Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A horoszkóp szerinti randitippek

A horoszkóp szerinti randitippek

Dátum: 24.05.2012

A horoszkóp segítségével felkészítjük Önt az első randevújára! Tudja meg mikor született a leendő párja, használja ki az előnyt amit a horoszkóp nyújt és kerülje el a csalódást. Szabaduljon meg a találkozás előtti lámpaláztól és tegye emlékezetessé az első randiját!

 

Íme a horoszkóp jegy szerinti randitippek

Kos: A Kos horoszkóp jegy motivált, energikus, valamint a természetes vezetője minden csapatnak. Tehát ne lepjen meg ha már az első találkozásukon is az övé lesz a vezető szó. Ebben ne is próbálj vele lépést tartani, inkább legyél odaadó hallgatója. Az sem kizárt hogy az idő nagy része az ő róla való beszélgetésben telik majd el. Fontos neki, hogy a párja hasonlóan gondolkodjon és soha, de soha ne mondjad meg neki, hogy mit csináljon.

A mondat amivel meghódíthatja: ” Még soha nem találkoztam hozzád hasonlóval”

Bika: A Bika a természete szerint  óvatos, régimódi és stabil. Szereti a jól megszokott dolgokat, és így is viselkedik.  Azonnal elhagyja azt akinél  a mindennapi életben rohan, csúnyán beszél vagy meggondolatlan döntéseket hoz. Szeret mindent a hagyományos formájában. Ha a randin ahhoz hasonló kérdéseket tesz fel, hogy „mi a kedvenc színed ?” vagy  „milyen ételeket vagy virágokat szeretsz ?”, akkor tudhatod, hogy máris a közös jövőtöket tervezi.

A szavak, melyek azonnal leveszik a lábáról:  „Ez gyönyörű volt, soha nem volt ilyen jó”

Ikrek: Az Ikrek horoszkóp jegyet minden érdekel,  állandó sürgés-forgás jellemzi, gyors észjárású. Kedveli az olyan személyeket akik minden témáról tudnak mondani valamit, sokoldalúak, örökösen tartsa magán az ikrek figyelmét, mert örökös stimulációt és ötleteket kell elé tárni. Fontos neki a jó kommunikáció a párkapcsolatban. Onnan tudhatja, hogy többet jelent neki egy egyszerű flörtnél, amikor a csevegésről áttér a személyes kérdésekre.

A mondat amit hallani szeretne: „Mit próbálunk ki legközelebb ?”

Rák: Mint tudjuk, a Rák család centrikus, szereti az otthonát ahol az ideje nagy részét tölti. Ezért ne vedd rossz néven ha már az első randin az otthonába invitál, sőt! Érzelmes és szereti a biztonságot, biztosan megtetszel neki, ha együttérzést mutatsz ki előtte. Ha bemutat a családjának, biztos lehetsz benne, hogy a szándékai komolyak. Soha nem tudná megbocsájtani a megcsalást.

A mondat amivel megnyerheted: „Ma este itthon is maradhatunk, és én főzöm a vacsorát”

Oroszlán: Imádja a látványosságot, tetteiben és beszédében egyaránt hajlamos rá.  A randira biztosan a legjobb kiadásában érkezik és tőled is elvárja, hogy a legújabb divat szerint legyél öltözve.  Senki sem szereti jobban a figyelmet, mint a hiú oroszlán. Ha a randin egyből a csodálójává válsz, biztos sikeres leszel a hódításban.

Mit szeretne hallani tőled: „Senki sem képes arra, amire te képes vagy”
Szűz:  A Szűz a megtestesült türelem, minden tette logikus és gyakorlatias. Ugyanakkor szeretett teljes és együtt érző, de kritikus is. Biztos, hogy nem késik a randira és végtelenül hálás lesz, amiért egyáltalán eljöttél vele. Előre ki gondolja, hogy hol és mivel töltitek majd el az időt és szigorúan tartja magát a tervhez. Ne is forszírozd hogy eltérjetek attól, mert így csak eltaszíthatod magadtól.

Amivel elbűvölheted:  „Türelmességed lenyűgöző”

Mérleg: A mérleg a horoszkóp szerint kiegyensúlyozott és udvarias. Ő a legmegbízhatóbb partner a csillagjegyek közül. E mellett viszont mindig tudja mit akar és ritkán kapható  a kompromisszum kötésre. A randin téged az az érzés kerülgethet, hogy órák után sem vagy benne biztos, hogy mit gondol rólad. Viszont az udvariasságával levesz a lábadról.

A mondat ami leginkább lázba hozza: „Elmondanád nekem a véleményed erről”

Skorpió: A skorpió első látásra akár zárkózottnak is tűnhet, de ne tévesszen meg, ez csak látszat. A skorpió, képes órákon át csak téged bámulni egy zsúfolt szobában, ha eldöntötte hogy ő most meghódít, mindez birtoklási vágyával van vezetve. Mivel érdeklődő, az első randitokon biztos hogy számos kérdésre kell majd válaszolnod. Nagyra értékeli azt ha elárulod neki rejtett titkaidat.

Meghódíthatod őt a következő mondattal: „Te vagy nekem az egyetlen”

Nyilas: Szereti a társaságot, biztos hogy elvárja a jövőbeli párjától, hogy legyen szórakoztató. Imádja az utazásokat és a kalandokat, minden ehhez kapcsolódó kérésedet örömmel fogja teljesíteni. A nyilas nagylelkű, szeret adni és kapni, ezért ne lepjen meg, ha már az első találkozáson kedveskedik valami aprósággal. Ha egyre több időt akar veled tölteni, ez már jó jel a tartósabb kapcsolathoz.

Amit leginkább hallani akar tőled: „Miért nem csomagolunk össze és utazunk el valahová”

Bak: A Bak a törekvés, a hozzáértés és a felelősség kombinációja. Elsősorban a munkájának él, erről sokat fogsz hallani az első randin. A baknál semmi sem működik a „magától értetődő” elven. Mindent fontos dolgot ki kell hangsúlyoznod, különben meg sem hallja a szavaidat. Akkor lehetsz csak biztos benne hogy elnyerted a tetszését ha a munkája helyett téged választ.

A következő frázissal nyerheted meg magadnak: „Senki sem képes erre, rajtad kívül”

Vízöntő: A vízöntő szabad szemléletű, fantáziadús és különc. Ha neked nem jön be a különcködés, akár egyből tovább is állhatsz. Mindig valami különlegességre vágyik, ami ugyan lehet fárasztó is, de ugyanakkor te is különlegességeket fogsz tőle látni, kapni. Az első randitok sem lesz rendhagyó  és biztos hogy valami egyedülálló programmal készült, teli izgalmakkal. Amikor felajánlja neked az irányítást, tudhatod hogy ő a tiéd!

Azonnal elbűvölöd, ha a következőt  ajánlod fel: „Válasszunk másik utat”

Halak: A Halak a horoszkóp szerint nagyon érzékenyek és békeszeretőek. Nagyon vigyázz vele már az első találkán, figyelj oda hogy mit mondasz, mert a Halak sokáig fog még töprengeni azon amit hall. Igazi romantikus lélek, az első pillanattól fogva kedveskedni fog neked. A kapcsolatban rendkívül odaadó. Ha könnyet ereszt a jelenlétedben, biztos hogy megszerezted.

Amit leszívesebben hallana: “Miattad sokkal jobban érzem magam!”

 

Hagyj hozzászólást

*