejlenek az elkerülhetetlen pontok, az úgynevezett sorsszerű történések, mint a születés, halál, házasság, gyermekszületés, meggazdagodás vagy épp az elszegényedés.

Zeusz

Sok ma is élő magyar embernek van egy pálmalevél jóslata, ami magában rejti az egyén múlját, jelenét, jövőjét. Neked vajon van? Tudd meg ITT!

 

Különféle életfeladatokkal születünk, és sokszor segít bennünket lelkileg, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mi miért történik meg velünk.
Bár sorsunkat – amely az életfeladatunk elérésében segít minket – az egységes személyi képlet mutatja meg, mégis általában a Szaturnuszt szokták kiemelni, mint a Sorsbolygót a horoszkóp készítői. Én mégis inkább a Sors őrének vagy őrzőjének szeretem nevezni. Hisz ő az öreg bölcs, aki a felelősség, a rend, a törvények, a hivatás és a halál őre.  Ő őrködik azon, hogy az életfeladatunk felé vezető úton maradjunk, s ha véletlenül elkalandoznánk, ő fog gondoskodik róla, hogy visszaterelődjünk saját életfeladatunk irányába. Konkrét példával élve, ha ebben az életben életfeladatunk az, hogy megtapasztaljuk az egyedüllétben rejlő belső erőt, a magunkra támaszkodás belső szabadságát, a saját felelősségünk vállalását, és mondjuk párkapcsolatban élünk, ráadásul ezeket a terheket a társunk viseli, akkor előfordulhat, hogy mikor eljön az ideje – sorsunktól függően: már megszülettek gyermekeink vagy egzisztenciát teremtettünk – elválaszt bennünket partnerünktől. Vagy esetleg életfeladatunk ebben az életben, hogy az anyagi jellegű gyűjtögetés helyett a spirituális életünkkel foglalkozzunk, tehát egy idő után megálljt tudjunk parancsolni vagyongyűjtési késztetésünknek. Ebben az esetben is lesznek sorsforduló pontok az életünkben, aminek hatását csak akkor vesszük észre, ha már nagyon eltértünk a kitűzött céltól. Ha nem ragadtattuk el magunkat túlzóan, s nem igyekeztünk nagy anyagi vagyonra szert tenni, hanem életfeladatunk kikövezett útján járunk, akkor talán észre sem vesszük ennek jelenlétét, ellenkező esetben viszont nagy veszteségek érhetnek minket, ami komoly traumaként élhetünk meg, pedig csak arról van szó, nem a feladatunk irányába tartunk.

rituale_rtl

Az életfeladatunk kiindulópontját és célját – vagyis lelki fejlődésünk kezdetét és végét – az úgynevezett Sárkányfejek, vagyis a leszálló és felszálló Holdcsomópontok helyzete és fényszögkapcsolatai határozzák meg a születési képletünkben. De ahogy a napok és évek alatt a pillanatnyi bolygóállások fényszögei és fényszögkapcsolatai megmutatják az életeseményeinket, fejlődésünket, vagyis, hogy mi az ami karmikus támogatást kap a jelenleg az életünkben, miben gátolnak és hol kapunk szabad kezet a döntéseinkhez (szabad akarat), úgy a Holdcsomópontok is segítséget nyújtanak abban, hogy megtudjuk, jelenleg mivel kellene törődnünk, vagyis mibe érdemes nagyobb energiát fektetnünk, hogy a kitűzött úton maradhassunk.

 

Szeretnéd tudni, mi a Te életfeladatod, hogy elérhess mindent, amit szeretnél, elérd a békét, harmóniát önmagaddal és másokkal? Akkor hívd Karma Emmát vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik ezt elmondják Neked! Elérhetőek szakembereink külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*