Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Horoszkóp - mi jelzi a halált

Horoszkóp – mi jelzi a halált?

Dátum: 10.06.2013

Amikor a horoszkópot készítik az asztrológusok,  sokszor az életfeladatok, a jellemrajzok, a párkapcsolati gondok figyelmeztető jelei mellett a leggyakoribb kérdés arra vonatkozik, ki lehet-e olvasni a halált és mi jelzi azt.

Természetesen a horoszkóp utalást ad arra, hogyan választjuk meg a távozást, ám ne feledjük, hogy egy szülött 6 alkalommal kap arra, lehetőséget, hogy távozzon. Azt, hogy melyik időpontot fogja végül is választani, az az ő döntése. Nagyon gyakran csak egy várható életesemény drasztikus változására figyelmeztet, vagy arra, hogy betegség miatt kórházban kerül, ez változtatja meg az életét.

A 8. ház mutatja egyébként az elmúlás módját – (baleset,műtét, elválás, halál)  Jelzi a saját és mások halálát,   a IV-es házban található jelzések  csak a sajátot . Attól függően, mely bolygó áll a házban. Jupiter utalhat, nyugodt, békés elmúlásra, ám a Szaturnusz, vagy a Plútó már másféle kilépést mutat, akár erőszakosságra , balesetre is mutathat. A Hold helyzete a 8.házban : gyakorta foglalkozik a halál kérdésével a szülött. Ám mint említettük, gyakori, hogy ezek a helyzetek, nem a tényleges kilépési pont jelenik meg, csak egy élethelyzet drasztikus változására akar figyelmeztetni.

Nem célszerű azonban ezt kutatni, bármennyire is jelezheti a horoszkóp. A szülött az egyetlen, aki tudhatja a kilépése módját és idejét, amit még a leszületése előtt határoz meg. Sokszor rossz irányba vinné el a kérdezőt ( és volt is rá példa), hogy önbeteljesítő jóslatként működött a jelzés. Az asztrológusnak felelőssége is van, amikor egy-egy képletet vizsgál és látja benne a kilépés lehetőségét. Úgy kell tájékoztatást adnia, hogy felesleges rémületet ne keltsen. Etikátlan a szülöttel ezt közölni, koncentráljunk inkább a sorsfeladatra, életfeladatra és arra, hogyan tudjuk a legjobbat kihozni a földi utunkból.

 

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

Hagyj hozzászólást

*