Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Horoszkóp

Horoszkóp: Milyen karrierről álmodnak a csillagjegyek

Dátum: 18.06.2012

A horoszkóp és a Neptunusz  megjelenése a Vízöntőben

A Neptunusz a horoszkóp térképén  az álmok és a célok asztrológiai uralkodó bolygója, a vágyainkat és a megértéseink jelképeit segít értelmezni. A Neptunusz uralja azt a késztetésünket, hogy elmeneküljünk a valóságtól és attól, hogy bevalljuk a világ létezését. A Neptunusz nélkül az életünk biztos, hogy rendezettebb lenne, de valószínűleg unalmasabb is.

A Neptunusz egy messzi bolygó, amelynek 160 évbe telik míg körbejárja a napot, így amikor egy csillagjegybe lép, sokáig tartózkodik benne. Ez azt jelenti, számunkra itt a Földön, hogy amikor a Neptunusz egy új horoszkóp jegybe lép, akkor az egy fontos időszak végét, valamint egy új kezdetét jelenti.

1998 óta a Neptunusz a Vízöntő jegyében tartózkodott. Ez a jegy a társaság jegye, valamint a csoportos tevékenységeké.  Amikor a Neptunusz belépett ebbe a horoszkóp jegybe, azóta az egész világ egyesült, elektronikusan az interneten és a közösségi oldalak jelensége által. A Neptunusz feltételezhetően megvalósíthatja, hogy az álmai valóra váljanak, biztos hogy az ő hatására mutat, ha internetes ismerkedés  által lép kapcsolatba.

Idén, február 3.-án a Neptunusz elhagyta a Vízöntő jegyét és a Halak horoszkóp jegyébe lépett. Új éra kezdődött. A változások nem lesznek hirtelenek, de idővel alapvetően megváltoznak az emberek prioritása és a változások, az emberiség tudatára lesznek a legnagyobb hatással. Ez pedig, óriási kihívást jelent majd az emberiségnek, azoknak akik ellenállnak a változásoknak és azoknak is akik azért küzdenek.

A Vízöntőben tartózkodó Neptunusz volt sok szervezetnek a gerince, így emiatt nem marad ki a felfordulás sem a következő időszakban. Ha a célja az, hogy megvalósítsa az álmai karrierjét, ennek a bolygóállásnak a megismerése és megértése, nagy segítségére lehet. Megmutatjuk, hogyan kell tiszteletben tartani a vágyainkat, valamint megmutatjuk hogy hogy fog ez kinézni az Ön jövőjében.

Ezen az úton megjelenhet mint lojális követő, de vezető szerepet is vállalhat, ami a legjobb ami történhet Önnel, ha a karrierjében akar egy célt elérni. Olvassa el a rövid útmutatást mindegyik horoszkóp jegyhez, amit az elkövetkezendő hónapokra vonatkozik.

KOS

Bármilyen közösséget vagy szakmát választott az álmai elérésére, tárt karokkal fogják várni Önt. A természetes egyénisége, lehet, hogy gyűlöli a közösségi összejöveteleket, de ezen  az új helyen kényelmesen önmaga lehet, így gyorsan befogadják majd.

BIKA

Az akadályok legyőzése, az Ön számára igazi élvezet, amit már majdnem el is ért. Most a saját lábára állhat és személyes vállalkozásba kezdhet mivel biztosan sikeres lesz. Fejlődjön ki a legkeményebb munkát végző személyé a szakmájában és ez évekig kifizetődőnek bizonyul.

IKREK

A befektetési stratégiája az elmúlt 13 évben kifizetődőnek bizonyult. Az előttünk álló kihívások szükségessé teszik, hogy higgyen is abban amibe befektet.  A gyors nyereségek időszaka véget ért.

RÁK

Találja meg a szenvedélyét, ami átalakulásra készteti majd. Ez után könnyeden haladhat előre a karrierjében és lehetőséget kap a nagyobb kockázatok bevállalására is a következő évben, ami természetesen jobb anyagi helyzettel is jár.

OROSZLÁN

A sikert egy partner hozza meg az életében.  A kapcsolatuk egyre kevésbé fog az érzelmekről szólni és egyre inkább a közös célok felé fog fordulni. Önnél az elkövetkezendő években az üzleti kapcsolatok lesznek dominánsak. Itt az ideje hogy meggazdagodjon!

SZŰZ

Önt idén elcsábítják!  A karrierje a következő két évben, másodlagos szerepet kap, míg a szerelme veszi át a vezető szerepet az életében. Kösse le a lezáratlan anyagi dolgait az év végéig és ekkor fog a legkevesebbet veszíteni.

MÉRLEG

A kreativitása még soha nem vitte el ilyen messzire. Most azonban, azok a képességei amik egyben a legékesebb kincsei is, válhatnak a munkájává. Az álmai munkája csak tornyosul majd, és rá kell jönnie, hogy az álmait éli a mindennapi munkájában.

SKORPIÓ

Rengeteg ember állt az útjában és mindegyikük azt állította, hogy az ő módjuk a legjobb a munka elvégzésére, mert a világ már csak ilyen. Most, mondjon búcsót mindennek ami nem hozza lázba vagy épp feltartja az útján. A saját megérzései vezzesék.

NYILAS

A húsz éven át tartó buli után, nem sok választási lehetősége van. Ahelyett, hogy csettintene az újával és magkapná azmit akar, meg fogja tanulni a Neptunusszal a Halakban, hogy csak ravaszsággal lesz képes  kivarázsolni másokból a dolgokat.

BAK

A csalódottság és a hanyagság érzése csökkenni fog az életében. Egyszerre rájön, hogy igen is lépést tart a világ trendjeivel. Csak jelenjen meg jó időben,  jó helyen és lendítsen egy nagyot a sikerről dédelgetett álmai felé.

VÍZÖNTŐ

A Neptunusz az Ön jegyében nem engedi hogy a figyelem központjában legyen, sem azt hogy könnyen jöjjön a glamúr. Most sok kihívás lesz az útján és meg kell tanulnia, hogy működik a világ. Az anyagiak azonban drasztikusan javulnak.

HALAK

Itt az ideje hogy, megváltoztassa legmélyebb meggyőződéseit. Rengeteg lehetősége áll Ön előtt, többé nem fog  akadályokba ütközni. Ahogyan a Neptunusz elhagyta a Vízöntőt, hogy az Ön horoszkóp jegyébe léphessen, az emberek egyszerűen hallani akarják végre a mondanivalóját.

Hagyj hozzászólást

*