Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Hűséges? Elárulja a férfi keresztneve!

Dátum: 06.07.2016

A hűség a párkapcsolatok egyik alappillére. Mindannyian igyekszünk olyan társat választani, aki megbízható, és elvárhatjuk tőle, hogy nem tekint ki a kapcsolatból addig, míg „hozzánk tartozik”. Mégis, a hűség fogalma mindenkinél mást jelent. Vannak, akik természetükből adódóan hagyják párjukat addig elmenni, ami még számukra elfogadható, de egy másik személynél ez pedig már rég a megcsalás fogalmát jelenti.

Szerencsére a számmisztika segítséget nyújt nekünk abban, hogy a férfi neve alapján rájöjjünk egy-egy titkára. Most például a hűségét vesszük látcső alá.

 

Szeretnéd tudni, hogy párodból milyen férj válik? ITT megtudhatod!

 

Ahhoz, hogy megtudd, hűséges-e a párod, írd le a teljes keresztnevét (véletlenül se a becenevét), és add össze a betűkhöz tartozó számokat a lenti táblázat alapján. Addig ismételd az összeadást, míg egyjegyű számot nem kapsz, kivéve mesterszámok esetén (11, 22, 33). A hosszú magánhangzókat vedd rövidnek (pl.: Á=A), a kettős betűknél pedig vedd külön (GY=G+Y).

 

Itt van egy-egy példának  a Tamás név: 2+1+4+1+1=9, és az András: 1+5+4+9+1+1=21, vagyis 2+1=3.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

1-es szám

Szereti a kalandokat, az izgalmakat, és direkt élvezi a kihívásokat hódítás terén. Szenvedélyes és nagyon tud szeretni, de nem árt óvatosnak lenni vele. Ha azt veszed észre, hogy alábbhagy az érdeklődése irántad, akkor nagy az esélye, hogy nem fog ellenállni egy csábításnak. Kételkedsz a párod hűségében? Tudd meg az igazat, hívd jósainkat!

2-es szám

Jó hír, mert megbízható. Nem kell feleslegesen féltékenynek lenned rá, mert azt nem szereti. Hosszú távra tervez és megbecsüli a társát, nem igazán érdeklik a kalandok. Szeret ismerkedni, és szeret beszélgetni a másik nemmel, de ne aggódj, számára csak te létezel.

3-as szám

Ha ez a szám jött ki, elég valószínű, hogy az ismerkedéseteket te kezdeményezted, mert igencsak félénk természetű. Egyértelmű jelek kellenek számára ahhoz, hogy lépni merjen valakinél. Félénksége nem feltétlen jelenti azt, hogy nem fog félrelépni, ha valaki megkörnyékezi ezekkel a bizonyos „egyértelmű jelekkel”. Kételkedsz a párod hűségében? Tudd meg az igazat, hívd jósainkat!

hűség

4-es szám

Jellemző rá, hogy a kezdeti fellángolásai elég hamar alábbhagynak, mégsem fog megcsalni, mert nála a hűség fogalma szent. Inkább elmondja őszintén, ha nem érez már irántad semmit, minthogy félrelépjen, és ily módon bántson meg. Egyenes jellem.

5-ös szám

Szeret hódítani, és nem csak a kihívások miatt, hanem ez egy fajta önbizalom erősítés neki. A visszajelzések fontosak számára, és ha kapcsolatban él, akkor sem tudja megállni, hogy ne flörtöljön, de félrelépni nem valószínű, hogy fog.

6-os szám

Szerencséd van, egy igazi romantikus férfit fogtál ki. Nem foglalkoztatja más nő, ha veled van. Ő kalandok helyett inkább az igazit keresi. Ha úgy gondolja, hogy te vagy az, örök hűséget fogad és tervezhetsz vele egy életre szóló szerelmet, házastársi kapcsolatot is.

hűség

 

 

Nem vagy egy féltékeny típus, de úgy érzed, hogy valami nem stimmel a pároddal? Szeretnél maximálisan meggyőződni arról, hogy hűséges-e? Akkor tárcsázz és menj biztosra! Imola és Xalen jósnők a párkapcsolatokban jártas szakemberek! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

7-es szám

A szabadság szerelemese e szám tulajdonosa, a hűség eléggé messze áll tőle. A kötöttséget nehezen viseli, ezért sajnos minden esély meg van arra, hogy félre fog lépni. Ő ezt nem tekinti megcsalásnak, azzal magyarázza, hogy nem jelentett neki semmit a másik, csupán testi örömöket. Kételkedsz a párod hűségében? Tudd meg az igazat, hívd jósainkat!

8-as szám

Vágyik a boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra, de az újdonságok felettébb csábítják. Ha azt akarod, hogy ez a férfi hűséges maradjon, igyekezz új és izgalmas, közös programokat kitalálni. Persze lehetőleg olyat, amiről tudod, hogy őt is érdekli, és szívesen venne részt rajta. Ha nem így teszel, máshol néz újdonságok után… Kételkedsz a párod hűségében? Tudd meg az igazat, hívd jósainkat!

9-es szám

Utálja a féltékenységi jeleneteket. Vissza kell fognod magad, ha meg akarod őt tartani. Nem szeret beszámolni arról, mikor és hol járt, taszítja, ha számon kérik. Adj teret a számára, ne kérdezősködj túl sokat, és ami a legfontosabb, bízz benne. Így elnyered a hűségét.

hűség

Következzenek a mesterszámok

11-es

Egy ilyen pasival is szerencséd van. Ha érzi, tudja, hogy viszont szereted, igazán, akkor hűsége szinte biztosra vehető. Igaz, hogy szereti az izgalmakat, de a kapcsolatok terén a stabilitásra, harmóniára vágyik. Ami nagyon fontos, ne csak lelkileg, hanem testileg is legyetek egy hullámhosszon.

22-es

Hiú alkat. Szereti, ha körberajongják, ha olvadnak utána a nők. Egyszerűen csak azért, mert szüksége van az egójának erre. Nem hódítható meg túl könnyen, de ha már sikerrel jártál, nem fog mást keresni, meg fog becsülni és mindent el fog követni azért, hogy megtartson téged.

33-as mesterszám

Az ilyen pasi esetében fokozottan figyelj arra, hogy kapcsolatotok olyan legyen, mint az elején. Próbáld megőrizni a tüzet, csempéssz újdonságot a kapcsolatotokba. Mindig éreztesd, hogy még mindig ugyanúgy szereted. Ha ő ezt másként érzi, nagy esély van arra, hogy hűsége nem lesz hosszan tartó. Kételkedsz a párod hűségében? Tudd meg az igazat, hívd jósainkat!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*